ENJOY

../images/Emo41.gifENJOY../images/Emo41.gif

מה קרה הפורום יחסית מת? משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מה שלום החייל? יוצא / סוגר? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? תוכניות להיום [חמישי]- תוכניות למחר [שישי]- תוכניות למחרתיים [שבת]- תוכניות לשבוע הבא- סופ"ש נעים :)

DanDiDanDi

New member
עונההה

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מה שלום החייל(ת)? עייפה. יוצא(ת) / סוגר(ת)? יוצאת יוצאת.. מתי פעם אחרונה יצא(ה) / נפגשתם(\ן)?לפני שבועיים.. תוכניות להיום [חמישי]-בגרות בתנ"ך תוכניות למחר [שישי]-בית ספר ואז אולי עבודה\לסופרפארם..וכנראה היא ישנה אצלי.. בתקווה שזה באמת יקרה.. תוכניות למחרתיים [שבת]- הוווואוו שנגיע לגשר נחצה אותו(; תוכניות לשבוע הבא-חחחח לישון! ונראה כבר מה יהיה כל יום סופ"ש מעולה לכולכן! עם החייל או בלי פשוט תבלו!! וואו כאילו אני עונה על שאלון ב4 וחצי רואים בתשובות שלי את החוסר שינה?

DanDiDanDi

New member
חחח בכלל לא שמתי לב לחלק הראשון של השאלון:|

וואו. חחח וכן אני ביב' (; את?

XxMidnightxX

New member
מבואסת תחת!

משהו טוב שקרה לך השבוע: כלום משהו רע שקרה לך השבוע: חולה אכזבת השבוע: גיליתי אתמול שהחיל לא יוצא בגלל שרוצים לתאם לו יציאות עם איזה אחד... שיר שלא הפסקת לשמוע:.... תוכנית השבוע:.... סרט השבוע:.... ספר השבוע:.... מאכל השבוע: פירה עם סלט וטונה...יאממ יציאת השבוע:.... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שהחייל יצא הביתה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בעעעע מה שלום החייל? בסדר יוצא / סוגר? סוגר..:((((( מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבוע.. תוכניות להיום [חמישי]- בגרות בתנ''ך תוכניות למחר [שישי]- לישון תוכניות למחרתיים [שבת]- גם תוכניות לשבוע הבא- כלום... וואו...אני קודרת היום..^^"

heilig

New member
איך הייתה הבגרות? ../images/Emo24.gif

אכן קודרת, אבל מותר לך! עכשיו תשמחי, סיימת עם תנ''ך לכל החיים

XxMidnightxX

New member
חחח...אני יודעת...איזה יופי..חח

הוא התקשר אלי 5 דקות אחרי סוף הבחינה..(אני סיימתי 20 דקות לפני הזמן...^^) ואני פשוט צורחת לו בפלאפון "יאייייי אין תנ''ך.." הוא צחק עלי..><"..חחח הלך טוב...תכלס אני לא יודעת...כשכולם יצאו אמרו שהיה להם קצת קשה אבל לי היה סבבה..אז זה קצת מדאיג...אבל שטויות.. מתברר שהמורה שלנו לתנ''ך פשוט מפגר..הוא לא סיכם לנו כלום..כולם אמרו לי שיש אחלה סיכומים באינטרנט ובסוף מתברר שעל פרקים שהוא סיכם לנו שלוש שורות יש איזה 2 דפים של סיכום..והוא אמר לנו שזה כל מה שאנחנו צריכים..(המחברת כאילו..) אז קיצר אני לא אתגעגע אל המורה..:)

heilig

New member
חח תראי, בדרך כלל

בחינות בתנ''ך הן לא קשות, ואם כבר אנשים מסתבכים זה לא אם הפירוש אלא עם הבנת הנקרא... זה שלך היה קל ולאחרים קשה לא אומר שטעית!
וטוב שסיימת עם המורה הזה, הוא נשמע דיי נעל
והכי טוב, שסיימת 20 דק' לפני הזמן, אחרת היית מפספסת את החבר בטלפון!

