Angel-4x07-Apocalypse, Nowish

פרק סוף.....הדרך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פשוט פרק מהמם.. מרגש... מפחיד..ועצוב הקטע שבו אנג'ל רואה את קורדיליה ואת קונור ביחד..מבאס אהה..אבל זה עושה את הסדרה...
ספויילר להיזהר.... ס פ ו י י ל ר באיזה פרק מוציאים לאנג'ל את הנשמה? וזה נכון שאנג'ל וקורדי ישכבו בסוף? תודה למי שיענה.... batel ohayon + david boreanaz = love for ever and ever and ever!!!!!!!!!!!!!!

(ספויילר להמשך אנג'ל)מוציאים

לאנג'ל את הנשמה בפרק 4X10 שהוא אחד הפרקים האהובים עליי בסידרה. ולפי מה שאני זוכר קורדיליה ואנג'ל אף פעם לא שכבו ביחד.הם התנשקו בסוף פרק 5X12 וזהו.

c o n n o r

New member
תשובה...../images/Emo58.gifעונה 4 , 5

יוציאו לאנג'ל את הנשמה בפרק 4X10 קורדי ואנג'ל לא ישכבו רק יחוו נשיקה

talrv

New member
נא לשרשר לדיון על הפרק..

"הוספת תגובה" במקום "הוספת הודעה חדשה". אני שמחה שהרבה נהנו פה מהפרק, ולמי שעוד לא ראה את כל העונה, רק שתדעו, זה רק הולך ומשתפר. טל.

