Angel - 4x10 - Awakening

charmer

New member
מישהו יוכל להתריע?

לכתוב לפני, שאני אדע? ראיתי חלק מהפרק בסטאר והוא נראה ממש נחמד ורציתי לראות שוב.

talrv

New member
../images/Emo58.gif להמשך עונה

פרק 15.. עוד 4 שבועות אם ערוץ 3 לא יעשו בעיות מיוחדות. ומישהו יתריע במיוחד בשבילך, בסדר?
טל.

NimaZ

New member
כל הפרקים בעונ הרביעית../images/Emo108.gif

הם טובים
בכל מקרה: זה בפרק 15. "אורפיאוס"

City Of Angel

New member
../images/Emo42.gif !?What The Fuck ../images/Emo35.gif

אני כבר תכננתי לכתוב כאן מגילה, על איך שהפרק הזה התמקד הרבה יותר ביחסים בין הדמויות מאשר באפוקליפסה (מה שנדיר מאוד ב"אנג'ל"), על איך שקורדיליה חזרה קצת לעצמה, ווסלי לימד שיעור עברית ותנ"ך מקוצר, איך שקונור, עם תדמית המתבגר המתוסכל ששונא את ההורים עוקף בהליכה את קנדי וריילי ברשימת הדמויות הכי מעצבנות שקיימות, על כמה סמלי זה שווסלי הלך לבד עם קונור (נכון שקונור יותר חזק ממנו עכשיו אבל עדיין..) ועל זה שהוא השלים עם גאן והתנצל בפני אנג'ל, על זה שיש מקומות שפשוט אסור ללכת בהם מכות, ועל איך שדמיינתי את פרד קוראת מה כתוב ב..לא משנה של השמאן, ואופס. כל זה היה רק חלום - בוקר טוב אנג'לוס פשוט גאוני. אני כ"כ אוהב פרקים כאלה, שאתה יושב אח"כ מול הטלוויזיה ומנסה להבין מה קרה כרגע. יש כ"כ הרבה ציטוטים יפים (אנג'ל שר ללורן את "הלילה שבו האורות כבו בוירג'יניה), קונור פשוט נכון "לשמור" על כולם מפני אנג'לוס, ואנג'ל מטיח בווסלי בדיוק את מה שאנחנו אמרנו כאן בשבוע בעבר - הוא קרא על אנג'לוס רק בספרים, הוא לא באמת יודע מיהו. ואני גם רואה שאני כבר לא היחיד כאן שרואה את הדמיון המדהים בין העונה הזאת לעונה 7 של באפי. נ.ב.- שכשווסלי חיפש מומחה לעיקור נשמות, גם אתם חשבתם על החבר של ג'יילס מעונה 3 ??

SVS1

New member
הפסדתי!!!!!!!!!!!!

הפסדתי את הפרקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק איפה אפשר להוריד?!?!?

rds15

New member
../images/Emo129.gifרק משהו קטן ששמתי לב אליו

למרות כל מה שקרה בין אנג'ל לווסלי, למרות שווס הציל אותו מקרקעית האוקינוס - בחלום של הפנטזיה של אנג'ל, ווסלי מקבל יתד ליד. כנראה שהכול לא נשכח ונסלח. אה, ופרק גאוני לחלוטין. גם אם לאנג'ל יש קטע כלשהו עם סרטי אינדיאנה ג'ונס.

נו באמת..../images/Emo168.gif

הוא קיבל יתד ביד רק כי זה סתם היה בשביל המתח. (הוא גם דמיין את המוסיקה ברקע?). ברור שהכל נשכח ונסלח, למקרה שראית גם את ווסלי וגאן נותנים לעצמם היי פייב וכולם מחייכים.

פרק מדהים...

איך שמחתי שכשאנג'ל וקורדיליה שכבו (בלעכס!!![אפילו שזה לא באמת קרה... אם הבנתי נכון...]) הוא אמר את השם של באפי! הא!

VampirGirl

New member
אוף !!פיספסתי !!

ראיתי רק את הסוף אבל אני מאוד רוצה לראות את הקטע עם העברית...למישהו יש תמונות של הקטע הזה במקרה?

aderettz

New member
פרק מעורר השראה.

באמת. גרם לי לכתוב עליו 2-3 עמודים אם בא לכם לקרוא זה בכתובת שלמטה.

koralosh52

New member
הייי איזה פרק היה---->מהמם!!!!

מישוו יודע מה הולך לקרות?????(בסדרה..)אני פה במתח...חבל"ז....

למעלה