Angel 4X19 - The Magic Bullet

talrv

New member
../images/Emo41.gifAngel 4X19 - The Magic Bullet../images/Emo41.gif

הודעות על הפרק שרשרו לכאן. טל.

Rose131

New member
וואו.../images/Emo79.gif

זה היה פרק טוב.. למה קונור לא נדבק? בגלל שהוא אבא של ג'סמין? והם לא צריכים לראות את ג'סמין כדי לשנוא אותה? ולמה לזזל היא אוכלת אנשים?!?! בע.. אני לא אוהבת אותה. השפתיים שלה גדולות ומפחידות..

gezer5

New member
תספרי לי

מה היה אחרי שהם חיפשו את פרד אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני שונאת להפסיד

Jasper Jasper

New member
טוב,אני מוכן לקבל המון דברים

בצפייה בסדרה,אבל לא משנה כמה יגידו את זה,אני בחיים לא ישתכנע שג'סמין היא הדבר הכי יפה שראיתי בחיי.להיפך
כרגיל פרק מעולה למרות הפרק החלש משהו של השבוע שעבר. קונור מעצבן אותי.אולי זו הדמות,אולי זה השחקן,אבל נמאס לי לראות אותו כל שבוע

Rose131

New member
מה שמעצבן בקונור..../images/Emo79.gif

זה שהוא ההאש פאפי של אנשים. קודם זה היה של קורדי ועכשיו של ג'סמין, למרות שזה בעצם אותו בנאדם.. אבל זה היה כזה... connor: where are the people? jasmin: i ate them connor:eek:k בטח לא כותבים ככה ג'סמין

gezer5

New member
אוף זה לא פאייר

את מוכנה כבר לספר לי את התקציר? מה היה?

City Of Angel

New member
הקליע הקליע הקסום ../images/Emo59.gif

פרק בינוי ביותר שלא קורה בו הרבה. העונה המשונה הזאת רק מתדרדרת. פסטיבל "כולם אוהבים את ג'אסזין" נמשך ואנחנו מבינים למה פרד פתאום לא כל-כך אוהבת אותה, ומגלים (כאילו שלא ידענו קודם) שג'אזמין-שפתיים-ענקיות לא באמת רוצה שלום עולמי. פרד חכמה את זה אנחנו כבר יודעים, אבל היא הייתה צריכה להקשיב קצת יותר בשיעורי ביולוגיה, כי לא תמיד להורים יש את אותו סוג הדם של הילד. ושוב קונור הורס הכל אפשר להגיד שזה נראה הכל חוץ מסוף עונה

gezer5

New member
יו אתם ממש רעים

מדברים ,מדסקסים אבל אף אחד לא מוכןלספר מה היה? בסך הכל 20 דקות מהרגע שהם מחפשים את פרד

SoulfulSpike

New member
דווקא נראה לי שהיא רוצה שלום עולמי

אבל היא גם רוצה לאכול כמה אנשים בדרך. מה רע? משהו באמת מטריד בפרק זה מתי קונור הספיק ללמוד את המילים של "מנדי"?

פרק ענק! קורע יותר מהקודם.

