...ומישהו גילח את בתי השחי.....
M mayarel New member 24/6/10 #133 לפעמים לא רואים.. חחחחחח.. הוא בטוח גילח??? אולי מהחום שם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לפעמים לא רואים.. חחחחחח.. הוא בטוח גילח??? אולי מהחום שם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
N nini18 New member 23/6/10 #19 והוא גם כנראה שכח את המילים כי כל השיר הוא גונח במקום לשיר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי אני גם רוצההההההההההההההההההההההההההה להיות בהופעהההההההההה שלו
והוא גם כנראה שכח את המילים כי כל השיר הוא גונח במקום לשיר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי אני גם רוצההההההההההההההההההההההההההה להיות בהופעהההההההההה שלו
N nini18 New member 23/6/10 #88 נו ברור זה היה בצחוק הוא לא שכח כלום הוא פשוט אוהב לגנוח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וגם אני אוהבת שהוא גונח ורוצה גם לגרום לו לגנוח לא רק ב WLL חחחחחחחחחחחחחחחח
נו ברור זה היה בצחוק הוא לא שכח כלום הוא פשוט אוהב לגנוח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וגם אני אוהבת שהוא גונח ורוצה גם לגרום לו לגנוח לא רק ב WLL חחחחחחחחחחחחחחחח
N nini18 New member 23/6/10 #20 אוי אלוהים הדבר הלבן הזה נראך כמו ../images/Emo111.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אוי אלוהים הדבר הלבן הזה נראך כמו ../images/Emo111.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
P Pooola New member 23/6/10 #24 3:37 הוא רוקד לעצמו... הלבן הזה נראה כאילו זה חוט שנפרם לו מהתחתונים או מסטיק שנדבק לו למכנסיים XD
N nini18 New member 23/6/10 #25 אוי זה גדול אני פשוט לא נרגעת מזה ולא מפסיקה לצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וזה לא חוט שנפרם ולא מסטיק בדקתי טוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אוי זה גדול אני פשוט לא נרגעת מזה ולא מפסיקה לצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וזה לא חוט שנפרם ולא מסטיק בדקתי טוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
I InbarKiii New member 23/6/10 #86 חחחחח אני קראתי טויט של מישהי שכתבה שהיא ראתה חוט על ליטל וכלכך רצתה למשוך אותו חחחחח ולא הבנתי מה היא מדברת חחחח עכשיו הכל מובן D: בהתחלה חשבתי שזה בכלל משהו אחר לגמרייייי חחחחח
חחחחח אני קראתי טויט של מישהי שכתבה שהיא ראתה חוט על ליטל וכלכך רצתה למשוך אותו חחחחח ולא הבנתי מה היא מדברת חחחח עכשיו הכל מובן D: בהתחלה חשבתי שזה בכלל משהו אחר לגמרייייי חחחחח
N nini18 New member 23/6/10 #36 ../images/Emo26.gif http://www.flickr.com/photos/50552180@N05/4726220039/sizes/l/
R Rider on a storm New member 23/6/10 #58 חחחחחח איזה חממודדדדד../images/Emo99.gif ואהבתי שהוא שכח את המילים והוא צרח במקום הוא נשמע מדהיםםםםםםםם
חחחחחח איזה חממודדדדד../images/Emo99.gif ואהבתי שהוא שכח את המילים והוא צרח במקום הוא נשמע מדהיםםםםםםםם
M mokasosex New member 23/6/10 #67 התגעגעתייי לצרחות לצחקוקים באמצע ../images/Emo3.gif מהמםםםםםםםםםםםםם
N nini18 New member 23/6/10 #26 ../images/Emo41.gifOMFGGGGGGGGG זהו סופית הרגו אותי אדם צובט לטומי בפטמה טומי מלקק ומנשק את אדם מה יהיה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יודעת מה הם לקחו אתמול אבל הם צריכים לקחת את זה כל יום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח http://www.youtube.com/watch?v=LeUMZq6N6ko&feature=player_embedded
../images/Emo41.gifOMFGGGGGGGGG זהו סופית הרגו אותי אדם צובט לטומי בפטמה טומי מלקק ומנשק את אדם מה יהיה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יודעת מה הם לקחו אתמול אבל הם צריכים לקחת את זה כל יום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח http://www.youtube.com/watch?v=LeUMZq6N6ko&feature=player_embedded