GlamNation Tour New York, NY

Pooola

New member
אווווווווווי הם פשוט הדבר הכי חמוד שבעולםםם1!

יואוו יואואוא יואואויהואמחביזחלסעמףגכצעךףגכיחחגע תכיחכנחגכט מה זה!?!?! מה זה הדבר המושלם הזה?!$ אני פשוט מתה עליהם
לא משנה מה טומי עושה הוא תמיד נראה הכי תמים ומתוק בעולם הוא מלקק, ועושה פרצוף של ילד קטן ושובב D: ואז הוא מנשק את אדם כמו ילד שנותן נשיקה לאמא! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני פשוט מתה פה. כל המשרד שלי שונא אותי היום! D:

InbarKiii

New member
חחחח זה מה שאמרתי למירבבבבב

שהם נראים כמו אבא ובןןןןןןןןן חחח ושאדם לא התייחס יפה לבן שלו עד עכשיו ועכשיו הוא חמוד אליו חחחח

mayarel

New member
OMFFFFFFFFFFG טומייייייייייייייייייייי

יפההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאיי RIP family friendly |הולכת לבדוק לחץ דם|

InbarKiii

New member
חחחחחחחח שששששש אל תגידי את זה

זה עדיין פמילי פרנדליייי ! איי וואנט מור !

OMGGG הם כל כך אוהבים לעשות את זה!!!!!

חחחחח אדם ממש מתעלל בו מינית טוב אבל לא מתעלל כי הוא נהנה מזה והוא גם מחזיר לו
חח איזה חמוד טומי בסוף

mokasosex

New member
AWWWWWW הם כאלהההההה מתוקיםםםם

יאיאויאויאויאויאויאויאויאוי זה הכי חמווווד EVER !!!!!!!!!!!!!!!!!! וטומייייייייי כזה פשוששששששש מנשק אותו על הלחייייייי ומצחקקקק זה כזה מתוק
ועוד אחרי שהוא מלקק אותו , מקסימוןןןןןן , לאב יו טומייייי

ר ו ח ל י

New member
אני לא מאמינהה חשבתי שזה לעולם לא יקרה!!

הם חייבים להיות ביחד, חייבים!!!!! אני חושבת שזה היה ערב היציאה מהארון של טומי. לא שלהרבה היה ספק אבל אניוואי..

יואאאאווווווו הם כאלה מתוקיםםםםםםם

טומי הזה פשוט חמודדדדדדדדדדדדדדדדד יאלללה כברררררר שיכריזו שהם זוג !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

InbarKiii

New member
זה הקטע הכי מתוק בעולםםםםםםםםם../images/Emo23.gif

טומי כמו ילדון קטן כולו מצחקק מזה חחחחחח בובייייי
ואחר כך הנשיקה והליקוק AWWWWWWWWW הם יותר מידי מתוקים ויאללללה שטומי יעיז עוד קצתתתת D:

nini18

New member
../images/Emo41.gifפיבר המלא אההההההההההההה הוא גם מושך

לו בשיער חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותו פשוט ההופעה הזו או יותר נכון אני לא יודעת מי הרג את מי כבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
סקס|
http://www.youtube.com/watch?v=EqsciFpwJ_A

InbarKiii

New member
וילדונת מזההה???

אני חשבתי שתתעלפייייייייי מהקטע שהוא זז שם חחח מה הולך?? זהו למבליף זה הכל בישבילך? ככה את שוכחת את השורשים שלך?? ימי בואי מדלי?
נפגעתיייי חחחח

nini18

New member
נראה לך הוא מדהיםםםםםםםםםם שםםםםםםםםםםםםם

כל העינטוזיםםםםםםםםםםם הרג אותי
החום אצלי פשוט היה 40 מעלות אדם סקסי נוגע בעצמו עושה לי את זה פי מיליון מאדטומי אבל כמעט אף אחד לא מגיב פה אז לא כיף להתלהב לבד התלהבתי עם גיא ומאיה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mokasosex

New member
אוייייייייייייייייי

אני מתההההמתההההה על תיאטרותתתתת גדולים ועל מה שהם עושים לאדםםםםםם
אני מתתתהמתההההה על אדם וטומייייי חרמניםםםםםםםםםםם
ועל השיר הזההההההה, ועעל הליטופיםםםםםם העצמייייים ועל הריקודיםםםםםם של אדםםםם ואאאאאאאאא

InbarKiii

New member
חחחח זה השילוב של במות גדולות+ניו יורק

כי בפעם האחרונה בניו יורק ליטל יצא מגידרווווווווווו D:

למעלה