GrowingMadness

New member
דווקא תנ"ך זו אחת הבגרויות הקשות.

גם להשלים אותה אחרי ביתספר קשה נורא.

heilig

New member
באמת? לא שמעתי על זה מאף אחד שעשה....

אבל אני לא מתווכחת, את בטח מדברת מניסיון

אני גם עשיתי

ודווקא לי זאת הייתה אחת הבגרויות הקלות
. זה עניין אישי כנראה

GrowingMadness

New member
זו פשוט בגרות קשה

תשאלי כל מורה לתנ"ך והוא יגיד לך שהיא קשה. כנראה שאת פשוט נורא חכמה או שהסתדרת טוב בתנ"ך [כמוני
]

TanTanIM

New member
../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא ממש היה לי היום בצפר, אמ וזהו ניראלי שבוע רגיל כזה משהו רע שקרה לך השבוע: אני מתחילה להיות חולה >< אכזבת השבוע: עדיין לא עשיתי תעבודה בפיסיקה, והמבחן במתמ הלך ככה ככה \: והיה משעמם בלוחמי הגטאות... אה וגם אין לנו איך להגיע למסיבת סוף טירונות שהפלוגה שלו עושה במוצש... \: שיר שלא הפסקת לשמוע: sean paul - press it up תוכנית השבוע: איך פגשתי את אמא סרט השבוע: אין ספר השבוע: טולקין- ילדי הורין מאכל השבוע: אטריות >< יציאת השבוע: --- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לנסוע לבלאק ביום האהבה איתו ^^ ושבוע שלם איתו! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מהר. מה שלום החייל? טוב יוצא / סוגר? יוצא ל10 ימים ^^ מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שישי בבוקר שעבר תוכניות להיום [חמישי]- ניראלי סתם ניהיה בבית, נראה כבר... תוכניות למחר [שישי]- אולי לשבת עם חברים, גם ארוחה עם המשפחה המצומצמת כנראה. תוכניות למחרתיים [שבת]- יום כיף מטורף ^^ תוכניות לשבוע הבא- להיות איתו כמה שיותר סופש מהנה לכן :)

GrowingMadness

New member
../images/Emo95.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הרבה הרבה הרבה קניות, יום הולדת 20 ליפה שלי ופלאפון חדש D: משהו רע שקרה לך השבוע: עבודה מעצבנת בצהרון.
אכזבת השבוע: השטות שחבר שלי עשה. שיר שלא הפסקת לשמוע: Replay. תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי, כמובן. סרט השבוע: מעודדות צמודות 2?
ספר השבוע: 'לאכול לאהוב להתפלל'. [אני עוד באמצע] מאכל השבוע: אוכל של בתי קפה.
יציאת השבוע: כל יום יצאתי השבוע.
אבל הכי כייף היה ביום שבת כשיצאתי עם חברים לבית המרזח!
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: נגמר לי המלווה
ואני מתגייסת.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד ביותר! מה שלום החייל? בסייידר
יוצא / סוגר? יוצא! D: מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שבת שעברה. תוכניות להיום [חמישי]- החבר בא לקחת אותי ב6-7, הולכים לאכול במסעדה [אני מזמינה אותו, לכבוד היום הולדת], אחרכך נוסעים הביתה ואני אתן לו את המתנות ליום האהבה וליום הולדת שלו [אני ממש מקווה שיאהב אותן
], נשתה קצת ואז נצא לסיטי הול D: תוכניות למחר [שישי]- ארוחת ערב עם החבר והמשפחה לכבוד הגיוס, ואז פאב או משהו עם חבר שלי. אולי נצא עם החברים שלי שוב.
תוכניות למחרתיים [שבת]- החבר מזמין אותי לארוחת שחיתות בג'פניקה לכבוד הגיוס, ואז הולכים לעשות קנית השלמות לגיוס, ואז פאב אומשהו. תוכניות לשבוע הבא- להתגייס?

heilig

New member
../images/Emo6.gif

אני בטוחה שהוא יאהב אותן!
בהצלחה!!! אמאל'ה, את לא ממש מתרגשת ?! חחחח

למעלה