../images/Emo129.gifAwakening../images/Emo1.gif
מדהים. פשוט מדהים. אני מעריצה את דייויד פיורי כרגע. פשוט עד לפני הפרק הקודם, עונה4 עצבנה אותי והייתה דיי סתמית. בדיוק כמו מה שקרה כמה שתמברר אח"כ כחלום של אנג'ל, רק בלי הקטע בסוף. מן משעמם כזה עם קטעים שבהם מגחכים קלות.. אבל אין לי מילים על הפרק המדהים הזה. אבל ברשותכם, כמה נקודות שבלטו בצפייתי בפרק. קונור, בהתחלה, היה יותר מדי זועף ומדוכדך. You're the reason my life sucks. ואנג'ל, מצידו מסנן לו Get over it. הקטע עם אנג'ל ו-ווסלי במשרד, שאנג'ל אומר לו שהוא אף פעם לא פגש את אנג'לוס- הזכיר לי כ"כ את הקטע ב-Never Leave me כשספייק אומר לבאפי שהיא אף פעם לא פגשה את האני האמיתי שלו. קורדי אומרת שאנג'לוס חכם, ואנג'ל המסכן מרגיש טיפש.. I mean, what is it about evil that jacks up the I.Q. points? העניינים מסתדרים פחות או יותר בין קונור לאנג'ל, אם משהו ישתבש אולי קונור יצטרך להרוג את אנג'ל. "אוקיי".If... anything goes wrong. לורן לא באמת רוצה לדעת אם יש בגוף של השמאן חלק שבו לא כתוב.. ווסלי מתנצל בפני אנג'ל, ואנג'ל נראה מרוצה מאוד. אנג'ל ו-ווסלי, Together again. אנג'ל תוהה למה המחסומים האלה חייבים תמיד להיות מעץ, וקורדי מנחשת שהדברים האלה הם קישוטי חג המולד ממסיבת סאדו מאזו. וזה פשוט לא יפה לעשות מבוי סתום! אנחנו זוכים לראות עברית בעולם 'אנג'ל', ואפילו שווסלי מבין בזה קצת. אנג'ל מוציא את החרב מתוך העיגול הממדי או משהו.. Ooh, shiny. קורדי מתנצלת בפני אנג'ל על מה שקרה עם קונור, והוא מקבל את זה כ"כ יפה, וממש כל הכבוד לו על זה. הם מתנשקים, אך אפילו בחלומות דברים משתבשים- כולם רואים אותם וקונור מתחיל להיות All fighty עם אנג'ל. והם נכנסים למצב רוח קרבי. Angel:You think you're the only one who ever felt like that? Wished his father was dead? Connor:Yeah, but mine already is. גאן מתלהב מהחרב, ובעצם מתלהב יותר מדי. זה משחק משעשע מאוד, עד ששולחן תמים נשבר. אנג'ל נואם נאום מוטיבציה ממש מעודד, קורדי אומרת לו להפסיק עם הקיטש של הולמרק ולהיות אמיתי. אנג'ל יהיה בסדר, הוא רק צריך למצוא את החיה ו.. Oh, there it is. הילד לא מצטרף כדי למות עם אביו, הוא מצטרף כדי לקרוע לחיה את הצורה. גו קונור! החיה נהרגת עם החרב במוחה. Consider your ass kicked. קונור בא לעזור לאנג'ל, כי הרי הוא לא ייתן לו לקחת את כל הקרדיט על הצלת העולם, נכון? והרגשתי ממש מפויסת איתו כשהוא דיבר על קורדי. שהיא תמיד אהבה את אנג'ל. She was too old for me anyway. אנג'ל נלחם, נפצע וכמעט נהרג כדי להחזיר את השמש, והוא אפילו לא יכול לחוות את ניצחונו ואת מעשיו. הוא מתחבא מאחורי ווילון בחדר חשוך בעוד השמש מאירה את פניהם כל תושבי לוס אנג'לס. קורדי שינתה תסרוקת למשהו קצת מזוויע, והכל כל כך אופטימי. הכל בדיוק כמו זהוא צריך להיות, אם להשתמש במילותיה של קורדי. האמת, הכל לא ביוק כמו שהוא צריך להיות, כי בכל זאת- אנג'ל וקורדי? בעולם מושלם אלה רק באפי ואנג'ל. לנצח, כי זו כל הנקודה. אוקיי, אבל אני סוטה מהנושא לטובת גן עדן סטאר קרוסי וזה לא שייך לעניין. אנג'ל וקורדי שוכבים, ואז רואים את עיניו של אנג'ל(אנג'לוס?) נפערות בתדהמה שכל צופי באפי ציפו לה. הנשנה נעלמה. הנה בא אנג'לוס. והוא אומר באפי! באפי!!! (!) לא משנה מה תשימו בדרכם, מרווח גיאוגרפי, את קורדי, את ריילי, פרק או אפילו ספייק, וקשה לי להודות בזה כי אני גם ספאפיץ, אבל שני אלה מחוברים. שזורים יחד לגורל משותף. ואני שוב סוטה מהנושא. עכשיו בא הטוויסט. הגאוני, זה שאי אפשר לתאר במילים אך בכל זאת איכשהו הצלחתי להוסיף עוד מגילה לאוסף, המפעים, המרשים ושמחזיר אותנו לתחילת הפרק. אנחנו חוזרים לכישוף של השמאן, והוא מצליח. נשמתו של אנג'ל שוהה כעת במכל, ואנג'לוס פוקח את עיניו. וצוחק, כמו שרק אנג'לוס יכול לצחוק. זה מצמרר. זה מותח. וזה פשוט גאוני. תודה, דייויד פיורי, תודה. מיה