WELCOME BACK PEOPLE

Sheep From Hell

New member
welcome back honey!!!

איך היה? ספרי... איפה ישנתם מה עשיתם עניינים בלאגנים יאללה שפכי!!!!!!! חח... גם אני חזרתי היום מהנגב... בלאט איזה יובש שם!(תרתי משמע)

EMILY666

New member
היתגעגעתי!!!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif

שלום לך איזה טוב שחזרת אני נורא מקווה שספרי חויות והייתי בטוחה שתהני שם קיצור אני אוהבת אותך!

L e s h i y

New member
שבטה זה חור שכוח אל באמצע המדבר

אבל במהלך היומיים בשטח כשאכלתי רק מנות קרב ארורות, נשמתי טונות של אבק וישנתי באוהל קטן ודחוס יחד עם 25 אנשים כמו איזה פליט סודאני התגעגעתי לשבטה
ד"א האבירים מדרקון (55) כבוד

Evil Gremlin

New member
פעם תותחן תמיד תותחן

פעם טיס...תמיד תותחן פעם אחת תותחן...טוב זהו די! טיס טועה..טיס מת...........תותחן טועה טיס מת

bariska

New member
אתה בתותחנים../images/Emo35.gif

גם אחי היה..דווקא הוא נהנה שם הוא היה בדרקון או משהו כזה

Evil Gremlin

New member
דרך הגב

כעקרון גם לשי אמור להיות בתותחנים פגשתי אותו ביום הראשון בבקו"ם אבל לא הספקתי לדבר איתו הרבה הוא היה די שקט כזה...והוא נסע ביום הראשון ואני נשארתי יומיים בבקו"ם..... פאק זה נראה כאילו היה לפני שנתיים זה היה רק לפני שבועיים....צבא ממש ממש דופק לך את הראש

L e s h i y

New member
אהלן וסהלן ../images/Emo178.gif

אני אכן בתותחנים - גדוד 55 - דרקון (כבוד) ועזבתי את הבקו"ם ביום השני ולא הראשון. ד"א החבר שלך ולדימיר נמצא איתי באותה פלגה.

Evil Gremlin

New member
הי!!!

הוא לא בדיוק חבר שלי...אני סתם למדתי איתו באותה שיכבה..אני בקושי מכיר אותו....תגיד...רשף ודרקון זה אותו דבר כי אני די תקוע בסוללה שלי ואני די לא יוצא הרבה

L e s h i y

New member
תגובה

רשף ודרקון זה לא אותו דבר: דרקון זה 55 ורשף זה 402 ותגיד גם אצלכם המפק"צים הביאו מכות לחיילים לפני ואחרי המסע תגיות?
פשוט מעניין אותי אם כולם עושים את זה או שזה פשוט כי "55 זה גדוד של מטורפים" (כמו שאומר המפק"צ השרוט שלי...).

Evil Gremlin

New member
כן כן

אני היתי מצטיין מסע!!! ובכלל גם אותנו מרעילים בקטע של אנחנו הכי טובים....תאמת זה די עובד קרן מגולן 411 כבוד אה יש לי חבר ב 402 שאמר שהם רוצים לזיין את כולם מכות בסוף טירונות...

למעלה