In The Zone

Toxic Boy1

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo20.gif In The Zone ../images/Emo41.gif ../images/Emo20.gif

אני חושב שזה האלבום הטוב ביותר שבריטני הוציאה עד עכשיו.
כל שיר באלבום פשוט מצויין
ולא בסדר או סביר, כל שיר פצצה
גם אתם חושבים שזה הדיסק הטוב ביותר של בריטני, או שיש על כך עוררין

../images/Emo41.gifאמממ..

לא יודע.. קשה לי לבחור מה הכי טוב.. נראה לי ש"אופס" הכי טוב לדעתי..

SacredShadow

New member
דיסק מדהים.

יותר טוב מהראשון שלה, ומ"britney" השלישי. זה דיסק ממש טוב אבל לא יודע.. אני מת גם על OIDIA... אולי עכשיו אני מעדיף את ITZ עליו אבל סך הכל לדעתי שתיהם הכי טובים שלה. הם ממש שונים ושניהם ממש ממש יפים אז קשה להגיד מה יותר טוב...

i4britney

New member
אין על ITZ... האלבום הכי טוב שלה!

אין על ITZ האלבום הכי טוב שלה עד היום מכל הבחינות האפשריות, גם OOPS אלבום טוב אבל אני אוהב בו אולי 6 שירים לכל היותר (כולל הלהיטים) ושאר השירים פשוט לא עושים כזה רעש לעומת ITZ שכל שיר שם מדבר בפני עצמו פשוט אלבום מושלם!!!

SacredShadow

New member
אה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אופס זה דיסק שממש לא מעבירים בו שירים
רק עושים סטופ בדיר דיירי..
לא שאני חושב שזה גרוע כמו שאומרים אבל אין תמיד כוח לשמוע את זה... וגם את ITZ אני שומע מלא.... חוץ מהרמיקס הזה אבל הוא לא באמת שיר אז הוא לא נחשב.

Toxic Boy1

New member
השירים הטובים ביותר מהדיסק ה-2 הם:

STRONGER והשיר- ONE KISS FROM YOU

Toxic Boy1

New member
SHOWDOWN ../images/Emo26.gif

זה אחד (אם לא הכי טוב) מהדיסק החדש! שיר כזה פצצצצצצצצצצתתתיייי, וואי כזה מגניב! אני לא מבין איך אנשים לא אוהבים אותו!

SacredShadow

New member
נכון../images/Emo35.gif

אהבתי אותו מההתחלה והייתי בטוח שפתאום כולם יתלהבו.... אבל לא.. אבל זה בין הטובים בדיסק
היה אפילו זמן שזה היה השיר שהכי אהבתי בדיסק.

i4britney

New member
שיר חמוד לאללה אבל אין...

שיר חמוד לאללה אהבתי את הקצב שלו אבל אין פשוט אין על TOMH פשוט שיר מדהים מכל הבחינות: מנגינה סוחפת והורסת,קצב משגע,מילים שכל כך מדברות אלי והקול שלה כל כך יפה בשיר עצמו הוא חייב לצאת כסינגל מתישהו היא פשוט חייבת להוציא אותו, אחד השירים הכי מוצלחים שהיו לבריטני בכל הקריירה שלה!!!

Toxic Boy1

New member
../images/Emo98.gif כל השירים מעולים

אבל SHOWDOWN במיוחד, הוא כזה מיוחד שממגנט! חחחח

i4britney

New member
בקשר לכותרת אני מסכים איתך אבל...

SHOWDOWN אם כל הכבוד לו הוא לא יותר יפה ובחיים לא יגיע לייחודיות של השיר TOMH!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifלדעתי...

לדעתי הדיסק הכי מקפיץ של בריטני זה britney... ואני חושב שזה הדיסק שאני הכי אוהב שלה... כאילו..נורא קשה לי לבחור... בדיסק הראשון והשני- רוב השירים נמאסים מהר מאוד אבל מדהימים ובדיסק השלישי והרביעי- השירים מדהימים ואף פעם לא משעממים. אבל אני חושב שהדיסק שאני הכי אוהב הוא השלישי...

yoooni

New member
גם אני אוהב מאד את השלישי

אולי יותר מהרביעי אפילו. וגם השני מעולה טוב נו הכל מעולה חוץ מהראשון - שהוא הכי מאוס עלי, אני לא מסוגל להאזין לו

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifדווקא הראשון חמוד...

חוץ מ-bomt ומ-soda poP כל הדיסק חמוד.. ובדיסק השלישי נמצא השיר שאני הכי אוהב (אחרי המון ספקות) והוא lonely כמובן..

yoooni

New member
אוי אני מת על השיר הזה ../images/Emo68.gif

אבל אין על what u see is what u get

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifהוא שיר טוב...אבל מרוח../images/Emo70.gif

over and over יש את הפזמון זה כאיול כל השיר זה רק הפזמון
אבל זנ עדיין שיר יפה
lonely

Itzik200

New member
או סוף סוף!!!!

הישועה הגיעה!!! האחד שמסכים איתי שWHAT U SEE השיר הכי טוב!!! איך יכולות להיות לכם ספקות!!! זה השיר הכי טוב

למעלה