ENJOY

dandi99

New member
זה כל החוכמה :)

לעשות טעויות בשיעורי נהיגה ולא שכבר יהיה לך רישיון. מטעויות לומדים..ומקסימום המורה דופק לך ברקס ומשתדל לא להצמיד אותך לשמשה =]

GrowingMadness

New member
זה עוד כלום

אני למדתי שנה [עם הפסקות ענקיות אבל.. אז למדתי בתאכלס איזה 9-10 חודשים, שזה גם נורא] 50+ שיעורים, ו7 טסטים
אבל בסוף כולם עוברים ולכולם יש רישיון =]

heilig

New member
חחחחח תודה!

לצערי בינתיים העניינים קצת הסתבכו... כי הייתי אמורה לנסוע עם חברה שאח שלה משרת איתו, אבל היא נוסעת עם ההורים ואחותה, ובא לא לנהוג מה שאומר שהיא משאירה את אחותה בבית ואין מקום (נהגת צעירה..
) נכון לעכשיו אין לי איך לנסוע, ההורים שלי הביעו נכונות לשתף פעולה בינתיים

Unaffected

New member
אם היא נוהגת עם מלווה היא יכולה להסיע יותר מ2

גם אם זה אחרי שנגמרו השלושה חודשים...

heilig

New member
אז היא שיקרה לי ../images/Emo10.gif

לא נורא, הצלחתי לגייס את ההורים למשימה!

GrowingMadness

New member
אולי היא פשוט לא ידעה :)

האמת שיש הרבה אנשים שלא יודעים שעם מלווה אפשר לקחת אוטו שלם, כי החוק אומר שכל עוד אתה נהג חדש מותר לך לקחת רק 2 אנשים... אולי היא לא עשתה את זה בכוונה =]

heilig

New member
חחח אני מקווה שהיא לא יודעת

אחרת זה מאוד לא נעים...

Unaffected

New member
...

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ לא משהו מיוחד משהו רע שקרה לך השבוע: באסת טרום-גיוס,שיעורי נהיגה על הפנים אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות סרט השבוע:- ספר השבוע:- מאכל השבוע: עוגה XD יציאת השבוע: אולי מחר לסטאנד אפ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חלוקת תעודות בגרות
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:זוועה מה שלום החייל? עייף יוצא / סוגר? יוצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שבוע שעבר תוכניות להיום [חמישי]-עבדתי תוכניות למחר [שישי]- ממ אולי בערב סטאנד אפ תוכניות למחרתיים [שבת]-לא תכננו עדיין תוכניות לשבוע הבא- שיעורי נהיגה,עבודה בפעמים האחרונות,חלוקת תעודות בגרות,סופש בנהריה עם המשפחה

heilig

New member
שיעורי נהיגה זה חרא ../images/Emo10.gif

(ראי סכמ''ש שלי...חחחח) באיזה שיעור את?? ומזל טוב! איזה מרגש זה לקבל תעודת בגרות!

Unaffected

New member
איבדתי ספירה כבר

אבל בסביבות ה70+ נראה לי
והתעודת בגרות זה לא מה שמרגש,לראות אנשים שלא ראיתי מלא זמן כן!

דווקא האמת...

שבתפוז פנו אלי ואמרו לי שהפורום עלה משמעותית עם רמת הפעילות שלו החודש!:) ואללה טוב סיכום שבועי חביב...החייל בחופש בין קדצ לטירונות,זה אומר שהוא בבית חודש.אני בקורס ,זה אינטנסיבי מאוד,חשבתי יהיה פשוט יותר.ניסיתי להכנס אבל לא היה זמן ליותר מדי אז פשוט רק עברתי כאן על הודעות. התגעגעתי אליכן... באתי הביתה ,היתי אמורה לסגור,ונמסר ביום ראשון שלא סוגרים בסוף,אז אמרתי טווב אפתיע אם כבר ולא אגיד לאף אחד. אז היום היתי מחוץ לבית של החבר שלי ואמרתי לו שיפתח את הדלת,והוא היה ממש ממש מופתע החיוך לא ירד לו מהפניםם.. גם את אמא הפתעתי ואת אחותי הקטנה. תאמינו לי אין דברים כאלווו.. סופש מקסים לכולכן,אכתוב פה הרבה הסופש..

YesWeCanSee

New member
יאללה שיגיע הסופ"ש הבא.. ומהר!

משהו טוב שקרה לך השבוע: 9 חודשים
, היה שבוע עמוס למדי.. משהו רע שקרה לך השבוע: מבחן בהסטוריה, מקוררת :( אכזבת השבוע: ת'אמת שחברה בתאכזבה ממני שלא באתי להופעה שלה...
שיר שלא הפסקת לשמוע: אולי- קובי פרץ.. החייל הקדיש לי אותו יום לפני שנסע.. תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי סרט השבוע: הקופסא ספר השבוע: הסטוריה?
מאכל השבוע: טוסט! יציאת השבוע: אני מניחה שהיום... עם חברות מהיסודי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שהחבר ייצא!!! הופעה (היהודים, מוש בן ארי, אהוד בנאי, מוניקה סקס, מופע הארנבות, איפה הילד, מרסדס בנד, הקרטל) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד.. מתגעגעת =\ מה שלום החייל? בסדר גמור! יוצא / סוגר? סוגר=\ מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יום ראשון לפני שנסע תוכניות להיום [חמישי]- היו צילומים לספר מחזור, בייביסיטר, סטודיו.. תוכניות למחר [שישי]- בית, ארוחה משפחתית, עם חברות לבית קפה כלשהו תוכניות למחרתיים [שבת]- להשלים סדרות, שיעורים במתמטיקה.. תוכניות לשבוע הבא- הופעה... מבחן.. וטקס סיום קורס של החייל..

heilig

New member
כבר צילומים?

זה לא קצת מוקדם? מצד שני, הבי''ס שלי הוא של סטלנים, בטח יזכרו כזה כשכולנו כבר נהיה על מדים....
ואיזה קורס הוא מסיים???

YesWeCanSee

New member
חחח כן מסתבר..

אנחנו כבר ממש בסיום העבודה על הספר מחזור והכל.. כי הם יודעים שמאפריל אנחנו כבר לא נבוא לבי"ס ולא יהיה עם מי לדבר אז מעכשיו כבר עושים הכל כדי שלא נהיה בלחץ ברגע האחרון... הוא לא קרבי... הוא עשה עכשיו איזשהו קורס במודיעין של "מש"ק מערך" ויום חמישי הוא מסיים אותו.. אני מקווה שאחר כך יתנו להם יציאות טובות אבל זה תלוי איפה ישבצו אותו לשרת..

heilig

New member
מקווה שישבצו אותו במקום טוב ../images/Emo13.gif

(ושתתראו הרבה, זה מה שהייתי רוצה לאחל לעצמי, אניווי...חחחח) וזה חכם, הלוואי שהבי''ס שלי היה חכם כמו שלך

למעלה