Angel - 5X02 - Just Rewards

g a g a

New member
../images/Emo41.gifAngel - 5X02 - Just Rewards../images/Emo41.gif

תקציר הפרק עפ"י HOT: גמול הולם. אחרי שספייק חוזר לחיים ומגיע בהפתעה לוולפראם והארט, מסתבר שהוא מעין רוח רפאים. אנג'ל והחבורה מתלבטים האם להיפטר ממנו או לעזור לו. תמונות מהפרק: http://www.screencap-paradise.com/caps/thumbnails.php?album=355 ציטוטים מהפרק: Angel: (to Spike) Fair? You asked for a soul. I didn't. It almost killed me. I spent a hundred years trying to come to terms with infinite remorse. You spent three weeks moaning in a basement, and then you were fine. What's fair about that? (Edit) Lorne: Honey of a story? Wesley: Story? Lorne: Yeah. The Vampire Slayer both men loved, both men lost. Oh, I could sell that to any studio in a heartbeat. I-- I see Depp and Bloom. But then, I see them a lot. Sorry. Hazard of running the Entertainment Division. Gotta get out more. (Edit) Fred: Spike's radiating heat. Spike: Think I'm hot, do you? Fred: Hmm. Lukewarm. Just above room temperature. (Edit) (Angel decapitates Hainsley and Spike's ghostly head shows) Spike: Oh, bollocks. I was just getting warmed up. Angel: That was you hitting me? Spike: That last bit, yeah. Hainsley's been dead since he hit the table. (Edit) Wesley: Do you remember what happened? Spike: You mean my skin and muscle burning away from the bone? Organs exploding in my chest? Eyeballs melting in the sockets? No. No memory at all. Thanks for asking (Edit) Angel: You're not in this world.. Casper. (Edit) Spike: I bet you're loving this. Angel: Knowing you'll be haunting me til the end of time. It's a dream come true. (Edit) Angel: Out of my chair! Spike: Make me. (Edit) Fred: I'm detecting brain activity. Angel: On Spike? That *is* weird. (Edit) Angel: Get out of the car! Spike: No! Angel: What? (Edit) Spike: A spoon? That's just.. well, ok. That's just, disappointing. (Edit) Angel: I'm in a meeting Spike. Spike: Oh, I'm sorry. I didn't care. (Edit) Spike: Or maybe Captain Forehead was feeling a little less special. (Edit) Harmony: Slayer loving freak. (Edit) Spike: I must be in hell. Lorne: Er no L.A., but a lot of people make that mistake. (Edit) Hainsley: I'll put you back in the driver's seat of your afterlife. (Edit) Spike: That's how you're gonna fight the forces of evil now? Call the IRS? (Edit) Angel: Sure you wanna do this Spike? Spike: What, think I could really stand hanging out with you and your lot now and forever? Wisecracking ghost sidekick? No bloody thanks! (Edit) Hainsley: You think you can get away with that? I'll sue you to hell! Angel: Good luck, we're your lawyers! (Edit) Hainsley: I eat the dead for breakfast son and you're just another plate of bacon and eggs. (Edit) Angel: I am from Wolfram & Hart. Spike: And I am his Date. (Edit) סיכום מפורט של הפרק בעברית: http://www.geocities.com/brb14_buffy7/angel/justrewards.html שרשרו תגובותיכם
צפייה מהנה

Loves Bitch

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פרק מעולה ספייק והיציאות שלו Angel: I am from Wolfram & Hart. Spike: And I am his Date XDDD הם פשוט הצמד הכי משעשע שיש כפרעליו

kittycatbone

New member
בכלל,

כ-ל העונה יש רמזים על ספייק ואנג'ל בתור.. הממ זוג :|
אבל לגמרי
5x20 אפילו בפרק the girl in qustion כזה אנג'ל אומר "אף פעם לא היה ביננו משהו! חוץ מפעם אחת..." XDDDDD

Rose131

New member
וואו../images/Emo29.gif

היה פרק יפה^^ ספייק משעשע, היה מצחיק שאחרי כל מילה הוא מוסיף bloody... הממ, למה הוא ואנג'ל שונאים אחד את השני כלכך הרבה? רק בגלל באפי? היה ממש מצחיק שהוא אמר לו:i'm his date בכל זאת פרק נחמד^^

רינת4

New member
"השנאה" בין אנג'ל לספייק

היא מהרבה הרבה לפני באפי. זה עוד התחיל עם דרוסילה. ולא ממש הייתי מגדירה את היחסים שלהם כיחסי שנאה. מומלץ דווקא לראות עונה שניה של באפי כדי להבין יותר את היחסים ביניהם.

