../images/Emo42.gifLong Day's Journey../images/Emo18.gif
סוף סוף, פרק ראוי. מספר הפרקים האחרונים פשוט אכזבו אותי, והאמת שלא היו כ"כ מרתקים. בפרק הזה כל אלה משתנים. הייתי מרותקת כל שנייה למסך, ובסוף הפרק הייתי כ"כ שמחה שסוף סוף יש פרק טוב שעושה הכל מעניין. אז הנה הדברים שהרשימו אותי, שריגשו אותי, שאהבתי בפרק. כמובן שתמיד טוב לראות את כשרון הציור של אנג'ל, גם אם הוא מצייר שד ענק ומגעיל. הקטע עם ה- I brought you some nice O-positive הצחיק אותי. החיקוי של לורן לאנג'ל- Don't interrupt me, I'm brooding- היה גדול. גוון הייתה תוספת מעולה לפרק, וגם סתם כיף לראות אותה שוב. קורדי שינתה את השיער שלה, כל הכבוד! השיער שלה עכשיו הרבה יותר יפה. וגם הפסיקו להראות אצלה מחשוף, שזה שינוי מאוד מרענן. אהבתי את כל הקטע עם הרחרוח-על ומציצנות-על. שני דברים שיש לאנג'ל. והשם של ה"כפה אדומה" ההיא- Her name is Mesektet. Fred:Hmm. I figured Tiffany or Brandy. 2" נקודות"- "יוצרות קו, לא דפוס". סתם אהבתי את זה. לא צריך להזמין את קורדי לחדר אבל היא סתם מנסה להיות מנומסת. טוב, בעצם היא נכנסת גם בלי הזמנה, אז לא כ"כ מצליח לה. היא לא יודעת מאיפה להתחיל.Skip to the end where you leave, and we don't talk about it. קשוח. אנג'ל פגוע ממש, וחושב שלקורדי לא אכפת מהרגשות שלו. אבל קורדיליה רואה את כל התמונה. אוקיי, אז הוא מעוצבן עליה ועל קונור. הוא צריך לשים את זה בצד כי צריך להתמודד עם דברים יותר קשים ופחות אישיים עכשיו. ומזל שהוא הקשיב לה. Kudos. ואחת השורות הכי טובות- Who was inside you I mean, who was it you were inside? גוון רוצה לדבר עם אנג'ל על האפוקליפסה Freak to freak. הוא הבחור הכי מוזר שהי א מכירה, אז הוא בטח יודע על זה משהו. לשד שגוון ראתה היו קרניים, שיניים, רגליים ענקיות.. אבל הוא לא לבש מלמלה. "זה נראה הומואי על רשעים". כמעט ראו מטאורים עפים בין גוון לקורדי. איזו קרירות מצד קורדיליה.. נראה שהן ממש שונאות אחת את השנייה, לא ברור למה, אבל זה מעניין. אנג'ל וגוון יהיו בסדר, יש להם כוחות על. אנג'ל עושה קצת רעש תוך כדי ההתגנבות. Geez. Where were you when they taught stealth in super powers? ממש אהבתי את מני. I am Manjet, sacred guardian of the Shen, keeper of the Orb of Ma'at, and devotee of light. Off hours, I like Manny. הוא לא אוהב את מסקטט, אבל בכל זאת- משפחה.. נחמד שאחד ההטוטמים העתיקים האלה הוא מישהו שנראה כמו בחור רגיל ופשוט שאוהב מועדוני חשפנויות. You think she'd give me a lap dance? "אז זה.. ישות של כוח עליון"? You ought to see me in my Armani. המקום של גוון ממש מרשים, מאוד Homey. טוב, הציר היה שווה 33 מליון דולר, ואנג'ל החזיר אותו לגוון כשסיים. אבל שלא תקרא לגאן דזל, למרות ההשוואה המדויקת. אתם חושבים שיש לה ערוץ אירוטי? מה גאן רוצה עוד? היא התנצלה על זה שהרגה אותו... What do you want, a wake? "מה שלום מני"? הבאנו לו כמה מגזינים, להעסיק אותו. Swimsuit Edition. He's occupied. "אולי כדאי שנדבר". אני מסכימה עם אנג'ל ש- Maybe we shouldn't. "השד תפס אותו". You think? אז מה הכוח של מני בכלל? extra blood and guts? ועוד שורת קורדי של "אני שונאת את גוון"- Gosh, no.'Cause you're Super Tramp. השד הזה אומר את השם של קונור פעם שנייה זה כבר מטריד. איזו קפיצה קונור עשה, התפוח לא נופל רחוק מהעץ. אבל קונור נופל רחוק אל המדרכה. והסוף. הרעיון של אנג'לוס היה גאוני. שקורדי ראתה את כל מה שהוא עשה.. כשהיא אמרה את זה אז, זה סתם נשמע אדיוטי ולא קשור שגורם לאנג'ל להרגיש רע. אבל עכשיו הכל מתחבר. אני לא יכולה לחכות לראות את אנג'לוס. אני ממש אוהבת אותו. We need Angelus. ולחלק שכמעט גרם לי להזיל דמעה, זה מוקדש לגלן קווין. כ"כ עצוב. אבל כ"כ יפה ומתחשב שמקדישים לו פרק. כל שיש לי להגיד זה- תודה. מיה.