Angel - 4x12 - Calvary

NimaZ

New member
לא ראית איך זה הרס לך../images/Emo108.gif

את הפרק עכשיו
?

rds15

New member
גם אחרי שראיתי את הפרק פעמיים

וגם אחרי שידעתי איך זה יגמר - הפרק הזה עדיין משאיר אותי בשוק קל אחרי שקורדיליה רוצחת את ליילה[שמלווה בצחקוק קל כשקורדי קוראת לה כלבה מטומטת]. פשוט פרק מעולה, עם עוד משחקי מוח של אנג'לוס, שרק מזכיר לי שזה לא דיוויד בורניאז שמשחק בצורה משעממת, זאת הדמות של אנג'ל שמשעממת, כי כאנג'לוס הוא פשוט מעולה.

Ro¥aL

New member
גאאאאאאאד!!!!!!

כל שבוע אני חוזר על עצמי... חחחחחח פרק טובבבבבבבבב ושוב, כרגיל, השאלות שלי: 1. לורן קלט שלאנג'ל יש נשמה, אז איך בסוף התברר שלא הייתה לו? 2. אם קורדיליה עזרה לאנג'לוס לצאת והיא איתו, למה הם היו צריכים את כל ההצגה הזאת עם לילה שהיא מנסה להרוג אותו? וגם בכלוב.. 3. יש למישו תמונה של העיניים של קורדיליה כשהיא מקבלת חיזיון?? עוד מעט יהיו לי עוד שאלות..

talrv

New member
תיזהרו עם הספויילרים!

בעונה כזאת חשוב לדעת מה קרה בפרק בדיוק כדי לא להרוס את המשך העונה.. אם אתם לא בטוחים עדיף לסמן ולהגיד שאתם לא בטוחים ומישהו בטח יבוא אחר כך ויגיד אם זה באמת ספויילר.. טל.

Ro¥aL

New member
סליחה..

חשבתי שאמרו את זה בסדרה ולא שמתי לב... אופס

אופס, שכחתי לסמן ספויילר כנראה

בכל מקרה, הנה התמונה של קורדיליה עוד פעם.

פרק משובח!

פשוט פרק מצויין לדעתי. מאוד אהבתי. היה משעשע שאנג'לוס אמר שהוא רוצה לחזור להיות אנג'ל וכו'. היה עצוב שגאן ופרד נפרדו. כזו פרידה קצרה. חזרתה של לילה היה משעשע. אהבתי שאנג'לוס אמר לה, שלהיות רע זה לא אומר להראות מרושל. נחמד לראות שלווסלי עדיין איכפת ממנה. אני אוהב שאנג'לוס יורד על כולם. זה תמיד משעשע. היה מצחיק שלורן התפרץ ואיים על לילה. הקטע עם הגולגולת היה יפה. היה מצחיק שעין אחת הייתה פתוחה לאחר הכריתה. היה מאוד יפה ומפתיע כל הקטע שכאילו אנג'ל חזר, כל הקטע עם קורדיליה היה מגניב. קרע אותי שאנג'לוס היה חייב לומר "אני צריך ללכת להציל את העולם" אוי זה היה כל כך קורע. גם שאנג'לוס אומר "לא נשאר יותר מזון מהיר בלוס-אנג'לס?!" היה משפט גדול! כל כך נקרעתי. חייב לציין שהצילום בסצנה שאנג'לוס מעיף את לילה היה מאוד יפה. והסוף! עוד טוויסט מעולה (ואני אומר כאחד שכבר יודע את כל הספויילרים לעונה הזו). אין הרבה סדרות שיכולות לתת טוויסטים טובים שבוע אחר שבוע. ולילה שלנו מתה, כך מהר וכך מפתיע. חייב לציין שני דברים, דיוויד בורניאז שוב הראה איזה שחקן מצויין הוא, וכך גם כריזמה.

