Angel - 4x12 - Calvary

Real Fetish

New member
../images/Emo41.gifAngel - 4x12 - Calvary../images/Emo41.gif

אין מה להגיד - אנג'לוס חזר ובגדול - פרק מצוין. חובה לראות.
פרק מספר 78 - "גבעת גולגולתא". קישור לתקציר של הפרק נמצא כרגיל למטה... והציטוטים: Angelus: Lilah, I had such high hopes for us. Your devious mind, my killer instincts. What a team we would have made. Lilah: Could still make. Angelus: Always were a closer. Unfortunately, with the new big scary in town, you're just not looking so tough anymore. And I'm a winning team kind of a guy. Couple that with the recent people shortage — you know, you're lucky I'm letting you yak this long. (Edit) Lilah: Great — being locked in a cage. Angelus: Yet managing to display better grooming habits than you. (Edit) Cordelia: (to Lilah) You're too scared to believe in anything because you're to scared to hope. You won't even open your eyes to the possibility-- Lilah: You don't get it, do you Twinkie? I'm what I believe in. And you think I got this far by sticking my head in the sand? The Beast that eviscerated me has a boss. And that boss is going to end life as we know it, and nobody is going to save us: not Angel, not the Powers That Be, and not the Forty-damn-Second calvary. So if anybody has scales on their eyes, it's you. (Edit) Lilah: He's gonna kill us. Cordelia: I know. (Stabs Lilah in the neck, Lilah drops to the floor) Why do you think I let him out? You stupid bitch. (Edit) Connor: (reply to Gunn's killing of a demon) Nice. Gunn: Yeah, sometimes ya just gotta keep wackin'.. (Edit) Angelus: (reply to Lilah's appearance) Evil doesn't have to mean sloppy. (Edit) Angelus: I have to go save the world. (Edit) Angelus: I haven't and will never give up on you. We'll get through this thing...together. Lilah: (chuckles) Can't believe we didn't crush you people years ago. (Edit) Lorne: Wesley, would you please warn this walking infection that I haven't forgotten how she poked my head open like a Capri Sun, and while my love for humanity allows me to tolerate her presence, if need be, I will smack her down! (chuckles) Be a doll. Thanks. (Edit) Fred: (To Lorne) Did you find anything? Lorne: Nothing. No new leads or information. (Sees Lilah) and what the hell is succubitch doing here? (Edit) Angelus: I have to go save the world. (Edit) Lilah: It's my inner megalomaniac. I rebel at serving coffee. (Edit) Wo Pang: There is no other way known to me. Without the muo-ping...you're screwed. (Edit) Angelus: Oh! She really has put on the spunk, hasn't she, Wes? Not the same shy bitch-cow we pulled out of Pylea. Fred: There's only one bitch here and I'm looking at him. (Edit) Angelus: I bet you Wes would never hit (Fred). He's all proper and English. And that accent... oh, chicks just love a good accent. Makes 'em all buttery in their nether regions. Isn't that right, Fred? You know, I had a bit of an Irish brogue back in the day. If you like, I can use it on you when I rape you to death. (Edit) Angelus: Look at you. Heroes. So tangled up in your own crap, you can't even find the world to save it. (Edit) Angelus: Morons. The big rock doesn't have minions. It is the minion. (Edit) Lilah: Why is he picking on (Wolfram & Hart)? We're the bad guys! Angelus: Apparently not bad enough. But there is a bright side. You have a devoted boyfriend who loves and cares for... oh, wait. You don't. (laughs) Your life really is crap. (Edit) Lilah: The great Angelus... Angelus: Oh, come on. You can do better than that, huh? Try playing up the awe and the reverence a bit. The Great Angelus! (Edit) Angelus: What happened to pedestrians? Human pedestrians? Is there no fast food left in Los Angeles? (Edit) Angelus: You're going to use black magic to restore my soul? People, this never goes well. (pause) Am I the only one paying attention? (Edit) Angelus: If I swung that way -- look at (Wesley). All rugged and handsome. And brains! Man, he's damn near perfect. Wes: Thank you. (Edit) Cordy: Do you know what Angelus would do if we let him out? Lilah: Kill you all in a bloody shower of violence - but hey, greater good! (Edit) Gunn: That Shaman shoulda never been brought here. Now instead of worrying about the big, bad rock eater, we got Darth Vampire living in the basement. (Edit) Angelus: How did you survive this long being so retarded? Gunn: Cut the Fu-manchu. What do you know? Angelus: Quite a bit, bright boy. (Edit) Angelus: I've had time to think, and I've realized something important. Being evil is wrong. I wanna be good. I wanna be Angel again. (Edit) Wo-Pang: Must aquire better guards (Edit) Cordelia: Lilah, I know things look grim right now... Lilah: Don't go Watchtower on me Saint Cordelia, I don't think I could stomach it. Cordelia: Man, I would love to punch your face in. Lilah: Are you trying to turn me on? (Edit) מקווה שנהניתם מהצפייה והינכם מוזמנים להגיב.

smgfan

New member
וואו!!! איזה סוף מדהים זה היה!!!

