Angel - 4x10 - Awakening

אלא מה.../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

עד פרק 16, הסדרה הזאת באמת יצירת מופת. משם זה נהייה קצת מעצבן.. אבל לא נורא, זה אנג'ל. זה מעולה. ניתן לסבול.

Real Fetish

New member
../images/Emo45.gifיו ראיתי כבר את כל הפרקים הבאים

אבל אני עדיין מתלהב ממה שהולך לקרות בהמשך.

../images/Emo6.gif../images/Emo58.gifלהמשך עונה 4../images/Emo168.gif

כשקורדיליה מתחרפנת ורוצחת את ליילה? וואו. לייק, רילי וואו?

Real Fetish

New member
הכל הכל הכל!!!!!!!../images/Emo58.gif4X11והלאה

במיוחד את כל הדיאלוגים של אנג'לוס עם החבורה וגם את כל המונולוגים שלי. דויד בוריאנז שחקן אדיר - איך שהוא משחק את אנג'ל ובמיוחד את אנג'לוס. DAVID BOREANAZ-HUGE RESPECT

../images/Emo58.gifלהמשך עונה 4../images/Emo168.gif

טוב, אני מודה. אם קורדיליה לא הייתה רוצחת אותה, אני כבר הייתי מביא לה מרפק בראש.
אני לא יכול לשכוח את המבט של קורדיליה בלורן, בפרק 4x16.. איזה צמרמורת.

Ro¥aL

New member
מרושעים!!!! קשה לי להתאפק לא להסתכל

על הספוילרים
חחחחח

../images/Emo58.gif אנג'ל 416

חחח... התשובה ברורה: When Lorne turns the "Magic 8 Ball" over, the triangle inside reads "Definitely." ילדה רעה מאוד...

האמת,../images/Emo168.gif

הפעם הראשונה כשראיתי את הפרק הזה הייתה ישר אחרי "Normal Again" של באפי. אתם מתארים לעצמיכם איזה לילה נוראי עבר עליי אז?

BleedingDeath

New member
../images/Emo58.gifאנג'ל 410

רק אני מוצאת את זה משפיל לקורדיליה שכשגורמים לאנג'ל לאבד את הנשמה שלו כשהוא שוכב איתה הוא עדיין קורא לבאפי?
מרוחכ לי כזה חיוך על הפנים ^____________________^

alond

New member
../images/Emo45.gif

מצד שני, יכול להיות שההרגשה של איבוד הנשמה מתקשר לו עם באפי מסיבות ברורות.

Ro¥aL

New member
אוקיי!!!!!!!

איזה פרקקקקקקקקקק יווווווו איך נהנתי! כולי הייתי בהתחלה בבאסה שאנג'לוס בסוף לא יחזור וגם עיצבן אותי איך שהם עשו את ה"מוות" של החיה כלכך פשוט.. ואני היחיד שחושב שכל הפוצי מוצי הזה של קורדיליה ואנג'ל מגעיל? אה ועוד משו---> מה קשור באפי? ולמה בכלל אנג'ל חלם את כל זה?

תשובה.../images/Emo168.gif

כדי לדעת איך להביס את החיה, צריך שאנג'ל יהפוך לאנג'לוס ובכך ייתן לחבורה עיצות איך להרוג אותה. כי אנג'לוס מכיר אותה. הדרך היחידה שאנג'ל יכול להפוך לאנג'לוס היא שהוא יחווה אושר טהור. יענו- ממש טהור. אז השאו-שאו הסיני הזה בעצם גרם לאנג'ל לחלום שהם מביסים את החיה, כולם חברים של כולם, השמש חזרה ו- הוא סוף סוף עם קורדיליה. אושר טהור, לא? וככה אנג'ל נהפך לאנג'לוס.

Ro¥aL

New member
שאו-שאו../images/Emo6.gif

חחחחח תודה רבה!!! אתה לא יודע איך הבהרת לי את זה פתאום! תודה!!

Ro¥aL

New member
וציפיתי שאנג'ל יהפוך לאנג'לוס בזמן

שהוא שוכב עם קורדי ואז דופק לה ביס

Athlete

New member
חחח גם אני,

פרק פשוט ע-נ-ק אין זאת הסדרה היחידה שאני רואה (חוסר זמן לצערי) ופשוט שווה כל דקה, פשוט תסריט גאוני ושחקנים מדהימים

alond

New member
אנג'ל איבד את נשמתו פעם ראשונה עם

באפי. זה היה בעונה השניה של באפי. הם שכבו והיה כל כך רומנטי וכל זה. אחרי שהם שכבו אנג'ל מתעורר ונראה שהוא סובל קשות. הוא יוצא מהחדר החוצה לגשם שם הוא מאבד סופית את נשמתו. הוא פוגש בחורה נחמדה ועושה לה הכרות אישית מאוד עם אנג'לוס, אחד הרשעים הגדולים בסדרה אם לא הגדול שבהם.

למעלה