פרק פשוט מצויין (שאותו כתב וביים ג'פרי בל). קורע ביותר. צחקתי לכל אורך הפרק. אהבתי את ההתחלה עם השיר של הביץ' בויז (פשוט בחירה מושלמת של השיר). נקרעתי שראו את האנשים השמחים. פרד בורחת מווסלי ומגאן. הצחיק אותי הקטע שהאישה שפרד נתנה לה את הז'קט, דיברה על ג'סמין ומיד ווסלי וגאן מסכימים איתה ומחייכים. היה יפה שפרד הולכת לבד בביוב. סצנות שבדרך כלל שמורות לאנג'ל. השיחה בין לורן לאיש שבא לראות את ג'סמין הייתה קורעת. נקרעתי שלורן סיפר שהלב שלו זה בעצם בתחת. אהבתי את הרעיון שג'סמין, אומרת לכולם מה שכולם בעצם רוצים לשמוע. הצחיק אותי שקונור אמר שהוא יביא את פרד עם המוח בחוץ. הסצנה של פרד בחנות הספרים הייתה מצויינת. המוכר היה כל כך קורע. שהוא אמר שהוא שמח ופרד לא מבינה. הקטע שהוא אמר שאף אחד לא בא לקנות ספר תמונות נתיחות של רוצחים סדרתיים היה פשוט קורע ביותר. הקטע שהוא התחיל לדבר על צ'יפים בראש וכו' היה קורע גם. אהבתי שרק בעולם אוטופי קונור ואנג'ל מתקשרים (ההליכה בביוב ושקונור מספר על איך הולץ לימד אותו). קטע חזק לדעתי. אהבתי את הרעיון שכולם מחוברים. וכולם משלימים אחד את השני. אני חייב לציין שהזקנה שמעשנת במוטל היה קורע. הקטע עם האיש הבוער היה מגניב. השד הקטן שפרד עליו נפלה אחרי שהיא מעדה ביער. היה פשוט דמות קורעת. נקרעתי שהוא אמר לפרד לא להתפשט. והקטע שהוא השתין על עצמו גם היה פשוט גדול. ואז יש את אחד הקטעים הקורעים בעונה הזו לדעתי. הקבלה יפהפייה לאיך משטר דיקטטורי מתנהג (טיוחים, דברים לא חשובים והזויים). לורן מספר על כל שטות שג'סמין עושה. הסצנה שבה כל מיני אנשים מדברים על ג'סמין היה פשוט ענק! גאוני! אני כל כך נקרעתי שהאישה החירשת, הסבירה בשפת הסימנים מה היא תעשה לפרד (בדרך כלל חושבים על אנשים כאלו כאנשים נחמדים ועדינים, פשוט ניגוד אדיר). הסצנה שבו השד חושף את הידיים הכרותות היה משעשע. הסצנה השנייה בחנות הספרים הייתה מעולה. קרע אותי שהמוכר ביקש חתימה. אבל נקרעתי לגמרי שג'סמין נותנת לו את "הפרס", כאילו מה באמת קרה ברצח קנדי. הקטע שבו פרד יורה את הכדור ופוגעת באנגל דרך ג'סמין כדי לערבב את הדם היה מצויין. (הצילום היה מצויין גם). רעיון מעולה. היה יפה שאנג'ל התנהג לרגע כאנג'לוס. ודיוויד שיחק יפה את השבירה שהוא חש כשהוא מגלה את האמת. קרע אותי שג'סמין אמרה לשרוף את החנות. אז המוכר שאל אם גם להישאר. הסצנה שבו פרד מתעוררת ואז רואים את אנג'ל שבור הייתה יפה. פרד בוכה ומרגישה בודדה וכך גם אנג'ל. הנשיקה בין השניים הייתה משעשעת. כשאנג'ל נפל בכניסה לחדר של קורדי אני פשוט נקרעתי. קטע גדול. הרעיון לקחת ממנה את הדם וכו' היה יפה. היה גדול שלורן לא זיהה את אנג'ל ופרד. נקרעתי שג'סמין אמרה לקונור שהיא אכלה את האנשים האלו. וקונור אמר "קול". היה משעשע שלורן העמיד פנים שהוא עדיין תחת ההשפעה. אהבתי את הרעיון שלמרות הגילוי כולם מרגישים צער וכאב בעקבות זה. אני לא יודע איך להגיב למשפט של ווסלי: "I'll get him. I've kidnapped him before." נשאיר את זה כך. הסוף היה מצויין. כולם חושבים שהם הצליחו להתיר את ההשפעה מקונור (יפה ששוב בוחרים בדמות של קונור להיות המובל עד הסוף. להראות כמה נער בגיל הזה קל להשפעה ולהולכת שולל). ואז קונור קורא ומגלה לכולם איפה הגנג.

gezer5

New member
הבנתי נכון?

הם כולם התעוררו משטיפת המוח חוץ מקונור? בעזרתה של פרד שירתה כדור דרך אנג'ל על ג'סמין? אני צודקת? למה אתם לא מספרים? איזה פורום מעצבן אתם אמורים לרצות לשתף אנשים בחוויה

SoulfulSpike

New member
היא ירתה את הכדור באנג'ל דרך

ג'סמין כי היא הבינה שכדי להפסיק להיות מושפע מהקסם של ג'סמין צריך להכניס את הדם שלה למחזור הדם של האדם אותו רוצים "לרפא". היא ריפאה את אנג'ל. אנג'ל ופרד לקחו מהדם של קורדיליה כי הם הגיעו למסקנה שגם הדם של קורדיליה "ירפא" את מי שמושפע מהקסם. הם "ריפאו" את גאן ווסלי ואז ניסו את זה על קונור. קונור שיחק אותה שגם הוא כבר לא מושפע מהקסם, יצא מהחדר וצעק/הלשין על החבורה וכך נגמר הפרק.

dudi gun

New member
שאלה בקשר לפרק

איך הבנאדם הראשון שתקף את ג'סמין ראה את פרצופה האמיתי? מתי הדם שלה הספיק להכינס לו לגוף? ועוד משהו: רק אותי זה הבהיל הקטע עם הזקנה שפתאום עשו קלוז אפ לפרצוף שלה? אם יש משהו שמפחיד אותי בסרטי אימה זה אנשים מבוגרים שהם מייצגים את שיא התמימות, נהפכים פתאום לרעים
אה והקטעים עם השד ופרד היו פשוט גדולים! פרק טוב סה"כ...

c o n n o r

New member
עונה...

כמו שראינו בתחילת הפרק הקודם הגנג נלחמו בערפדים ואחד מהם חתך את ג'סמין בזמן שהיא ישבה עם פרד. הדם שלה היה לו על הידיים שהערפד הזה ברח הוא נפל על מחוץ לאולם כדורת הוא נפל על האיש ההוא, וכנראה חתך אותו הדם של ג'סמין שהיה לו על הידיים נכנס למחזור הדם שלו.

dudi gun

New member
יפה שאתה זוכר...

הבמאי הזה פשוט גאון! חושב על הכל... נראה לי רק שהוא שכח פרט אחד, בפרק הקודם האיש הראשון שראה את ג'סמין באמת אמר לפרד שלא תיתן לה לגעת בה אחרת היא תיראה כמוה (תולעים בפרצוף) וכפי שאפשר היה לראות בפרק האחרון ששודר- ג'סמין נגעה בידיים של קונור ועוד מישהו כשניסו למצוא את פרד וכלום לא קרה לפרצוף שלהם. אה ובלי ספוילרים!

למעלה