Angel - 4x10 - Awakening

Ro¥aL

New member
רגע, אנג'ל נזכר בבאפי בגלל שהוא

איבד את הנשמה שלו איתה כמו שהוא איבד את הנשמה שלו עם קורדי?

alond

New member
כמובן.

כל החלק האחרון הוא מעין חיקוי של מה שעבר על אנג'ל עם באפי. כל מי שראה את הפרק ההוא עם באפי ידע למה לצפות.

אוי איזה פרק ענק!

אהבתי את הקטע עם השמאן והכתוביות עליו, פרד שיעשעה אותי בקטעים על זה. הכתב רש"י היה משעשע. סוף סוף רואים הרבה ווסלי ולא גיחות כאלו. כרגיל, הבימוי והצילום פשוט מצויינים (בכלל בעונה הזו). הסוף פשוט מצויין, מהאהובים עליי בסדרה, הצחוק הזה של אנג'לוס פשוט מצויין. אני חייב לומר, שאני אוהב את המוטיב הזה של העונה ה4 של אנג'ל והעונה ה7של באפי. שלא כולם מקבלים מה שרוצים, לא הכל סוף טוב ויפה, יש מחיר לניצחון ומחיר למען התמונה הכוללת (זה תמיד היה בסדרות האלו, אבל בעונות האלו, הדגש על המוטיב הזה הוא חזק).

Ro¥aL

New member
"Alef is one".. ../images/Emo6.gif

אבל אחר כך ווסלי אמר כ', ובכתוביות היה כתוב ק' או שאני טועה?

dArK sUnShiE

New member
../images/Emo15.gif

אני עדיין בהלם מהסוף המצויין כ"כ של הפרק. אז ככה, בשלב כלשהוא במהלך הפרק אמרתי לעצמי שהוא דיי משעמםולא הבנתי למה התגובות הנלהבות כ"כ שהוא קיבל כאן. הקרב בין אנג'ל לקונור עיצבן אותי. בעצם, כל עניין אנג'ל-קונור-קורדיליה דיי עיצבן והגעיל אותי. זה נראה לי תמוהה איך קונור פתאום סולח לאנג'ל כ"כ מהר ובא לעזור לו כשעד לפני שניה הוא שנא את כל מה שקשור בו. השיחות בין אנג'ל לקורדיליה במהלך הפרק היו קיטשיות להחליא וזה גרם לי להתגעגע כ"כ לקורדיליה של באפי. ואז כשהם התחילו ל'התעסק' חשבתי לעצמי, 'אבל באפי! והקללה!' ואז בא הסוף הענק שאני עדיין המומה ממנו. לשניה נדמה לך שקורדיליה גרמה לאנג'לוס לחזור, ואז מבינים שהכל היה אשליה. אנג'לוס חזר, והצחוק המטורף שלו. ני סוגדת לג'וס.

Rose131

New member
../images/Emo168.gifזכרתי לראות!!!!!

OMG!!!!!! הה פרק כלכך טוב!!! כל כך לא צפוי! למה הוא צחק?! זה לא סימן טוב? לא? מה הולך לקרות? הנשמה שלו הולכת לחזור? אפשר ספוילרים?

Rose131

New member
אוו סליחה..../images/Emo9.gif

טוב.. אני ימצא משהו אחר...
לא ידעתי ששלך.. סליחה..

Rose131

New member
מצאתי אחד חדש../images/Emo79.gif

אם אני יצליח לזכור
טוב למישהו יש ספויילרים למה שהולך לקרות?

Real Fetish

New member
המלצה אישית-עונה 4 לראות בלי ספוילר

זה רק יהרוס במיוחד בעונה זאת, בה כדי להבין מה קורה, צריך לראות כל פרק ופרק.

סתם הערה כללית בקשר

לפרק, מה זה המוזיקת מעליות הזאת כשאנג'ל וקורדיליה שוכבים? חיכיתי שמישהו יעביר לו איזה שרביט והוא יתחיל לרוץ מרתון או משהו. המוזיקה הזאת היא כמו בסרטים הישנים כשמישהו עומד לנצח במירוץ ואז שומעים את השיר הזה ברקע. צריך לפטר את מי שאחראי למחדל הזה, פשוט צחקתי במשך כל הקטע. *הקטע עם הצחוק של אנג'לוס הוא פשוט ענק, טוויסט גאוני.

למעלה