פרק ענק

אחח, אין כמו אנג'לוס, הדמות הכי סדסטית בעולם. הוא פשוט נהנה לשחק עם אנשים ולראות אותם סובלים, ואפילו שאני אוהב את הפאנג גאנג לפעמים אני פשוט רוצה שהוא יהרוג את כולם, כי זה אנג'לוס. הפרק עצמו היה משובח, והטוויסט בסוף כשקורדליה הורגת את לילה היה מפתיע (לפחות בפעם הראשונה שראיתי את הפרק). אבל הקטעים הטובים באמת היו כשאנג'לוס פשוט השתעשע עם גאן,לילה,ווסלי כל מי שהוא פגש בפרק חווה סוג של כאב.בקיצור כל פרק שיש בו הרבה מאנג'לוס הוא פרק טוב. ונסיים בציטוט של אנג'לוס כמובן: Angelus: I've had time to think, and I've realized something important. Being evil is wrong. I wanna be good. I wanna be Angel again.

MoGanC

New member
פרק מעולה

גם כשראיתי אותו במחשב,והיה לי את כל שאר העונה מוכנה לצפיה כל שנייה,עדיין הייתי במתח אחרי הסוף,למרות שראיתי את הפרק הבא כמה שעות אח"כ.
להמשך. זה הקטע שלא הבנתי (בין הרבה דברים מהעונה הזאת): מה בדיוק יצא לג'זמין מזה שאנג'לוס חופשי? ובעצם,מה יוצא לה מהגשם של האש,והמחושך התמידי? מה יוצא לה מכל מה שהיא עשתה? מחשבות,מחשבות.

Loves Bitch

New member
יש ../images/Emo58.gif מסומן בהודעה מעליי

אבל אין מספיק רווח זהירות

talrv

New member
../images/Emo58.gif להמשך העונה!

בפרקים הבאים רואים שקורדי בשליטת ג'סמין רצתה שאנג'לוס יעבוד בשבילה (כמו שהחיה עובדת בשבילה). ולכן היא רצתה לשחרר אותו. אני גם מניחה שהיא שחררה אותו קודם כי היא לא יכלה לספר לו בתוך הבית - אי אפשר לסמוך עליו שלא יגיד כלום כי הוא בלתי צפוי ויכול לעשות מהומות. טל.

MoGanC

New member
אבל ../images/Emo58.gif

אם היא "טובה" כמו שהיא אומרת,למה לה לחשוב שאנג'לוס יקשיב לה יותר מאשר אנג'ל? ומה עם הגשם והחשיכה,והכל בעצם?

../images/Emo58.gif להמשך עונה 4 של אנג'ל

בפרקים היותר מאוחרים כשאנג'ל חוזר הוא אומר שמי ששולט בחיה הוא מטורף ושאין לו תוכנית ברורה, הוא פשוט מנסה לגרום לתוהו ובוהו. קורדי/ג'זמין שלטו בחיה וכל המטרה של הדברים שהם עשו (שחרור אנג'לוס,החשכת השמש,החיה וכו') הייתה כדי להעסיק את הפאנג גאנג כדי שהם לא יפריעו ללידה של קורדי שתביא את ג'זמין לעולם.

IDOffryn

New member
פרק ענק!

בעיקר בגלל הסוף P: אבל גם שאר הפרק היה טוב אני זוכר שאחרי הפרק הזה הייתה הפסקה של 3 שבועות בארצות הברית וזה היה מעצבן רצח (למרות שלא מעצבן כמו ההפסקה של החודשיים אחרי 407!) והפרק הבא אפילו יותר טוב..החזיר לי את האמונה בסדרה
ושבועיים אחריו פרק אפילו יותר טוב!

talrv

New member
החודשיים שאחרי 407 היו נוראיים..

בדיוק כשהיה ניצוץ של משהו טוב בעונה ואז תקעו הפסקה כל כך ארוכה! ופרק ענק, כרגיל. זוכרת שהתעכבתי קצת בתקופה הזאת של הפרקים וכל מה שדיברו עליו אז היה 412, 412, 412. זוכר את התקופה עידו?
טל.

למעלה