Angel-4x09-Long Day's Journey

City Of Angel

New member
../images/Emo70.gifאף פעם לא לפתוח את הדלת לזרים..

פרק מצויין!! (מעניין שכל תגובה שלי על פרק באנג'ל מתחילה ככה..) מדהים כמה שעונה 4 של אנג'ל דומה לעונה 7 של באפי. האפוקליפסה מגיעה, החבורה הופכת לצבא ורצים אל האויב בלי לדעת עליו כלום. אתם לא מאמינים כמה פחדתי שכשאנג'ל התחיל לדבר לחבורה הוא ייתן נאום מוטיבציה סטייל באפי. גוון האקס-מנית החביבה חוזרת (השתמשה יפה ב-30 מליון דולר), ווסלי בחבורה כאילו לא קרה כלום ואפילו גאן מקבל את זה (אבל הוא לא מפסיק להזכיר את "התשובה ביניכם") ולורן סוף-סוף מודה שהוא נראה הומו. אהבתי את הרעיון שאחד מחמישיית מסדר הרא-טט הוא סתם בחור חרמן.
שמתם לב שאנג'ל נסע באור יום כשהוא פשוט מתחת לשמיכה? אחח התחכום של ג'וס
השד אשכרה דפק בדלת של קונור
חשבתי שאנג'ל זוכר את כל מה שהוא עשה כאנג'לוס... ההפך - הנשמה רק מחזקת את הזכרונות.
ו.. אנג'לוס?! חוץ מקורדיליה (בהנחה שהיא זוכרת משהו), אף אחד מהם לא באמת יודע מי זה. נ.ב. - חמישה קוסמים ממסדר של אל מצרי שאם מחסלים אותם השמש נכבת?? ממ.. לא קצת מכושפות מדי?

Loves Bitch

New member
ווסלי יודע על אנג'לוס

להזכירך, ווסלי היה/עדיין צופה הוא למד על אנג'לוס, בטוח חוץ מזה שבפרקים עם פיית' כשהיא הפכה לרעה וניסתה לקחת את אנג'ל איתה ווסלי היה שם [מדובר על באפי עונה 3, כשאנג'ל העמיד פנים שהוא אנג'לוס.] ווסלי בטוח ידע מה הולך שם. למרות שבתקופה הזאת הוא פוץ בגודל החור באוזון.

City Of Angel

New member
בקטנה...

גם בעונה 1 אנג'ל היה אנג'לוס לפרק אחד כשווסלי היה שם, אבל הוא עדיין לא ממש יודע מיזה ומה הוא יכול לעשות. ומה ווסלי למד בתור צופה כולנו יודעים

IDOffryn

New member
העונה ה-4 הרבה יותר טובה מהעונה ה-7

של באפי.. לא ידע אם ראית את עונה 4 עד הסוף אבל היא רק משתפרת... בניגוד לעונה 7 שאיפשהו הדרדרה שם באמצע העונה..(למרות שהיה שיפור בסוף)

Loves Bitch

New member
אני אעז להגיד

שלדעתי עונה רביעית של אנג'ל מגיעה לרמה של עונה שניה של באפי שזה שיא הגאונות מבחינתי עונה פשוט טובה רק חבל על ההתעללות בשיער של קורדיליה אגב - בפרק האחרון ממש הרגשתי את קורדי הישנה והטובה ימי באפי לא זוכרת אפילו באיזה קטע אבל זה היה כזה...יאמי

City Of Angel

New member
חתיכת השוואה

עוד נראה... בינתיים בה יש הרבה אקשן ומעט תוכן. אבל אם אתה שואל אותי אלה שתי סדרות שונות לגמרי, קשה להשוות

Loves Bitch

New member
אני בת זה דבר ראשון

ואני פשוט אומרת שאני אוהבת את העונות בצורה שווה שתיהן מסקרנות מעניינות מותחות דמויות מעולות פשוט...גרר

kittycatbone

New member
../images/Emo58.gifלפרק הבא..

קורדיליה היא בעצם היחידה שראתה וחוותה את אנג'לוס בתור אנג'לוס האמיתי. והיא לא תשכח להזכיר את זה בפרק הבא כשהם מנסים להחזיר את אנג'לוס...
להמשך העונה..... למרות שהיא סתם מגעילה תחמנית שעושה תצמה כאילו אכפת לה אבל בעצם היא כן רוצה שאנג'לוס יבוא...
הזכרתי כבר שאני לא אוהבת את קורדיליה הרעה עושה תצמה טובה?
רק כשהיא רעה-רעה... כלומר בפרק שווילו באה היא מגניבה

למעלה