Angel-4x09-Long Day's Journey

g a g a

New member
הקטעים היחידים שאהבתי בפרק

היו הקטעים הקומיים למעשה. הדיאלוגים של מני ויתר החבורה... העוקצנות של קורדי כלפי גוון... היציאות של לורן
... בעצם אהבתי גם את העובדה שווסלי חזר לחבורה. אמנם העניינים לא חזרו להיות מה שהם היו פעם, אבל רואים בפרק הזה כמה ווסלי שייך לחבורה הזו וכמה הם זקוקים לו. בנוגע לגלן ז"ל - זה היה ממש עצוב לראות את ההקדשה בסוף הפרק
כל כך עצוב...

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif

ועוד אני באותו זמן, כלומר בפעם הראשונה שראיתי את הפרק, לא זכרתי מי זה היה..
כמובן שבדקתי וכאלה ואז ידעתי...
גם פשוט עדיין לא ראיתי שוב את העונה הראשונה מאז..

dArK sUnShiE

New member
../images/Emo15.gifפרק טוב^^

הזכיר לי את הפרק שבו הולץ קופץ לפורטל עם בייבי קונור מבחינת דחיסת העלילה שבו. רק דבר אחד, איך השד חזר אחרי שהוא נשאב לפורטל?

רייל

New member
!!1

ה"לזכרו של גלן קווין" בסוף פשוט גרם לי להזיל דמעה. והסוף, הו, הסוף כלכך נהדררררר ואני כלכך מחכה לפרק הבא, אני כלכך מקווה שיחזירו את אנג'לוס גרר, אנג'לוס. בכלל, הפרק הזה (נוראנורא) נהדר ופשוט כיף לראות את גוון(
).

NimaZ

New member
פרק הבא זה../images/Emo58.gif../images/Emo108.gif

soulless?
או הבא אחריו? או אחריו?

Real Fetish

New member
הפרק הבא זה ../images/Emo58.gif להמשך העונה

AWAKENING הפרק אחרי זה SOULLESS. הוווווווו אלה פרקים נהדרים במיוחד SOULLESS ועוד כמה פרקים אחריו.

../images/Emo42.gifLong Day's Journey../images/Emo18.gif

סוף סוף, פרק ראוי. מספר הפרקים האחרונים פשוט אכזבו אותי, והאמת שלא היו כ"כ מרתקים. בפרק הזה כל אלה משתנים. הייתי מרותקת כל שנייה למסך, ובסוף הפרק הייתי כ"כ שמחה שסוף סוף יש פרק טוב שעושה הכל מעניין. אז הנה הדברים שהרשימו אותי, שריגשו אותי, שאהבתי בפרק. כמובן שתמיד טוב לראות את כשרון הציור של אנג'ל, גם אם הוא מצייר שד ענק ומגעיל. הקטע עם ה- I brought you some nice O-positive הצחיק אותי. החיקוי של לורן לאנג'ל- Don't interrupt me, I'm brooding- היה גדול. גוון הייתה תוספת מעולה לפרק, וגם סתם כיף לראות אותה שוב. קורדי שינתה את השיער שלה, כל הכבוד! השיער שלה עכשיו הרבה יותר יפה. וגם הפסיקו להראות אצלה מחשוף, שזה שינוי מאוד מרענן. אהבתי את כל הקטע עם הרחרוח-על ומציצנות-על. שני דברים שיש לאנג'ל. והשם של ה"כפה אדומה" ההיא- Her name is Mesektet. Fred:Hmm. I figured Tiffany or Brandy. 2" נקודות"- "יוצרות קו, לא דפוס". סתם אהבתי את זה. לא צריך להזמין את קורדי לחדר אבל היא סתם מנסה להיות מנומסת. טוב, בעצם היא נכנסת גם בלי הזמנה, אז לא כ"כ מצליח לה. היא לא יודעת מאיפה להתחיל.Skip to the end where you leave, and we don't talk about it. קשוח. אנג'ל פגוע ממש, וחושב שלקורדי לא אכפת מהרגשות שלו. אבל קורדיליה רואה את כל התמונה. אוקיי, אז הוא מעוצבן עליה ועל קונור. הוא צריך לשים את זה בצד כי צריך להתמודד עם דברים יותר קשים ופחות אישיים עכשיו. ומזל שהוא הקשיב לה. Kudos. ואחת השורות הכי טובות- Who was inside you I mean, who was it you were inside? גוון רוצה לדבר עם אנג'ל על האפוקליפסה Freak to freak. הוא הבחור הכי מוזר שהי א מכירה, אז הוא בטח יודע על זה משהו. לשד שגוון ראתה היו קרניים, שיניים, רגליים ענקיות.. אבל הוא לא לבש מלמלה. "זה נראה הומואי על רשעים". כמעט ראו מטאורים עפים בין גוון לקורדי. איזו קרירות מצד קורדיליה.. נראה שהן ממש שונאות אחת את השנייה, לא ברור למה, אבל זה מעניין. אנג'ל וגוון יהיו בסדר, יש להם כוחות על. אנג'ל עושה קצת רעש תוך כדי ההתגנבות. Geez. Where were you when they taught stealth in super powers? ממש אהבתי את מני. I am Manjet, sacred guardian of the Shen, keeper of the Orb of Ma'at, and devotee of light. Off hours, I like Manny. הוא לא אוהב את מסקטט, אבל בכל זאת- משפחה.. נחמד שאחד ההטוטמים העתיקים האלה הוא מישהו שנראה כמו בחור רגיל ופשוט שאוהב מועדוני חשפנויות. You think she'd give me a lap dance? "אז זה.. ישות של כוח עליון"? You ought to see me in my Armani. המקום של גוון ממש מרשים, מאוד Homey. טוב, הציר היה שווה 33 מליון דולר, ואנג'ל החזיר אותו לגוון כשסיים. אבל שלא תקרא לגאן דזל, למרות ההשוואה המדויקת. אתם חושבים שיש לה ערוץ אירוטי? מה גאן רוצה עוד? היא התנצלה על זה שהרגה אותו... What do you want, a wake? "מה שלום מני"? הבאנו לו כמה מגזינים, להעסיק אותו. Swimsuit Edition. He's occupied. "אולי כדאי שנדבר". אני מסכימה עם אנג'ל ש- Maybe we shouldn't. "השד תפס אותו". You think? אז מה הכוח של מני בכלל? extra blood and guts? ועוד שורת קורדי של "אני שונאת את גוון"- Gosh, no.'Cause you're Super Tramp. השד הזה אומר את השם של קונור פעם שנייה זה כבר מטריד. איזו קפיצה קונור עשה, התפוח לא נופל רחוק מהעץ. אבל קונור נופל רחוק אל המדרכה. והסוף. הרעיון של אנג'לוס היה גאוני. שקורדי ראתה את כל מה שהוא עשה.. כשהיא אמרה את זה אז, זה סתם נשמע אדיוטי ולא קשור שגורם לאנג'ל להרגיש רע. אבל עכשיו הכל מתחבר. אני לא יכולה לחכות לראות את אנג'לוס. אני ממש אוהבת אותו. We need Angelus. ולחלק שכמעט גרם לי להזיל דמעה, זה מוקדש לגלן קווין. כ"כ עצוב. אבל כ"כ יפה ומתחשב שמקדישים לו פרק. כל שיש לי להגיד זה- תודה. מיה.

