Angel - 4x12 - Calvary

Rose131

New member
אבל...../images/Emo79.gif

אני פשוט מכורה לזה.. הספוילר קורא לי... זה כמו השטן והמלאך שרבים על הכתף שלי..זה כזה.. "נועה תקראי את זה...!!!!" "לא נועה! זה יהרוס לך! הוא השטן! אל תקשיבי לו! אפילו יש לו קרניים!"

hospital_food

New member
זה עצוב ):

ובגלל זה מרגיזים אותי יותר אלה שרושמים את הספויילרים כבקשתך, הם השטן, בערך :) תארי לך אם לא היית קוראת ספויילר שקורדי בעצם רעה, הפרק לא היה נראה לך פי אלף יותר משובח? החוויה פשוט נהרסה לך.

Rose131

New member
הם לא כותבים ספוילרים לבקשתי../images/Emo79.gif

הם כותבים ספוילרים. ואני קוראת

EHAO

New member
כל הויכוח חסר טעם ומגוחך.

איטס א פרי קאנטרי. הרוצה לספיילר יספיילר ( בתנאים מתאימים כמובן) והרוצה לקרוא יקרא.

hospital_food

New member
רק אם אפשר הסבר קטן,

למה אתם רושם ספויילרים? להראות שאתה יודע ומבין? ל"לעזור" לאנשים פה?, כי אם להקצין טיפה, ה"עזרה" שלך היא בדיוק כמו לתת אלכוהול לאלכוהוליסט. זה כל כך מטופש, הרי רוב הסדרה מבוססת על אפקט ההפתעה(במיוחד הפרקים האחרונים), אז למה להרוס?

resputin

New member
אבל וואלה, תהרוג אותם,

יש אנשים שאוהבים ספויילרים. נהנים מזה. יודעים שזה יהרוס להם ועדיין הם לא "חזקים" מספיק - או קרא לזה בכל שם אחר שבא לך - כדי לעמוד בפיתוי. כי ביננו, באמת קשה למצוא תשובה לשאלה שאתה מעוניין לשאול על פרק מלפני שלוש שנים? אני לא רואה כל פסול בזה, הבנאדם שאל שאלה לגיטימית וקיבל תשובה לגיטימית תחת הגנה על אנשים אחרים שלא ירצו לקרוא אותה. סה טו.

talrv

New member
../images/Emo45.gif

בסך הכל, אין מה לעשות, יש אנשים שתמיד ימשיכו לקרוא את הספויילרים. וכל עוד הם לא מפריעים לאנשים שלא רוצים לקרוא אותם, הם בסדר מבחינתי. המלצה שלי, כשמישהו מבקש ספויילר לעונה כמו העונה הרביעית של אנג'ל, צריך לוודא שהוא בטוח שהוא רוצה לדעת, ולהסביר שלדעתך יותר עדיף בלי. אם הוא מתעקש - החלטה שלו. טל.

hospital_food

New member
האמת, אני מדבר מניסיון כואב

בתקופה שהפרקים האלה שודרו בפעם הראשונה בזמנו, נהגתי לפתוח הודעות עם ספויילרים בפורום הזה(או זה של tve, לא זוכר), הכל היה כל כך נגיש שלא יכלתי לעמוד בפיתוי, במיוחד ששודרו הפרקים האלה, אני בטוח שאם הפורום הזה לא היה קיים לא הייתי נכנס לאתרי ספויילרים מיוחדים לקרוא את ההמשך, פשוט פה הכל כל כך נגיש(ובעברית!!1).

talrv

New member
אני מבינה לגמרי, ומסכימה..

אני בתקופה מאוד השתדלתי עם ההודעות, והתנזרתי לגמרי מספויילרים ונהנתי מכל רגע. חברים טובים שלי שכן קראו התבקשו במפורש לא לדבר איתי על הסדרה, עד שאפילו הדבקתי אותם בהתנזרות מהספויילרים ואז כולנו נהנו יחד
ברור שזה יותר נגיש אז נכנסים יותר, ומתפתים יותר. אני סובלת מזה בסדרות אחרות בעיקר. מבחינתי בבאפיוורס זה פשוט חבל, כי הטוויסטים הם גאוניים ועשויים כל כך טוב. בכל מקרה, אם מישהו מבקש ולא סתם נכנס להודעות עם ספויילרים לעתיד, וממש ממש מתאמץ כדי לקבל ספויילרים, אין לי מה לעשות מלבד לנסות לשכנעו שאפשר גם אחרת. טל.

hospital_food

New member
מה שאני מנסה לומר

זה שבטח גם כיום יש אנשים חלשים כמוני(בזמנו! השתנתי מאז
), שלא מבקשים ספויילרים, אבל כאשר התשובה לפיתרון נמצאת בהנף לחיצת עכבר הם ויפתחו את ההודעה.

hospital_food

New member
צריך להשמיד את גזע אוהבי הספויילרים

לאנשים חלשים כאלה אין זכות קיום בחברה שלנו, אני בהחלט חושב שזה הפיתרון המושלם בשבילם ובשבילנו.לא? אגב, בהודעה הזו הגברת בקשה ספויילרים?? פשוט נראה שאדוןEHAO כל כך שמח ונרגש לפזר ספויילרים, גם כאשר לא מבקשים.

City Of Angel

New member
והרוצה לספלייר לא ישכח לשים סימן

מה שכמעט לא קורה בשרשור הזה ובכלל בזמן האחרון בפורום, וזה ממש ממש מרגיז!!

הייזל

New member
אני באמת באמת באמת באמת באמת

ממליצה להימנע מקריאת ספוילרים לעונה הרביעית של אנג'ל. לא שאני יכולה לעצור בעדכם מלקרוא ספוילרים, אחרי הכל כבר היו לפחות שני דיונים נוספים על הפרק (כשהוא שודר בארה"ב ושוב כשהוא שודר בסטארוורלד) ואפשר למצוא אותם בארכיון הפורום, אבל מכיוון שהעונה הרביעית היא מלאת תהפוכות והפתעות אני באמת ממליצה להתאפק ולראות אותה ללא ספויילרים.

רייל

New member
פאק

מה!??!!?!?1 אני המומה]; מישהו יכול לתת לי ספוילרים לפרק הבא?

Rose131

New member
אבל...../images/Emo58.gif../images/Emo79.gif

אני כבר יודעת שג'סמין השתלטה על קורדי ושסקיפ רשע ושקורדי שכבה עם קונור כדי שג'סמין תוכל ללדת. וש...נממ.. לא זוכרת... רגע.. למי החיה התפלל? לג'סמין? אז כאילו.. לקורדיליה בתור ג'סמין?!

Rose131

New member
../images/Emo58.gif|תן|

כדי שקורדי תוכל ללדת את ג'סמין. לא ג'סמין תוכל ללדת..XD

למעלה