Angelos6

New member
אוף לא ראיתי :[[

הייתי בנסיעה מ8 שעתיים .. שמישהו יביא לי תקציר בעברית . תודהה

City Of Angel

New member
תקציר ../images/Emo40.gif

לורן רוצה לדעת מה קורדליה זוכרת על הזמן שהיא בילתה כישות עליונה, אבל אנג'ל מתעקש שהם יחכו עוד זמן מה לפני שיחזירו אותה לזכרונות שלה. בביתו של קונור, קורדליה צופה בסרטי אימה ואוכלת ג'אנק פוד. היא מודה לקונור על עזרתו, אבל דעתה מוסחת כל הזמן ע"י דמותו של שד נורא שהיא רואה בכל פעם שהיא עוצמת את עיניה. השד בחלומה מופיע מעליה ותופס את גרונה לפני שהיא מתעוררת מהסיוט הנורא, וקונור מנחם אותה. לורן מקבל שיחה על כמה נחשים, ותוהה בפני גאן האם זה מסוג המקרים שהם מטפלים בהם, אבל גאן טוען שזה לא מספיק דמוני בשבילם. פרד וגאן הולכים לבית עשירים שכנראה רדוף רוחות. האישה מספרת להם על רעשים חזקים שמגיעים מחדר האמבטיה שלה. הרעשים מתחילים להישמע כשהשניים סורקים את חדר האמבטיה, ואז הם מפסיקים בעוד עכברים מתחילים לצוץ מהקירות, הצינורות בקירות והתקרה. פרד וגאן המפוחדים בורחים מהחדר ויוצאים מהבית במהירות, כשהם ממליצים לאישה על מגרש עכברים. ווסלי חוזר לביתו אחרי קרב בחרקים, ומוצא את לילה מחכה לו, לבושה בחצאית קצרצרה של ילדת בית ספר, ועם בצמות ומשקפיים, כמו פרד. היא מראה את הקינאה שלה בתשומת הלב שווסלי נותן לפרד, אבל ווסלי מתעלם מכך ושניהם מקיימים יחסי מין על הספה. פרד וגאן חוזרים לבית המלון, להוטים להתנקות אחרי שהיו סביב כל העכברים האלו. פרד רוצה לעשות אמבטיה ארוכה, אבל מסרבת להצעתו של גאן להתקלח ביחד בגלל המצב העדיין רגיש ביניהם. מתפתח ויכוח ביניהם, ופרד לא מסוגלת להתגבר על העובדה שגאן הרג את הפרופסור שלה במקומה והולכת משם. המלון ממשיך לקבל המוני שיחות על מקרים מוזרים בכל רחבי לוס אנג'לס. אנג'ל מתלבט האם לסדר את ארון הנשק בסדר אלפביתי או לפי כמה נזק כלי הנשק עושים, בעוד לורן ממשיך ללחוץ עליו בעניין קורדליה. קונור קופץ לדבר עם אנג'ל ומבקש ממנו שידבר עם קורדליה. אנג'ל לא מתלהב מהרעיון, אבל כשקונור מוחל על כבודו ומתחנן, כשהוא קורא לאנג'ל "אבא", אנג'ל הולך לראות את קורדי והיא סוף סוף מוכנה לדבר איתו. היא מספרת לו כמה היא אוהבת אותו, אבל גם שבזמן שהיא היתה ישות גבוהה יותר, היא ראתה וחשה את כל מה שהוא עשה בזמן שהוא היה אנג'לוס. הידע המעורב שלה של כל מעשיו מקשה עליה להיות במערכת יחסים איתו כרגע. לפתע, היא מתחילה להתנשם והעיניים שלה מתהפכות כשהיא מזהירה את אנג'ל ש"הוא מגיע". אחר כך, היא נשכבת במיטה ומספרת לאנג'ל וקונור על כל מה שהיא זוכרת מהחיזיון שלה. הם תוהים האם זה יעזור להם שוב שלורן יקרא אותה, אבל קורדליה צריכה יותר תשובות מזה. בבית המלון, הטלפון ממשיך לצלצל כל הזמן, ובינתיים לורן מזהה את בעיות מערכת היחסים של גאן ופרד. ציפור עפה ישר אל תוך חלון הזכוכית של המלון ומשיחה את דעתם. הם יוצאים כדי לראות אם היא בסדר, אבל לורן צועק על גאן שיכנס פנימה ויסגור את הדלת. כשהם רצים פנימה, המוני ציפורים עפות בעיוורון למותן כשהן מתנגשות בחלונות ובקירות. לילה מדברת בפלאפון שלה על האפוקליפסה המתקרבת עד שהיא נכנסת למשרדה ומוצאת את אנג'ל מחכה לה. הוא כבר היכה וקשר את גאווין, ורוצה תשובות על כמה וולפראם והארט מעורבים באפוקליפסה