In The Zone

../images/Emo41.gifאתה לא אוהב את בייבי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איך אפשר שלא
וסודה פופ זה אחלה שיררר

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifהשיר הזה כבר יצא לי מכל חור

הוא םשוט משעמם כזה...(הכוונה לbaby) אבל אני אוהב את הגרסא של השיר מהלאס וגאס

../images/Emo41.gifיאאאאאאאאאא...

עם הגשם
.. עשו לשיר רק טובבב
לא כמו בגרסה החדשה שלו..
.. הרסו את השיר הנצחי הזה
אני מקווה שזה לא מה שיהיה בסיבוב ההופעות..

i4britney

New member
באמת הרסו אותו..

כשהיא הופיעה איתו בספיישל IN THE ZONE ב-ABC ממש לא מתאים לשיר להיות כזה חושני וסקסי,אני מאוד מקווה שהיא לא תופיע איתו ככה במסע ההופעות הקרב שלה כי זה יהיה נוראי ובקשר לגשם אני מסכים איתך אור! איך אפשר להשוות את הדיסק הרביעי לשלושה הקודמים אה? אוייש אני לפעמים לא מבין אתכם אנשים... פשוט לא מבין!!!

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo11.gif אני לא חושב ככה....

אני בטוח בזה
זה האלבום הכי טוב של בריט
אחריו יש את Britney ואז את Baby One More time

BRITNEY BLINKY

New member
לדעתי בריטני הוא הכי יפה

כן הדיסק השלישי שלה לדעתי הוא דיסק מהמם... אני ממש אוהבת את אוברפרוטקד......

i4britney

New member
אין על "האזור" פשוט אין אבל...

כל אחד ודעתו האישית, אני בטוח בלי להשוויץ או לרדת על אחרים שמי שכן מבין במוזיקה איכותית וטובה אוהב את האלבום האחרון הכי הרבה יותר משאר הדיסקים לא שאני מזלזל בהם אבל המוזיקה שלה בשלושת הדיסקים הקודמים מאוד מאוד שיטחית לעומת המוזיקה החדשה שהיא מציגה לנו באלבום הזה אבל עדיין שלושת האלבומים הקודמים שלה מעולים כי השירים פשוט מצויינים!

Let Me Be

New member
../images/Emo110.gifמסכימה במאה אחוז../images/Emo70.gif

דיסק כל-כך כיפי לשמיעה. אחריו יש את אופס. אחריו את בריטני ואחרון ולא הכי חביב יש את בייבי, שאותו אהבתי הכי פחות, אבל הבלדות בו פשוט ממיסות...
קיצר כל הדיסקים שלה מושלמים

i4britney

New member
זה כן קשור לאיכות...מאוד קשור אסי!

האלבום האחרון שלה ITZ מראה צד הרבה יותר בוגר של בריטני מכל הבחינות: הלירקיס,המלודיה,הקול שלה הרבה יותר טוב בו ופשוט כל שיר הוא הפתעה בפני עצמו אז אי אפשר להשוות בכלל לשלושת האלבומים הקודמים גם לא לאלבום BRITNEY שהכי קרוב לאלבום ITZ אבל עדיין אין להשוות! נוסף על כך בריטני רשמה בו את מירב השירים מה שלא קרה בשאר האלבומים הקודמים שלה כמעט והלחינה שיר בעצמה לבד וגם רשמה אותו לבד והוא נקרא "כל הזמן" כמובן (בטח לא ידעתם.. חעחעח ;] סתם) אז חוץ מטעם אישי יש פה גם חלק של איכות!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifוואט איז דה פאקינג קשר../images/Emo35.gif

אתה תגיד לבנאדם מה הוא הכי אוהב
כל אחד והטעם שלו

i4britney

New member
לא אסי אבל זה כן קשור לאיכות...

אבל כמו שאמרת כל אחד וטעמו האישי אבל אני אומר שהוא יותר איכותי מקודמיו והמבקרים יותר מעריכים אותו מכל שאר האלבומים שלה , אפילו יותר מ"בייבי" הוא קיבל 90% ביקורות טובות ומחיאות ו-10% לא מחמיאות במיוחד אבל לעומת OOPS למשל שאמנם היה להיט ענק אבל המבקרים קטלו אותו והוא נבחר גם לשיר השנה הכי גרוע בארץ כי הוא מאוס וחסר משמעות TOXIC קיבל מחמאות מהמבקרים מהבילבורד שזהו שיר מעולה עם פוטנציאל גדול ושבריטני השתפרה והכניסה למוזיקה שלה חיים חדשים אז אל תבלבל לי בשכל אני לא מנסה לשכנע אף אחד לאהוב את מי שאני אוהב אני רק אומר מה כן איכותי ומה יותר אוהבים ואת ITZ יותר אוהבים מקודמיו (כמעט כל המעריצים יש ממש מעט שלא), נוסף על כך ישנם שונאים של בריטני שאוהבים את TOXIC מאוד מאוד וסביר להניח שהם גם יאהבו את שאר השירים שיצאו בתור סינגלים יש לי דוגמאות אישיות וגם לא אישיות אז אל תשחק אותה אידיוט אתה יודע שאני צודק!!!

../images/Emo41.gifאבבבבלל../images/Emo70.gif

וזה אבל גדול.. לא נשאל פה על איכות
שאלו פה מה האלבום האהוב על כל אחד מאיתנו.. רק טעם אישי..
שום מבקרים.. שום מכירות.. כלום
רק טעם אישי..

למעלה