Angel-4x09-Long Day's Journey

Real Fetish

New member
../images/Emo41.gifAngel-4x09-Long Day's Journey../images/Emo41.gif

פרק יפה לדעתי, האמת אני כבר לא זוכר כל-כך טוב מה קורה בו באמצע ובהתחלה, אלא רק את הסוף (ובאמת הסוף הוא מאוד מותח אז כדאי לכולם לראות
) חברה לגבי התקציר - לא הצלחתי להיכנס לאתרים שיש בהם תקציר בעברית אז תצטרכו לחפש קצת בעצמכם, אבל אני ממליץ שלא לקרוא בכלל את התקציר של הפרק כי זה סתם יכול להרוס...
והציטוטים: Angel: (about the PTB) As if there's somebody up there watching. Cordelia: I was, but I'm back now. So you're going to have to suck it up and deal because things are going to hell, and you're the leader. So lead. (Edit) Gwen: Lets take turns guarding Manny. Angel you take Cordelia and I'll take Denzel here. Gunn: Actually my names Gunn. Not that that I mind the freakishly acurrate description. (Edit) Manny: (about Angel and Gwen) Right, Super Hunk and Spandexia. This thing takes out Mesektet, and you two are gonna protect me? (chuckles) (Edit) Fred: (about Manny) But where are we going to hide him? We need a small, controlled space. Angel: Secure the perimeter. Guards on duty at all times. Gunn: Kitchen's got a meat locker. Wesley: Brilliant. Let's store the one thing that'll stave off perpetual darkness in the home of the only people we're sure the demon knows. (Edit) Gunn: I'd rather be here than back at the hotel, plowing through them annoying books with the symbolic manifestos and the "brilliant." (Edit) Cordelia: Great, as long as it's not some non-descript tenement downtown...with discarded boxes in the stairwells and peeling plaster and the faint odor of dead people. (Edit) Gwen: So, guard duty. What do you think. (to Angel) You and me, first shift? Cordelia: Uh, wouldn't it make more sense to split up? One super power per shift. That way if horn boy shows up, we mere mortals might stand a chance. Gunn: Makes sense to me. Gwen: Okay then, I'll take Denzel. (Edit) Cordelia: Why did the small yucky man say that? He's joking, right? Angel: No, apparently there's a ritual using members of the Ratet to change day into night. Forever. Wesley: As far as evil plans go, it doesn't suck. (Edit) Angel: So who was in you? I mean, you were in who? (Edit) Wesley:There's only one way we're going to defeat the Beast. We need Angelus. (Edit) Fred: I think we lost the sun. (Edit) Lorne: (mimicing Angel) Don't interrupt me, I'm brooding. Angel: I'm researching. (Edit) Lorne: (to Angel) Room service. Hey. I brought you some nice O-positive here, freshly nuked for that right out of the jugular taste. (Edit) Cordelia: Aren't you going to ask how Connor's doing? Angel: Yeah, like I really want a progress report. (Edit) Gwen: Where were you when they taught stealth in superpower school? (Edit) Angel: (with Gwen) We can protect you. Manny: Right, Superhunk and Spandexia... (Edit) Wes: This is a being of supreme power? Manny: You ought to see me in my Armani. (Edit) Manny: I am Manjet - Sacred Guardian of the Shen, keeper of the Orb Ma-At and devotee of light. Off hours, I like Manny. (Edit) Gwen: Demon, ok. The whole 9: cloven feet and horns and teeth. (looks at Lorne) He wasn't wearing lame though. Lorne: The evil ones can't pull it off - it gets camp. (Edit) Wesley: As far as evil plans go, it doesn't suck. (Edit) Lorne: You're a champion - you don't get personal days. (Edit) Gwen: Lets take turns guarding Manny. Angel you take Cordelia and I'll take Denzel here. Gunn: Actually my name's Gunn. Not that that I mind the freakishly accurate description. (Edit) Wesley: There's only one way we're going to defeat the Beast. We need Angelus. (Edit) Fred: I think we lost the sun. (Edit) Angel: So who was in you? I mean, you were in who? (Edit) Cordelia: Gosh no, you're super-tramp. (Edit) מקווה שנהניתם מהצפייה והינכם מוזמנים להגיב.
נ.ב. חברה תראו את הפרק עד הכתוביות הסופיות, אחרי זה תבינו למה....