אני כ"כ במתח לפרק הבא!! אווווווף!!!! אני רק לאחרונה חזרתי לראות כמה פרקים של אנג'ל אז בבקשה להשלים את החסר: איך השמש נעלמה? מי זה החיה? ומי זה היצור הגדול עם הקרניים? וולפרם והארט, נגמר? קונור, אין לו כוחות על או משהו כזה? אחרי הכל הוא ילד של 2 ערפדים חזקים! ואיפה קורדיליה???? ואני כל כך ידעתי שלילה תמות בפרק הזה!! (לצערי, די חיבבתי אותה... בדרך המרושעת שלה
) אבל חשבתי שאנג'לוס יהרוג אותה ולא הקורדיליה המרושעת הזאת!! מה זה?? איזה מתח! ת'אמת, כל הפרק אני כזה: "למה הם פשוט לא מתקשרים לבאפי???" מה זה כל כך קשה לקרוא לה מסאנידייל??

City Of Angel

New member
תשובות ../images/Emo70.gif

אוי פיספסת הרבה... מי זה החיה? שם קצת יותר יפה ליצור הגדול עם הקרניים מי זה היצור הגדול עם הקרניים? שד גיהנום ענק שפרץ מהאדמה בדיוק במקום שקונור נולד בו, וכל מה שאנחנו יודעים עליו זה שהוא יותר חזק מכל מה שפגשנו עד עכשיו. הוא טובח בכל מה שזז, גורם לכל מיני תופעות על-טבעיות מוזרות, והוא חיסל את חמישיית מכשפי הרא-טט (רא=אל השמש המצרי) מה שגרם לשמש להיעלם. עכשיו מסתבר שהוא רק עובד בשביל מישהו. וולפרם והארט, נגמר? לא לגמרי ברור. מסתבר שהילדה הקטנה מהחדר הלבן של "וולפראם אנד הארט" (שראינו בעונה הקודמת) היא אחת מהרא-טט, ובדרך לחיסולה הוא עבר בבניין של "וולפראם אנד הארט" וחיסל את כל העובדים אחד אחד (והפך אותם לזומבים). רק על ליילה משום מה הוא ריחם. קונור, אין לו כוחות על או משהו כזה? לא בדיוק. יש לו גוף ונשמה אנושיים לגמרי, אבל כוח וחושים מחודדים של ערפד. אבל אם את אנג'ל החיה קיבצ'ץ', מה הסיכוי של קונור? כן, כולנו אהבנו את ליילה בדרכה המרושעת.. ותאמת אני בכלל לא בטוח שהיא מתה, הרבה דמויות (אהממ ווסלי) שרדו דברים יותר קשים למה הם פשוט לא מתקשרים לבאפי??? חחח ברור שהכי קל זה להתקשר לסאנידייל (ובמשך עונה 7 של באפי לא הבנתי למה היא לא פשוט מתקשרת לאנג'ל..), אבל האמת הפשוטה היא שאין שום קשר עלילתי בין שתי הסדרות,למרות שהאפוקליפסות מתרחשות באותו זמן ובמרחק לא גדול. איך את מסבירה את זה שאנג'ל הגיעה ל"באפי" בסוף עונה 7 כדי לעזור לה באפוקליפסה כאילו לו אין אפוקליפסה אחרת על הראש? הקרוס-אוברים הם רק בשביל רייטינג

MoGanC

New member
>

אנג'ל הגיע לבאפי כי העונה של אנג'ל (וכך גם האפוקליפסה שלו) נגמרה שבוע לפני הפרק האחרון של באפי,אז הוא היה "פנוי".

MoGanC

New member
וקצת ../images/Emo58.gif

יש קשר בין העלילות כי מה שאנג'ל נתן לבאפי בפרק האחרון זה משהו שלילה נתנה לו (היא עדיין מתה,אבל...נו,וולפרם)

City Of Angel

New member
נכון אבל...

