פרק ענק! קורע יותר מהקודם.
פרק פשוט מצויין (שאותו כתב וביים ג'פרי בל). קורע ביותר. צחקתי לכל אורך הפרק. אהבתי את ההתחלה עם השיר של הביץ' בויז (פשוט בחירה מושלמת של השיר). נקרעתי שראו את האנשים השמחים. פרד בורחת מווסלי ומגאן. הצחיק אותי הקטע שהאישה שפרד נתנה לה את הז'קט, דיברה על ג'סמין ומיד ווסלי וגאן מסכימים איתה ומחייכים. היה יפה שפרד הולכת לבד בביוב. סצנות שבדרך כלל שמורות לאנג'ל. השיחה בין לורן לאיש שבא לראות את ג'סמין הייתה קורעת. נקרעתי שלורן סיפר שהלב שלו זה בעצם בתחת. אהבתי את הרעיון שג'סמין, אומרת לכולם מה שכולם בעצם רוצים לשמוע. הצחיק אותי שקונור אמר שהוא יביא את פרד עם המוח בחוץ. הסצנה של פרד בחנות הספרים הייתה מצויינת. המוכר היה כל כך קורע. שהוא אמר שהוא שמח ופרד לא מבינה. הקטע שהוא אמר שאף אחד לא בא לקנות ספר תמונות נתיחות של רוצחים סדרתיים היה פשוט קורע ביותר. הקטע שהוא התחיל לדבר על צ'יפים בראש וכו' היה קורע גם. אהבתי שרק בעולם אוטופי קונור ואנג'ל מתקשרים (ההליכה בביוב ושקונור מספר על איך הולץ לימד אותו). קטע חזק לדעתי. אהבתי את הרעיון שכולם מחוברים. וכולם משלימים אחד את השני. אני חייב לציין שהזקנה שמעשנת במוטל היה קורע. הקטע עם האיש הבוער היה מגניב. השד הקטן שפרד עליו נפלה אחרי שהיא מעדה ביער. היה פשוט דמות קורעת. נקרעתי שהוא אמר לפרד לא להתפשט. והקטע שהוא השתין על עצמו גם היה פשוט גדול. ואז יש את אחד הקטעים הקורעים בעונה הזו לדעתי. הקבלה יפהפייה לאיך משטר דיקטטורי מתנהג (טיוחים, דברים לא חשובים והזויים). לורן מספר על כל שטות שג'סמין עושה. הסצנה שבה כל מיני אנשים מדברים על ג'סמין היה פשוט ענק! גאוני! אני כל כך נקרעתי שהאישה החירשת, הסבירה בשפת הסימנים מה היא תעשה לפרד (בדרך כלל חושבים על אנשים כאלו כאנשים נחמדים ועדינים, פשוט ניגוד אדיר). הסצנה שבו השד חושף את הידיים הכרותות היה משעשע. הסצנה השנייה בחנות הספרים הייתה מעולה. קרע אותי שהמוכר ביקש חתימה. אבל נקרעתי לגמרי שג'סמין נותנת לו את "הפרס", כאילו מה באמת קרה ברצח קנדי. הקטע שבו פרד יורה את הכדור ופוגעת באנגל דרך ג'סמין כדי לערבב את הדם היה מצויין. (הצילום היה מצויין גם). רעיון מעולה. היה יפה שאנג'ל התנהג לרגע כאנג'לוס. ודיוויד שיחק יפה את השבירה שהוא חש כשהוא מגלה את האמת. קרע אותי שג'סמין אמרה לשרוף את החנות. אז המוכר שאל אם גם להישאר. הסצנה שבו פרד מתעוררת ואז רואים את אנג'ל שבור הייתה יפה. פרד בוכה ומרגישה בודדה וכך גם אנג'ל. הנשיקה בין השניים הייתה משעשעת. כשאנג'ל נפל בכניסה לחדר של קורדי אני פשוט נקרעתי. קטע גדול. הרעיון לקחת ממנה את הדם וכו' היה יפה. היה גדול שלורן לא זיהה את אנג'ל ופרד. נקרעתי שג'סמין אמרה לקונור שהיא אכלה את האנשים האלו. וקונור אמר "קול". היה משעשע שלורן העמיד פנים שהוא עדיין תחת ההשפעה. אהבתי את הרעיון שלמרות הגילוי כולם מרגישים צער וכאב בעקבות זה. אני לא יודע איך להגיב למשפט של ווסלי: "I'll get him. I've kidnapped him before." נשאיר את זה כך. הסוף היה מצויין. כולם חושבים שהם הצליחו להתיר את ההשפעה מקונור (יפה ששוב בוחרים בדמות של קונור להיות המובל עד הסוף. להראות כמה נער בגיל הזה קל להשפעה ולהולכת שולל). ואז קונור קורא ומגלה לכולם איפה הגנג.