Loves Bitch

New member
../images/Emo58.gif להמשך העונה

זה הפרק שגוון מגיעה? או שזה הפרק הבא?

Real Fetish

New member

גוון הגיעה לסדרה עוד בפרק שני של העונה, בפרק של היום היא חוזרת

kittycatbone

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifאולי להמשך העונה

לפי מה שאני זוכרת, כן זה הפרק שהיא כאילו חוזרת..
בגלל שבסופו הרי השמש מתכסה, ואני זוכרת שלפני זה כשהם נלחמים בחיה היא מנסה לעזור להם וזה..

c o n n o r

New member

פרק די טוב... מני דמות די מצחיקה וצריך לחכות רק לסוף כדי לדעת שאנג'לוס חוזרררררררר

c o n n o r

New member
../images/Emo58.gif עונה 4

כן אבל בסוף הפרק הזה הרעיון להחזיר אותו מתחיל לעניין את ווסלי

kittycatbone

New member
צודק..../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gifנ"ל

כנראה שלא זכרתי מספיק אני מניחה את הסוף של הפרק (חוץ מהקטע של השמש)...

kittycatbone

New member
ואיך שכחנו את האזכור החשוב../images/Emo10.gif

i lovingn memory of Glenn Quinn (כותבים ככה?
) אניוואי
יהיה זכרו ברוך
ולמי שלא יודע- גלן קווין הוא השחקן ששיחק את דויל בעונה הראשונה של אנג'ל. הוא נפטר בסביבות הזמן הזה כששודרה העונה הזאת של אנג'ל בארה"ב.

kittycatbone

New member
(ועכשיו אני שמה לב שבערך

אזכרת את זה בסוף ההודעה
) בכל מקרה...
עד סוף עונה 4 הפרק הזה פשוט מלא במיליוני רמזים להמשך העונה. נתחיל באזכור של לורן (או שאני כבר עדכדיכך סנילית
) לאיך שקורדיליה "לא" תהווה בדיוק לאנג'ל pefect happiness.. מה שמבדר בעובדה שבסוף הפרק הבא אנג'ל ישכב עם קורדיליה בפנטזיה שלו ויאבד את הנשמה בגלל שהוא יחווה "איתה" רגע של אושר. אח"כ יש את כל הקורדיליה הרעה thing. כל העונה אני תמיד מסתכלת על ההתנהגות שלה לפני שיודעים שהיא רעה, וזה ממש מעניין פשוט. איך שבעצם היא זאת שסיממה לאנג'ל את הדם, חיבלה בחשמל, וטבחה בדם קר את הטוטם המסכן. איך שהיא מתנהגת בהפתעה כזאת וב"יאק" וב"הו איך שאנחנו לא רוצים שהחיה הגדולה הזאת תצליח במשימה הזאת שלה". גם בכלל, אני לא יודעת אם אי פעם בצפייה שנייה (כי זאת שלישית) שמתי לב שבעצם כל המשפט הזה "the answer is among us", שגאן לא מפסיק לחשוד בקונור. ואז אחרי הרצח של מני הזה קורדיליה ברוב טובה מעלה שאולי זאת דווקא גוון. ובסוף הפרק, כשהם מבינים שבעצם יש איזה קשר בין אנג'לוס לחיה הם חושבים שאולי זאת הייתה הכוונה
אנג'ל. אבל לא! זאת דווקא התשובה- קורדיליה
איך שכל הזמן הזה היא נראית שהיא לצידם, אבל בעצם היא רק עושה את הכל גרוע יותר. (*אהמ*רוצחת את לילה*אהמ*) הו וסתם התרשמויות- אני פשוט ח-ו-ל-ה על הסצנה הזאת שהשמש נחסמת וכל הופך לחשוך. כל המשפט הזה שקונור אמר, "ככה זה מרגישים כשמתעלפים?" שהם מסתכלים למעלה, יש מוזיקה דרמטית..
יעפה
ניד איי סיי גוון????
ובכלל, לאט לאט ווסלי פשוט הופך לחלק מהחבורה שוב בלי שהם אפילו שמים לב לזה... לפחות עד פרק הבא שנראה שדווקא אנג'ל החמודי כן שם לב לזה ורוצה להשלים כבר