g a g a

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Who was inside you I mean, who was it you were inside וכל מילה מיותרת

kittycatbone

New member
חח

לי זה דווקא נשמע כאילו הוא אמר i mean, who was you were inside? זה נשמע יותר מצחיקXD

NimaZ

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

פרק יפה. קונור יפה.
ממש שמחתי שיצא לי לראות! בכל מקרה: גוון היא כזאת מלכה>< ממ, הרא-טט הזה היה ממש נחמד.. מני משעשע. וממש נדרכתי כש*פרד וווס* הזכירו פורטל:( הmaybe we shouldnt של אנג'ל היה מגניב
אבל אין לי מה להגיד. וזהו. אגב [בנוגע לויכוח קורדיליה-ביסט-קונור]
קורדיליה מspin the bottle היא בעצם ג'סמין! רק שג'סמין בתוכה! והיא רוצה לצאת החוצה! ג'סמין לא יכולה סתם לצאת החוצה, כי ככה. קורדיליה [ג'סמיין!] שכבה עם קונור כדי להכניס את הגוף של קורדי להיריון! ואז היא תוכל לצאת! הוריי! מה הביסט קשור?!?! וזה למה שקונור גם רואה אותה, כי הם חולקים אותו דם!

alond

New member
שאלות ../images/Emo58.gif להמשך העונה.

קורדיליה היא בעצם ג'סמין. איזה סיבה יש לה להוביל את החברה הטובים לטקס של החיה? הרי הם היו ככה קרובים להשיג את הגולה השחורה ואז הטקס היה נכשל. לדעתי ג'וס כתב את זה כדי שיהיה אקשן טוב (שהיה) אבל זה לא עקבי עם מה שג'סמין הייתה צריכה לעשות.

מי זאת הגוון הזאת?!

super power school?! הרגה את גאן?! מתיי כל זה היה? פרק שולט! הייתי על קצה הכיסא (ספה, אבל לומשנה) במשך כל הפרק.. וגם אני לגמרי מסכים בקשר ל maybe we shouldnt מילא לבגוד בו, אבל עם הבן שלו?! דויל
גלן קווין

גוון היא מהפרק השני בעונה-

Ground State, והיא חשמלה את גאן חזק והוא מת לכמה שניות עד שהיא החייתה אותו.

hospital_food

New member
ספויילר להמשך העונה

גוון היא גם הדמות הכי מפוספסת של הסדרה, אם אני לא טועה היא תופיע בעוד פרק אחד העונה ואז תעלם ולא תוזכר לעולם, חבל.

kittycatbone

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifלהמשך העונה

מה שיותר מגעיל בחזרה של גוון זה שיהיה לה איזה קטע עם גאן
והם פשוט. לא. מתאימים. ביחד.
למרות שהפרק עצמו טוב, אחרי הכל.... זאת גוון

למעלה