ENJOY

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: בקושי למדתי חח אתם יודעים.. שיעורים מתבטלים.. הברזות.. קטעים :) ויום ראשון בערב הייתי עם חברה בתל אביב ושוב קניתי עוד מתנות לחייל חחחחח כל הזמן קונה לו XD כבר אין לי כסף. משהו רע שקרה לך השבוע: לא זוכרת. אכזבת השבוע: לא מצאתי את התחפושת שרציתי?? שיר שלא הפסקת לשמוע: . תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי. סרט השבוע: . ספר השבוע: . מאכל השבוע: סלט XD יציאת השבוע: תל אביב ביום ראשון. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום, ניראה לי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מהר.. מה שלום החייל? סבבה. יוצא / סוגר? לא ידוע עדיין. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? ראשון מוקדם מוקדם בבוקר. תוכניות להיום [חמישי]- בית. תוכניות למחר [שישי]- אם הוא חוזר - סרט ואז מסיבה. אם הוא לא חוזר - סרט עם אמא. תוכניות למחרתיים [שבת]- אם הוא חוזר - אולי סוףסוף יהיה לנו זמן לעצמנו??? ואם לא אז... סתם סורגת ;) תוכניות לשבוע הבא- לא יודעת.

heilig

New member
חחחח ואני הייתי בטוחה

שרק הבי''ס שלי מתנהל כמו איזה שכונה עכשיו....

זה היה שבוע מעאפן כ"כ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:נולדה לי בת דודה
משהו רע שקרה לך השבוע:ניתוח
, געגועים
, הרגשת אפסיות
... אכזבת השבוע:הבחור, ללא ספק.
שיר שלא הפסקת לשמוע:Thats not the shape of my harte תוכנית השבוע:האנטומיה של גריי סרט השבוע:
ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:הייתי אמורה לצפות לבחור שחוזר כאזרח ביום ראשון מהצבא- לשחרור שלו ולזמן איתו רק שבמציאות זה לא ממש ככה, אבל אני עדיין דיי מצפה.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:חרא. מה שלום החייל?לא דיברתי איתו כל השבוע, אבל אני מניחה שטוב, יומיים אחרונים בצבא. יוצא / סוגר?סוגר. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?ביום רביעי שעבר. תוכניות להיום [חמישי]-שיעור פרטי במתמטיקה
תוכניות למחר [שישי]-עבודה
תוכניות למחרתיים [שבת]-חרישות למתמטיקה. תוכניות לשבוע הבא-נראה

עוד שבוע נגמר..

משהו טוב שקרה לך השבוע: נחמד לי ביותר הצבא משהו רע שקרה לך השבוע:לא דיברתי עם החבר. אין לי מושג מה איתו ואיפה הוא ובעיקר מה איתנו חח אכזבת השבוע: החבר. ללא ספק. שיר שלא הפסקת לשמוע: לא שמעתי תוכנית השבוע: לא ראיתי סרט השבוע:לא ראיתי ספר השבוע: "4 בתים וגעגוע", מקווה שבוע הבא סופסוף להחליף ספר חח מאכל השבוע: שניצל תירס וצ'יפס, או הפיצה שהזמנו ל"בסיס" יציאת השבוע: עוד לא הייתה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סיום קורס מתמטיקה. יהיה עצוב :( ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בהדחקה מה שלום החייל? לא יודעת יוצא / סוגר?נראהלי סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? בשישי תוכניות להיום [חמישי]- חזרתי מהצבא, לנוח, קניות ובערב הופעה של יזהר אשדות תוכניות למחר [שישי]- חברה הכי טובה באה עד ראשון. אז בטוח יהיה כייף תוכניות למחרתיים [שבת]-כנ"ל תוכניות לשבוע הבא- סיום קורס מתמטיקה, התחלת קורס אזרחות? חח.. אממ לברר מה עם החבר

heilig

New member
חחחחחח וואו ../images/Emo13.gif

יזהר אשדות! תבלי
חח מה נסגר עם החבר שלך? בלעה אותו האדמה?
איך בצבא באמת? מה את עושה?