NimaZ

New member
../images/Emo58.gifהא?../images/Emo108.gif

אנג'ל לא מאבד את הנשמה כי הוא שוכב עם קורדי:| הוא מאבד אותה בגלל איזה טקס שהאיש המוזר עשה לו:|

c o n n o r

New member
תשובה../images/Emo58.gif עונה 4 פרק הבא

כדי שאנג'ל יאבד את הנשמה הוא צריך אושר מוחלט (אחד השיעורים הראשונים שלומדים) אז הטקס הזה גרם לו אושר מוחלט בכך שהוא בפנטזיה שוכב עם קורדי

SoulfulSpike

New member
../images/Emo58.gif אנג'ל 4x10

כדי שאנג'ל יאבד את הנשמה לא מספיק שהוא ישכב עם קורדיליה. כפי שנראה בפרק הבא אנג'ל צריך שכל הבעיות שלו יפתרו וכל הרצונות שלו יתגשמו. הוא צריך שווסלי יבקש ממנו סליחה, שקורדיליה תבקש סליחה (ולא תגיד לו get over it), שהוא וקונור סוף סוף יהיו ביחסים טובים, שווסלי וגאן יחזרו להיות חברים,שהוא יצליח לנצח את ה- Beast ולהחזיר את השמש. אחרי שכל זה קרה אז הוא יכול לחוות אושר מוחלט עם קורדיליה (לפחות בחלום), ועדיין מסיבה שלא ברורה לי הוא היה צריך להגיד "באפי" שניות לפני שהוא מאבד את הנשמה.

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

בעקרון זה זה שהוא שכב עם קורדי שגרם לו אושר מוחלט, אבל כל המצב הכלי שהיה הוא שתרם לזה שהוא יגיע לכזה מצב טוב שהוא יכול להרשות לעצמו אושר מוחלט כשהוא עם קורדי. והוא אמר באפי כי הוא אוהב אך ורק אותה ותמיד יאהב

rds15

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo58.gif410

מה שגורם לי לחשוב - אם הוא צריך את כל המצב המושלם הזה בשביל לאבד את הנשמה, מה יש בסקס עם באפי אחרי שהם מאבדים את היד של השופט[מצב לא ממש מושלם, בהתחשב בזה שהשופט אמור להיות שד שלא ניתן להרוג אותו ע"י שום נשק. אם מתעלמים ממשגר טילים] שגורם לו לאבד את הנשמה? האהבה שלהם כל כך חזקה[תשובה לעצמי: כן] שזה מספיק בשבילו לאבד את הנשמה, גם כשהמצב לא כל כך מושלם?

kittycatbone

New member
לדעתי..../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

בעונה השנייה, לאנג'ל לא היו ממש חיים או משהו מיוחד חוץ מבאפי. ככה שהוא אהב אותה נורא ולא משנה מה הולך עם שאר העולם, כשהוא שכב איתה הוא פשוט היה מאושר לגמרי. באזור של העונה הרביעית אנג'ל היה אומלל. הוא רב עם חבר טוב שהיה לו (ווסלי), הבן שלו שונא אותו וניסה לתקוע אותו במעמקי הים, האישה שהוא אוהב אומרת לו שהם פשוט לא יכולים להיות ביחד.. שלא נדבר על זה שהאישה שהוא אוהב והבן שלו שכבו
ובקיצור.... הכל אצלו חרא. בגלל זה בפנטזיה שלו הוא השלים עם ווסלי, השלים עם הבן שלו.. הציל את העולם ביחד עם כל זה, ובסוף, בשביל שיהיה הכי מאושר שאפשר, הוא באמת ממש את האהבה שלו עם מי שהוא אוהב. ככה שהוא חווה אושר מוחלט ואיבד את הנשמה..

למעלה