Angel-4x09-Long Day's Journey

פרק קטלני........................

לזכרו של דויל....
מה הקשר בין החיה לאנג'לוס? batel ohayon + david boreanaz= love forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Angelos6

New member
זה היה השד שנישק את קורדיליה

והעביר לה את החזיונות ? ממה הוא מת ?

Loves Bitch

New member
גלן קווין=דויל=החצי שד מעונה ראשונה

השחקן מת ממנת יתר הדמות מתה מאממ. התאבדות

Real Fetish

New member
אני לא חושב שהמושג "התאבדות" מתאים.

אם כבר אומרים התאבדות אז צריך להסביר מה בדיוק קרה, כי דויל לא סתם התאבד אלא מת בתור גיבור, למרות שהפעולות שהוא עשה רגע לפני מותו היו כן התאבדותיות והוא ידע כי הוא הולך למות, למותו הייתה מטרה. נ.ב. גלן קווין -RIP.

kittycatbone

New member
נאמר את זה ככה:

הוא הקריב את עצמו. (כלומר דויל) וגלן קווין זה פשוט עצוב
למרות שאף פעם לא הבנתי אם זה שמועה שהוא מת ממנת יתר או בטוח נכון?

Real Fetish

New member
בדיוק המילה שחיפשתי - "הקריב" וכן..

גלן קווין באמת מת ממנת יתר
עצוב שבגלל זבל כמו סמים מאבדים אנשים כמוהו.

פרק גדול.

אני כל כך אהבתי את הפרק הזה. אני אוהב שכל הזמן צוחקים על אנג'ל שהוא Brooding טייפ כזה. היה נחמד שקורדיליה נכנסה למצב רוח קרבי שגוון הופיעה (כל ההערות והעקיצות היו משעשעים). מני דמות כל כך מצחיקה (איי דונט טוק קולג' בוי), אני מת על הדמויות המשוגעות האלו של ג'וס. אני חייב לציין שהבמאי של הפרק הזה פשוט מצויין, אהבתי מאוד אבל מאוד את הצילום ואת השוטים בפרק הזה (בעיקר הקטעים של אנג'ל וקורדיליה על הספות). והסוף כל כך טוב ויפה, אהבתי שווסלי אמר שצריך להחזיר את אנג'לוס.

IllyriaB

New member
|ספויילר|../images/Emo11.gif

עכשיו כולם לצעוק על רורי כי היא לא זוכרת כלום ומעצבנת אותי. זו ספויילר! אז מי שלא ראה לא להכנס. תצדיקו אותי ותגידו שאנג'לוס באמת זוכר הכל כי החיה לא מחק לו את הזיכרון. כשהוא הגיעה הריי הוא מחק לכולם זה למה גם קורדיליה לא זכרה וגם בגלל שמחקו לה את הזיכרון בלי שום קשר. ו...ו...ג'סמין היא לא הבת של קונור זה סתם בגלל שהיא רצתה שקונור יהיה בצד שלה. כי הריי אם קונור היה אבא שלה אז גם אנג'ל היה יכול לראות שהיא לא באמת טובה כי הדם של קונור זה גם של אנג'ל. אהמ אהמ. ובקיצור היא לא הבת של קונור אלא משהו שנכנס אל קורדיליה בזמן שהיא היתה למעלה איפה שהוא. {אף פעם לא קלטתי איפה היא היתה אבל אל חשוב.} האם אני צודקת? {כן כן זה מה שקורה שמתווכחים איתי על אנג'ל. XD גם אם זה לא נכון, זה הזיכרון שלי הבעיה. XDD}

kittycatbone

New member
תקראי מה אני כתבתי לרורי../images/Emo9.gif

(אתם יודעים למה..<<) אבל למרות שמה שכתבת הגיוני, אחרת גם אנג'ל היה רואה את ג'סמין כאיכ, אבל למה קונור אז כן ראה אותה ככה מההתחלה אם זה לא היה קשר דם?

kittycatbone

New member
אהה ועוד משו../images/Emo122.gif ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

לא הבנתי למה כתבת בקשר ללמה לא זכרו את החיה ולמה אנג'לוס זכר וכאלה?
כאילו מה הקשר בין זה לקונור-ג'סמין?
למרות שזה נכון מה שכתבת בקשר לזה... יעני מחקו כל דבר מהמימד הזה שקשור לחיה, אבל בגלל שאנג'לוס היה רדום בתוך אנג'ל זה לא נחשב, וכשהוא יצא הוא זכר אותו

IllyriaB

New member
לא זה עוד משהו שהתווכחנו עליו. ><

והיא טועה! שאני לא אזכור את עונה הזו! את הפרקים האלה#?$#@$?

kittycatbone

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

אז על מה התווכחתם?
ואכן שאת לא תזכרי את העונה הזאת..

IllyriaB

New member
><><><><><../images/Emo11.gif

אני זוכרת את כולה.
על הרבה דברים. והם מפורטים בערך בהודעה השניה. אין לי כוח לשתיים. ><

c o n n o r

New member
אני יסביר../images/Emo58.gif פרקים הבאים

הקטע עם למה אנג'לוס זכר ולמה כולם לא הוא די פשוט אנחנו פשוט צריכים להבין שאנג'ל ואנג'לוס הם שתי אנשים שונים עכשיו שאנג'לוס פגש את החיה מתי שהוא פגש אותו הוא זכר אותו וגם אנג'ל היה זוכר אותו ברגע בשנת 1898 שהחזירו לאנג'לוס את הנשמה וככה אנג'ל שלנו נוצר גם הוא זכר את החיה כמו את כל חייו של אנג'לוס בנקודה לא ברורה בזמן מישהו מחק את כל המידע מהמימד שלנו על החיה כולל זכרונות של אנשים , שדים וערפדים כולל אנג'ל אבל מכיוון שאנג'לוס היה שקוע בתוך אנג'ל בלי אפשרות של שליטה אז המוח שלו לא שונה והוא עדיין זכר את החיה ואנג'ל לא.

למעלה