GlamNation Tour New York, NY

nini18

New member
../images/Emo41.gifGlamNation Tour New York, NY../images/Emo41.gif

הופעה מס' 1 מחר זאת השניה בניו יורק ד"א יש לנו נציגה מהפורום בהופעה AngelKrash יאיי מקווה שהיא תהנה ושתעדכן אותנו לגבי ההופעה . אז כל הציוצים הסרטונים הביקורות הראיונות והתמונות לפההההההההההה

InbarKiii

New member
סקסיםםםםםםםםםםםםםםםם

TOMMY WANTS IT SOOOOO BAD חחחחחח ורואההה אמרתי לך שהוא ישתעשע עם טומי היום חחח וגם רק דיברנו על TALC האלה והנה הן הגיעו D:

mayarel

New member
אי הקבוצה הזו של TALC

פשוט נשלחה אלינו משמיים. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

R o c k s e n

New member
הבנאדם הזה סטרייט? באמת באמת? זה לא משהו

שסטרייט היה עושה ולא משנה עד כמ הוא פתוח וזורם.. יש מצב הוא דו מיני אבל סטרייט הוא לא אז שיפסיק להעמיד פנים כאילו כן!

ר ו ח ל י

New member
תקשיבי אני כ"כ מסכימה...

אולי אני תמימה אבל אני חושבת שחייב להיות לו משהו לאדם וברור שגם לאדם אליו כי טומי הכי הטייפ שלו. אולי הקשר שלהם הוא משהו של אח גדול ואח קטן (שמתלקקים
), אבל זה יותר מסתם לספק את הקהל.. לא יודעת תקנו אותי אם אני טועה

mayarel

New member
אהההההההההההההההההההההההה

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אטר'קעטפםםםםםםםםםםםאיחר'ען ש[333333333333333333ילךלךנמ,נמ,נמ,נמ,נמ,נמ,נמ,נמ,נמ,נמ,5עאךם/קשט 4]]]]]]]]]עי אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

Pooola

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo226.gif../images/Emo226.gif../images/Emo226.gif../images/Emo226.gif../images/Emo226.gif../images/Emo226.gif../images/Emo226.gif

כמד5י7הלחלד!% איזה כיף זה למות

InbarKiii

New member
אני חושבת

שמעכשיו כל הופעה הם צריכים לעצור ללפחותתתתתת 5 דקות כדי שאדם וטומי יתמזמזו :) השניותתת האלה לא מספיקות לי חחחח

למעלה