הקרבה. לילה, כמובן, לא משתפת פעולה, אבל אנג'ל משכנע אותה שבכל מקרה היא תזכה, וזה יהיה לה קל יותר אם היא תעזור לו. בדרכה החוצה, קורדליה נתקלת בקונור שחוקר אותה ומשכנע אותה לדבר איתו. היא תוהה למה היא נשלחה שוב לאדמה וקונור מלווה אותה כדי למצוא את התשובות שהיא זקוקה להן. הם הולכים בעקבות החושים של קורדליה לסימטה שהיא מזהה כמקום שבו דרלה מתה וקונור נולד. שד גדול עם קרניים פורץ לפתע מתוך האדמה לפניהם, ומעיף מעליו את קורדליה וקונור. קונור מנסה לתקוף, אבל הכוח שלו אינו מספיק כדי לעצור את השד והוא זוכה להכאה קשה בעוד השד תופס וזורק את קורדי. לפתע, השד נעלם ושניהם ניצלים. בינתיים, גאן, שלא מצליח לאתר את פרד, הופך לחסר מנוחה ומחליט לעזוב כדי למצוא אותה, אבל ווסלי מופיע ומפריע לעזיבתו. הוא מודה לריבוי ההתרחשויות המוזרות סביב העיר ומציע שכולם יעבדו יחד כדי להתמודד עם הבעיה הגדולה הזאת, אבל גאן כועס עליו מדי מכדי אפילו לשקול את הרעיון. אנג'ל עוצר את כולם מלעזוב בגלל שיש לו מידע מלילה והם חייבים למצוא את התשובה לכל זה לפני שהעולם יהרס. כל הבחורים יושבים יחד ובוחנים את העמודים שמכילים את המידע שנמשך מראשו של לורן. לורן הולך לענות שוב לטלפון, ואנג'ל מעלה רעיון חדש: למפות את כל האיזורים שמהן מגיעים הטלפונים. בעוד לורן עושה את זה, החבורה מתחילה להתייאש מהדפים שאין בהם שום היגיון, עד שגאן רואה לפתע שהעמודים מתחברים אחד לשני כמו פאזל כדי לבנות רמז חדש. החבורה מעצבת מהעמודים סמל בצורת מעויין עם איקס במרכזו שמייצג את "עין האש". לורן מוסיף את הפיתרון כשהוא מסיים למפות את כל האיזורים של ההתרחשויות המוזרות בעיר: על המפה מופיע בדיוק אותו הסמל. המלצרית בבית הקפה שאליו הולכים פרד וגאן לאכול ארוחת בוקר ממליצה לפרד להפסיק את שתיית הקפה האובססיבית שלה ומנסה לייעץ לפרד בבעיות מערכת היחסים שלה. רעידת אדמה מתחילה וכולם מתרחקים מהחלונות בעוד פרד עוזרת למלצרית. קורדליה מטפלת בפצעיו של קונור ומוצאת שהוא שבר את צלעותיו, משהו שמעולם לא קרה לו בעבר. בינתיים, החבורה בודקת את המפה ומגלה שבאמצע ה-X נמצא מועדון פופולרי על גג בניין גבוה. אנג'ל והחבורה מגיעים למועדון ומוצאים המוני גופות ואת השד עומד במרכזן. אנג'ל יוצא נגד השד ולמרות כוחו, השד מביס אותו. קשתות וחיצים, גרזנים, חרבות וכל כלי נשק אחר שהחבורה מנסה לא משפיע הרבה על השד, ו-ווסלי מנסה אקדחים ורובים, אבל נכשל גם הוא. אנג'ל חוזר אל הקרב, אבל השד דוקר אותו בצווארו עם יתד ואז, במילות סיום על בטחונה של קורדליה עם קונור, זורק אותו משם לגג של בניין אחר. הוא יוצר את עין האש בעזרת גופות המתים, והגופות עולות באש. אנג'ל תולש את הילד מצווארו והדימום מפסיק לאיטו. האש על הגג מתרוממת לעבר השמיים ומהר מאוד, גשם של אש מתחיל לרדת בעוד קונור וקורדי צופים. קונור מאשים את עצמו בכל המצב, על כך שלא הצליח לעצור את השד - אבל בעיקר על כך שהשד עלה מהמקום בו הוא נולד. קורדליה מנחמת אותו ומבטיחה לו שהוא לא האשם. כיוון שהיא יודעת איך קונור מרגיש כלפיה ומצפה לסוף העולם, קורדליה מנשקת את קונור ומציעה לו את האפשרות לחוש משהו אמיתי. בעוד כל השאר מביטים בגשם האש הצונח, קורדליה וקונור מוצאים נחמה זה בזרועות זו, ואנג'ל מביט אל תוך חלונו של קונור מגג קרוב.