היה מדהים אצל יזהר :)

חבר שלי?הוא תמיד היה תעלומה בעיניי.. חחח אתמול בסוף דיברנו, מסתבר שהוא היה בשבוע ניווטים.. ועכשיו הוא ירד לגבול מצרים לסופ"ש. ואני כרגע משקית בגרויות לוחמים, זה לוחמים לפניי שחרור שבאים להשלים מתמטיקה\אנגלית\ אזרחות.. על חשבון הצבא ובתנאים ממש טובים:). אבל עברתי לתפקיד הזה רק לפניי שבועיים, לפניי זה הייתי מורה חיילת. בינתיים אני פה, בבגרויות לוחמים, וממש טוב לי. מקווה שזה לא ישתנה בקרוב חח

heilig

New member
חתך לי באמצע ../images/Emo10.gif

קיצר, רציתי לכתוב שתתנחמי שהמזג אוויר עכשיו נעים במצריים
וזה נשמע אחלה תפקיד, אני מתארת לעצמי שימשיך להיות לך טוב כל עוד התפקיד מעניין אותך ומאתגר אותך

חחחחח

אמרתי לו שהוא קצת אשכנזי ושיתפוס צבע.. וכן,התפקיד מאתגר. מקווה שלא ישעמם לי אף פעם שם :)

rotem611

New member
עורב צנחנים...

חחח כן. הם יהיו בניווטים כל השבוע אבל את חבר שלי לא הוציאו לגבול בסופש... הוא סתם נשאר בבסיס ולא עושה כלום ):

יופי שהם היו בניווטים

רק חבל שהוא לא טרח להודיע לי. סתם. מסכן. חח אני מתה עליו:)

rotem611

New member
../images/Emo201.gif שיעבור מהר...

משהו טוב שקרה לך השבוע: קצת שיעורים מבוטלים.. סתם בצפר משהו רע שקרה לך השבוע: לא דיברתי עם החייל שלי מיום שבת... מקווה שהוא יתקשר בערב שהוא יחזור משטח סוף סוף! אכזבת השבוע: שהוא סוגר שיר שלא הפסקת לשמוע: Anouk - Michel תוכנית השבוע: ללא עקבות סרט השבוע: blood diamond ספר השבוע: הנסיך הקטן מאכל השבוע: סלט עם ביצה קשה, טחינה וקוטג'!! :) יציאת השבוע: היום בערב משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעבור מהר ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר.. רגיל מה שלום החייל? בשבוע ניווטים... בשטח כל השבוע ): יוצא / סוגר? סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יום שבת תוכניות להיום [חמישי]- נוסעת עם חברות לידיד שלי שמתגייס ביום ראשון תוכניות למחר [שישי]- עבודה. ויוצאת לפאב בערב עם חברים תוכניות למחרתיים [שבת]- קצת קניות והרבה עבודות ומבחנים.... תוכניות לשבוע הבא- לא ידוע..

או יה

משהו טוב שקרה לך השבוע: דיזינגוף סנטר עם אמא, הרבה כושר :), חברות, שינה, משכורת, שיחות עם החייל משהו רע שקרה לך השבוע: געגועים לחייל.. אבל זה גם טוב :) אכזבת השבוע: אני מתעכבת ודוחה דברים :/ שיר שלא הפסקת לשמוע: שוב פעם, הרבה :p תוכנית השבוע: אבודים
דפנטלי סרט השבוע: אין ספר השבוע: סיימתי ב-4 וחצי לפנות בוקר את המנכ"ל שבובי הביא לי מאכל השבוע: סושי! יציאת השבוע: היום לדיזינגוף סנטר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סופ"ש קסום עם המשפחה ואהובי בדרום לפני הגיוס
הולך להיות מושלם.
אני כ"כ מחכה לזה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה לגמרי :) מחכה ששבוע הבא יטוס! מה שלום החייל? בסיידר יוצא / סוגר? סוגר :( מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יום ראשון בבוקר תוכניות להיום [חמישי]- הייתי בדיזינגוף סנטר, לישון, אולי ללכת לתופרת להצר מדים, אולי אולי חד"כ, ובערב חברות כנראה, אולי בורגוס? תוכניות למחר [שישי]- בבוקר סידורים (אני רוצה לקנות מתקן כזה לנעליים, המגירות שלי כבר לא מספיקותXD), לישון, בערב לא'דעת תוכניות למחרתיים [שבת]- מוזיאון עם המשפוחה כנראה, לישוןןןן תוכניות לשבוע הבא- שיעבור מהרררר. סתם. אממ לנצל את השבוע האחרון לאזרחות. שופינג. כושר. רופאים. ייאי :)

חחח זה היופי בזה

שיש אחות קצינה בבית :p היא נתנה לי את המדים שהיא לא השתמשה בהם (יש לה המון) כדי שאני אבוא כבר לצבא עם מדים שלא נראים כמו שק עליי :p ייאי!

אממ

בטירונות שלי היה אסור ללכת עם מדים שעברו הצרה.. מי שהצרה קיבלה משפט וכאלה.. אז תיזהרי עם זה חח

למעלה