Bruce Wayne

New member
אי אפשר בדיוק להגדיר את זה כשנאה.

זה יותר יריבות, כמו בין אחים.

פרק מצחיק ביותר ומצויין!

פרק קורע. הפלשבק לבאפי וספייק העלה חיוך על פניי. כל ההתגרויות הקטנות של ספייק היו קורעות. היה גדול שאנג'ל הסתיר הכל מהגנג. הרמוני הייתה קורעת. כל הקטעים שלה עם ספייק היו משעשעים. אני חייב לציין שהטוויסטים היו מצויינים, טוויסט אחר טוויסט אחר טוויסט. והסוף מצויין. ספייק נפתח (כמו שהרמוני העירה לו), והוא נפתח דווקא לגורם הכי לא צפוי, מה שבעצם עושה את זה צפוי. כל כך נהניתי מהפרק הזה.

g a g a

New member
Well said../images/Emo45.gif

ספייק פשוט מצחיק ברמות שלא נראו
הוא מדהים והוא תוספת פשוט יקרה מפז לסדרה הזו. הציטוטים ששמתי בהודעה הראשונה בשרשור פשוט אומרים הכל
וגם אני נחנקתי מ- I'm his date
פשוט פרק מדהים. אפילו ההורים שלי התלהבו

הברוז123

New member
מאיפה אפשר להשיג את הפרק של היום

פספתי את הפרק שהיה היום, ובערוץ 3 עד כמה שאני יודע אין שידורים חוזרים לפרקים של שבת בערב, אז מישהו מכיר לינק לאתר או אולי בסטאר וורלד או משהו?

g a g a

New member
עד כמה שידוע לי, סטאר וורלד

משדרים כרגע את העונה השלישית (?) של אנג'ל. יש לך 2 אפשרויות: 1. להמתין עד שיגיעו לעונה החמישית [אל תשכח שמדובר בידור יומי ולא שבועי]. 2. להשיג את הפרק מהפרד האלקטרוני

MoGanC

New member
פרק טוב

העונה הזאת התחילה דווקא טוב,עכשיו שאני צופה מחדש.מה לעזאזל קרה? ומאיפה לעזאזל ווסלי מכיר את ספייק? ואל תתנו לי השערות.

SoulfulSpike

New member
לפי מה שווסלי אומר אפשר להבין

שזה מספרים שהוא קרא או מסיפורים שהוא שמע. הוא קורא לספייק "William The Bloody" ואומר: "he's a vampire, one of the worst recorded" מה שאומר שהוא כנראה מכיר אותו מספר שהוא קרא או שמישהו סיפר לו עליו. מה שיותר מטריד זה איך גאן ידע מי זה ספייק?

ווסלי עבר הכשרה "כצופה" וזה היה

תפקידו המקורי. וכל "צופה" מתחיל, אמור לכאורה לדעת מי זה אנג'לוס ומי זה ויליאם דה בלאדי. פרד אומרת בעצמה בפרק הזה שווסלי עבר הכשרה כ"צופה".

פרק מדהים למרות ש...

אני בכלל בעניין באפי. אני רואה אנג'ל למרות שלדעתי אין מה להשוות - באפי פי מליון יותר טובה אבל אני כל כך חולה על ספייק שאפילו אנג'ל עכשיו זה תענוג. השיחה שלו עם פרד היתה מדהימה והוא אכן מצחיק בטירוף.

Taladora

New member
היי, שלום. גם אני יותר בקטע של באפי

אפשר רק לשאול... מה בדיוק פירוש השם?

MoGanC

New member
הגיוני

אבל כשהוא פגש את אנג'ל לראשונה הוא לא ידע מי זה. פשוט קשה לי לתאר שרק מסיפורים הוא יכיר מישהו ממבט ראשון.

למעלה