WELCOME BACK PEOPLE

Evil Gremlin

New member
מאיפה אני יודע

הם החליטו....אבל לפי מה ששמעתי רשפ זה סתם חבורה של הומואים שמחשיבים את עצמם...חוץ מזה יש לנו ולנמר הסכם שנחתם במחששה (נחתם מילולית) שאנחנו שנינו נגדם!

bigal1

New member
תותחנים כבוד???

חברה...להרגע כולה אתם בטירונות, "נמר" (411) כבוד?...חכה שתגיע לגדוד אז נראה מה אתה אומר...וחוץ מזה אגד 282 הוא חרא של אגד... אין כמו אגד 215... גדוד "אייל" ז"ל כבוד (403)... "דרקון" ו"רשף" שווים ל***.! "עוצבת עמוד האש גאה להיות שייך..." בהצלחה בטירונות ולהתראות בגדודים...סמל א.ל ס.מ.רכב 215

bariska

New member
חח מישום מה

שמתי לב לזה שכולם מתים להתחיל את הצבא אבל איך שהוא מתחיל הם כבר רוצים לשיים

Evil Gremlin

New member
יש את הכיף בשרות

לרות במחבלים..לעמוד במחסומים להתקיף...לשבת בתומ"ת ולזיין את חיזבאלה.....אבל בטירונות מזינים מאותך.....

אנשים, צאו מהסרט...

הכל טוב ויפה כשחוזרים הביתה ומריצים בראש את כל הכיף והצחוקים שיש בטירונות ת'אכלס, כשמייבשים אותך במטווחים במשך שעות ואתה נשרף כמו קבב בשמש או כשיש לך עבודות רס"ר\רס"פ\סרס"פ או כשיש השכמה ואתה כולך מת ובקושי מסוגל להזיז ת'יד בשביל לגרד ת'ביצים ולהבין שאתה בחיים או כשמיליון זבובים אוכלים לך ת'פריסה ואז באים ומתיישבים עליך או כל החרא מסביב...אז זה לא הכי כיף. נ.ב. - ואני רוצה להודות לרופא של הבא"ח שהעניק לי 7 ב' ועכשיו אני חי לי בבית זונות...

תודה:)

כן, תמיד יש את הסיכון הזה שמישהו כבר שאל משהו אלפי פעמים לפניי. אני אנסה לחדש לפעם הבאה

למעלה