אנג'ל הגיע לסאנידייל רגוע ושאנן, כאילו לא עברו עליו סוף העולם לפני רבע פרק. בדיוק כמו שבעונה 5 הוא הגיע כדי לנחם את באפי על מות אימה כאילו לא לפני רגע בסדרה שלו הוא שכב עם דרלה. ככה זה, אנג'ל שמגיע לביקורים בבאפי (מלבד עונה 4 שאז זה היה כדי לעזור לסדרה החדשה שלו) זה אותו אנגג'ל שעזב את סאנידייל, ולא משנה מה עובר עילו בלוס-אנג'לס

smgfan

New member
תודה על התשובות!! ../images/Emo24.gif

נראה לי שאני אתחיל להשלים פרקים!!
אני חושבת שהפרק האחרון שראיתי היה פרק 15 מעונה 3... ות'אמת, עונה 1 לא כ"כ עקבתי מלבד הפרקים ה"מעניינים באמת"... (באפי קרוס...
) אבל החיה הזאת הרג את הילדה מהחדר הלבן, לא? ואיך זה שאין שאין שמש בשאר העולם?? כמו נגיד... בסאנידייל??? ולדעתי, אם היה אפשרות חוקית הם היו מביאים את באפי. (רהי הם מרשתות שונות, לא? וזה אסור...
) חבל שהיא לא באה, היה כיף...

rds15

New member
החסימה של השמש היא משהו

מקומי כרגע, וככל שהשמש תהיה חסומה יותר זמן, ככה החושך יתפשט יותר ויותר בעולם, עד שבסופו של דבר כל העולם יהיה שרוי בחושך תמידי.

אלוהים אדירים.../images/Emo168.gif

כל פעם כשאני רואה את הסוף הזה אני נבהל שוב. כריזמה שחקנית מעולה, במיוחד במשפט בסוף. השאלה היא האם אנחנו באמת מצטערים על אובדנה של לילה. כבר לפני ראינו איך שהיא מציעה לאנג'לוס שייחברו יחד ויעשו "דברים מרושעים". אז האם אנחנו באמת מצטערים על מותה של הדמות שלה? התשובה שלי היא כן. כי לילה, עם כמה שהיא רשעית כביכול, דמות משעשעת מאוד ומהרשעות שהכי אהבתי בסדרה הזאת. (וברשימה זו נכללת גם דרוסילה. אוי, דרוסילה). יש לה את החן הרע המשעשע הזה שפשוט ממכר. ולא משנה כמה רעה היא הייתה, כשהיא סבלה (השפילה את עצמה למען ווסלי) ריחמתי עליה. כי זאת לילה. לילה, תמיד נזכור אותך.

EHAO

New member
הנה זה בא. ספוילר אנג`ל 4.

קורדי נשלטת על ידי ישות עליונה שתקרא בעתיד ג`סמין. היא האדון של החיה והיא רוצה שאנג`לוס יהיה חופשי. יש עוד הרבה זה רק תימצות.

Rose131

New member
למה אני מפגרת?!?! למה?!../images/Emo79.gif

אני ממש צריכה להפסיק עם ספוילרים. בגלל שקראתי את מה שכתבו לי שבוע שעבר זה לא היה מפתיע! למרות שעדיין קפצתי שקורדי תקעה בלילה את הסכין. איך לורן טעה בלקרוא אותו? אוי אנג'לוס כל כך רשע! נמ.. איך הוא יחזור בסוף? ולמה הכישוף לא עבד? פרק יפה!

ProphecyGirl

New member
אממממ ספויילר

הכישוף היה בעצם כדי לשנות את הקריאה של לורן <לפי מה שהבנתי> ולא להחזיר את הנשמה של אנג'ל.... הכישוף שינה את ההילה מרעה לטובה ולכן לורן טעה מי אמר שקורדי לא חכמה?!

yaelnat

New member
מה זה היה עכשיו עם קורדיליה?

למה היא שחררה את אנגל והרגה את לילה?

רוצה לדעת?../images/Emo58.gifלהמשך עונה 4

כי ייצור בשם ג'סמין השתלט על קורדיליה. כבר כמה פרקים שזאת לא קורדיליה שמדברת, מתנהגת ואוכלת. זאת ג'סמין. ואפשר לשרשר לשרשור הפרק, זה לא יזיק.

hospital_food

New member
אני בעד להפסיק לתת ספויילרים!

גם לאלה שמבקשים נורא יפה,אני אמנם ראיתי את הפרקים(המשובחים) האלה כבר מלפני 3 שנים, אבל אם יש דבר שיותר מרגיז מאנשים שמבקשים ספויילרים זה שאנשים שאשכרה עונים להם וכותבים מה צפוי בהמשך הסדרה. אם הם מספיק טיפשים ורוצים להרוס לעצמם את ההמשך זו בעיה שלהם, אבל לפחות אל תעשו להם עבודה קלה עם זה. לטובתם.

למעלה