דשתי את הנושא הזה יותר מידי פעמים
אז אני נוטה לכתוב דברים במיאוס. ג'וס נכנע לרייטינג? זאת בדיוק הנקודה שלי. אבל מכאן ועד להגיד שהפך לבובה של הWB? באמצע העונה הוא דרש מהם תשובה לגבי חידוש החוזה. הוא לא שום בובה. Captain Peroxide כבר כתב שהם לא ממש הכריחו אותו (דווקא משום מה, משה, ממך הבנתי הפוך. לא משנה) "העצימו ופיארו" - הכוונה הייתה לכל מי שהייתה לו יד בנושא. גם ג'וס, שאני סוגד לו, גם מרטי, שכתבה את הפרק שאני הכי אוהב, וגם כל השאר. אני לא אתחיל לפרט כאן מה זה בדיוק "העצימו ופיארו", כי כמו שאמרתי, דשתי את הנושא הזה אין ספור פעמים. אני לא רוצה להיכנס לזה שוב. "שונאי ספייק" זו אמירה קצת כוללנית, את לא חושבת? אני מאד אוהב את ספייק של עונה 2, ולפי דעתי, הוא היה הכי טוב בעונה 3, בפרק שאני מאד אוהב. בעונות 4-5 הוא הוסיף הרבה צבע לסדרה, והיה דמות די מעניינת. גם בתחילת העונה השישית היה אפשר לראות את ספייק של 5. ומה קרה אח"כ? עונה 6, לפי איך שאני ראיתי את זה, הייתה על נפילות של הדמויות. ווילו לכישוף, דון לקלפטומניה, באפי לניצול מיני, וכמו כן גם שאר הדמויות. לא צריך לפרט. ספייק היה לבאפי מה שהכישוף היה לווילו. והיו צריכים להשאיר את זה ככה, אבל במקום זאת, התמקדו ללא הפסקה בספייק. הסיתו אותנו מהנושא המרכזי. אז נכון, היה צריך להראות איך הוא נפגע מכל הקטע, ואת השלכות מעשיה של באפי, אבל הפכו אותו לעיקר. זה מה שלא אהבתי. אמרתי שאני לא אכנס לזה, אבל ניכנסתי, כמו תמיד, מה לעשות. את רוצה לדעת מה זה "להעצים ולגדל"? סוף העונה. העלילה המרכזית - ווילו מתאבלת על טארה, זאנדר מנסה לעצור אותה. המשנית - באפי בדרך לאיזו "הארה" בקשר לדון, ואניה עומדת לשמוע מג'יילס שהייתה לו תוכנית והיא הצליחה. במשך כל הזמן הזה אנו מופרעים לסירוגין ע"י ספייק, בעלילה שלא קשורה לסוף-עונה, ודעתנו מוסחת. לבסוף, זאנדר מצליח, ווילו חוזרת לשורשים הג'ינג'יים, לבאפי נדלקת הנורה, דון מניפה חרבות, אניה סוף-סוף שומעת את החדשות מפי ג'יילס, ושרה "מלאת החן" מקלכלן סוגרת את העונה. לפתע, קולה של הגברת מקלכלן ניפסק, ודעתנו שוב מוסחת ע"י הערפד - שלא רק שאנס את באפי, הוא גם כעס עליה בגלל זה - שגונב את ההצגה מהעלילה הסוף-עונתית. זה רק קצה הקרחון. אני ממש ממש לא רוצה להיכנס לנושא הזה יותר עמוק. כבר עשיתי את זה מספיק פעמים.