ENJOY

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחח גם לאמא שלי יש מלא מדים :)

אבל כחולים של חיל האוויר ;) אז לא בשבילי. לפחות לא בכחול. אבל אני מתכוונת לרדת עוד 6 קילו לפחות עד הצבא ואז לקחת מדים קטנים ואוי ואבוי לי אם אני אשמין בצבא כי אז אני לא אכנס למדים XD

אני גם ממש ממש לא רוצה להשמין בצבא ../images/Emo10.gif

אבל מצד שני, אני לא מכירה מישהי שכן אותה

dandi99

New member
ההשמנה מתחילה בשק"ם :)

תאכלי את האוכל הצבאי/מהבית והכל יהיה בסדר

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאני כבר שנים מכניסה לעצמי לראש

שאני בחיים לא אקנה בשק"ם! חוץ מארטיקים בקיץ ;) אני דיי שוקלת להכין לי סלט פירות וסלט ירקות בבית בקופסאות :)

GrowingMadness

New member
למה את כבר חושבת על זה?

יש לך עוד המון זמן
חוץ מזה הירקות והפירות ירקבו לך.. לא כדאי לך

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifשמים בהם לימון :)

גם בסלט פירות אני תמיד שמה קצת לימון ואני לוקחת לפעמים לביתספר או אם אני לא חוזרת הביתה בערב אומשהו. ואין לי עוד המון זמן.. בדיוק 5 וחצי חודשים ;)

GrowingMadness

New member
כן אבל..כמה הם יכולים להחזיק גם עם לימון?

[אני שואלת ברצינות, לא בזלזול או משהו
] כמה זמן הם יכולים להחזיק כשאת שמה בהם לימון? כי אני הבנתי שברוב המקומות יש קייטרינג [אצל ג'ובניקים הכוונה
], והאוכל כבר לא כזה נורא. יש סלט ודברים שאפשר לאכול
כל עוד לא תתפתי לקנות הרבה בשק"ם ובמכונות אין סיבה שתשמיני

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחח

פירות פעם אחת שמתי קצת סלט פירות בקופסא ונסעתי בהמשך היום לת"א. פתחתי את זה אחרי 7 שעות בערך וזה עדיין היה טעיייייייייים! כמו חדש :) אני תמיד מכינה לי קערה ענקית בערב, שמה קצת לימון ותמצית וניל וזה מחזיק לי לכל השבוע. כל פעם לוקחת קצת סלט פירות :) וירקות.. אני תמיד אוכלת טרי. מפציצה בלימון ומלח. ואיזה סלט כבר יש לי... בצל עם עגבניה ומלפפון עם גבניה. מקסימום אני יכולה לקחת בצידנית (יש כבר כאלה תיקים קטנים שומרי קור כמו שאמא לוקחת לבסיס כל יום^^) את הירקות עם קרחון ולא חתוכים ולחתוך בזמן ארוחת צהריים XD

GrowingMadness

New member
חח סבבה.. ../images/Emo13.gif

איך שבאלך. האוכל הצבאי לא כזה גרוע ברוב המקומות, רק צריך להיזהר מהשק"ם.. את לא צריכה להרעיב את עצמך או לאכול רק ירקות כל היום.. זה גם לא כלכך בריא לאכול רק ירקות ופירות
אבל סבבה איך שמתאים לך.. יש לך עוד מלא זמן :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifיאפ. הוספתי את זה בתגובה האחרונה

שכתבתי לשי :) יאללה אני מחכה כבר לצבא XD רק בגלל האוכל שיהיה לי חחחחחח לקום מוקדם בבוקר - לקחת תפוח. לאכול בבסיס ירקות. לנשנש גזר כל היום. ולפעמים גם סלט פירות לסוף היום :) בסוף להגיע חצי מתה הביתה לאכול ביצת עין או יוגורט וללכת לישון חח זה יכול מהזה לעזור לדיאטה שלי ;) סוףסוף אני לא אהיה כל היום בבית ואוכל שטויות. ואני עצלנית מידי ככה שבטח לא יהיה לי כוח ללכת לשק"ם.

shiri59

New member
:(:(:( עידוד מישהו?

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: fireflies והשיר שהיה באח הגדול XD תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: לבית ספר >< משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שאולי החבר ייצא אחרי שלא ראיתי אותו מאתיים שנה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אעע מה שלום החייל? טוב.. יוצא / סוגר? סוגר אני מניחה מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני 3 שבועות :( תוכניות להיום [חמישי]- תוכניות למחר [שישי]- תוכניות למחרתיים [שבת]- תוכניות לשבוע הבא- עידוד מישהי?

GrowingMadness

New member
חיבוקעידוד ../images/Emo24.gif

חחחחח שני השירים יפים.. גם פיירפלייס וגם יסמין.

heilig

New member
מעודדת ../images/Emo13.gif

3 שבועות זה המון זמן, אבל לכי תדעי, אולי השבוע יהיה סופ''ש המזל שלך???
ואם לא, תנצלי את הנוהל שבת להשלמת פערים בטלפון, צאי עם חברות, תשני הרבה... אל תדאגי, יהיו שבועות טובים יותר

heilig

New member
שבוע מעפן... ../images/Emo4.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: 98 באנגלית, 97 בתנ''ך, שיחות לילה עם החייל
משהו רע שקרה לך השבוע: כל השאר... שיעורי נהיגה חרא, מתמטיקה...
אכזבת השבוע: פעולת ראשגד'יות ביום שני
שיר שלא הפסקת לשמוע: watch out- Chris Cornell תוכנית השבוע: סרט השבוע: אישתו של הנוסע בזמן (מדהים
) ספר השבוע: ביבר הזכוכית- טנסי ויליאמס מאכל השבוע: שניצל יציאת השבוע: לא הייתה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הוא יוצא
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא...חחחח מה שלום החייל? מבסוט
יוצא / סוגר? סוגר
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? בשישי ב22:00 כשיצאתי מהבית שלו..
תוכניות להיום [חמישי]- לנקות את הקומה ולישון... תוכניות למחר [שישי]- ים אולי, קפה עם חברות? תוכניות למחרתיים [שבת]- לבקר אותו
תוכניות לשבוע הבא- מבחנים, צופים, שיעורי נהיגה...

TanTanIM

New member
../images/Emo24.gif

אל תתאכזבי מהשיעורי נהיגה, בסוף יהיה לך רשיון, תאמיני לי שגם אני למדתי המון (יותר מחצי שנה - 52 שיעורים) והיו קטעים שרצתי לפרוש אבל בסוף עברתי טסט ראשון, ככה שהכל מסתדר בסוף^^

heilig

New member
תודה ../images/Emo24.gif

אבל עשיתי טעויות נוראיות.. זה כזה מייאש....

למעלה