Angelos6

New member
יוו מזה תודהההה ../images/Emo51.gif

ותגידו לי.. אין שידור חוזר לאנג'ל אף פעם ?! איזה מעצבנים הערוץ הזה

City Of Angel

New member
יש כמה טעויות

העתקתי את התקציר הזה מאיזה אתר והאמת שהוא לא כל-כך מדוייק: הרובים של ווסלי (היו לו המון) כן השפיעו על השד, החלישו אותו ובסופו של דבר גרמו לו לסגת. והשיחה על הנחשים הייתה בין לורם לאנג'ל, לא גאן

../images/Emo129.gifApocalypse, Nowish../images/Emo18.gif

התגובה היחסית מאוחרת שלי היא בגלל שאחרי סוף הפרק זיפזפתי קצת, ואיזה פלא- יש 'באפי' בביפ. ועוד את הפרק המדהים הזה. אז כן, אני יודעת שראיתי אותו אתמול בלילה ועשיתי עליו מגילה, אבל אין יותר מדי פעמים לדעתי לראות את הפרק הנפלא הזה. אוקיי, לאפוקליפסה. A: No L:Why? A:No L:Why? A: I said no L:And I said why, now let's meet in the middle with a why no הכרתי את הציטוט החמוד הזה לפני זה,רק לא ידעתי מאיזה פרק הוא.Now I do. ההתחלה עם קורדי וקונור הייתה אמורה להיות חזקה,אבל אותי היא לא העיפה. כשראיתי את השם 'דניאלדיי קים' בכתוביות, אמרתי לעצמי, אוי לא. הגאווין הזה ממש מעצבן אותי.. כלום לא קורה In Angl's city, אז הוא מתחיל להמציא שדי נחש ענקיים להילחם בהם. גם ראיתי תמונה פעם של לילה נראית כמו פרד, והנה זה הגיע. לילה לא נוראה בכלל בזמן האחרון. אבל לראות אותה עם משקפיים בתור פרד גרם לקיבה שלי להתהפך קצת... הן כ"כ שונות. "את חושבת שאת מכירה אותי"? -More than she ever will. לילה ו-ווסלי הזכירו לי מההתחלה של באפי וספייק. אוקיי, אז הרבה יותר בקטע של איומים מאשר אלימות פיזית אמיתית, אבל עדיין. הם אויבים מושבעים, ובעקבות משהו שקרה לאחד מהם, הם נהפכו לזוג. יש להם שינאה, יש להם גם כימיה, ויש להם מתח מיני עצום. בדיוק כמו באפי וספייק. בינתיים, אצל גאן ופרד, הרצח שביצע גאן למען פרד קורע קרע עצום ובלתי ניתן לגישור בין שניהם, וקשה לי לראות את זה. מה אתם חושבים, לסדר את כלי הנשק לפי סדר אלפביתי או לפי מידת הנזק? קונור בכלל ממש נגע בי בפרק הזה. Dad, please. כשציפורי הדרור המסכנות באו, ישר אמרתי בפנים. הנה הגיעה האפוקליפסה. פשוט הייתה הרגשה כזו שאם חיות כה תמימות וקטנות מתות בכמויות ובצורה כ"כ כואבת והמונית, הולך להיות שינוי עצום, ואולי אפילו יהיה הסוף. כשראיתי את גאווין קשור בכיסא הזה, חשבתי לעצמי- מגיע לו. הוא פשוט מוצא דרך לעצבן אותי כל פעם מחדש. בשיחה של לילה ואנג'ל במשרד שלה, גם לילה מדברת על זה שהיא ואנג'ל "רוקדים". כמו ספייק ובאפי. You think we're dancing? - That's all we've ever done. אנג'ל מריח משהו על לילה. שאנל? ההתגנבות עוברת בתורשה. גם לי קפץ לשנייה הלב כשקונור הופיע פתאום. קורדיליה רוצה לגעת, להרגיש, להיות אנושית שוב.- מה שהזכיר לי אוטומטית את באפי בעונה6, ולכן התחילה מערכת היחסים שלה עם ספייק. כדי להרגיש שהיא חיה. זה גם מה שמעסיק את קורדי, למה היא לא ישות נעלה? למה הכוחות הורידו אותה? יש לה מטרה פה בכלל? קונור באמת משתפר במילים.- "משפטים שלמים. התאמנתי על זה". כשראיתי את המנורות הסיניות בסמטה ההיא גם לי נדלקה איזושהי מנורה, ואז כשקורדי אמרה לקונור שכאן הוא נולד, נזכרתי גם. בעיקר בדרלה. הוא, כמה אני מתגעגעת. אוקיי, הנה משהו שאני פשוט לא מבינה. מה הקטע של המחשוף המוגזם של קורדיליה כל פרק ופרק? אין לה חולצות יותר סגורות? זה פשוט טפשי לחלוטין. כל המידע הזה היה בראש של לורן? לא פלא שהוא נהיה ירוק יותר.. כשגאן אומר You had me at fire, נזכרתי בקטע ב-Reunion כשהוא אומר: You had me at everyone gear up.המוח שלי עובד שעות נוספות, מה אני אעשה.. טוב שווסלי עוזר לחבורה. הוא עוד לא חזר להיות חלק מהם, אבל הוא כבר לא לגמרי חיצוני לחבורה. אבל כשאנג'ל מזכיר את דרלה, ווסלי מתעורר. יש לו משהו שמפריד אותו משאר החבורה. זו שממנה אנג'ל הוציא את המידע, היא שותפתו של ווסלי למיטה. הוא עדיין ממש לא חלק מהם. כשווסלי שלף את האקדחים נזכרתי בדרלה בפרק אנג'ל רחוק שם בהתחלה- Scarry. Scarrier. אמרתי לכם, like a steel trap. אלוהים, כמה הרס היה שם בבר ההוא. כולם פצועים, מרוחקים זה מזה, ולבד. אם לא פיזית, אז נפשית. נכון יש את עמוד האור ההוא אל השמיים? זה בדיוק כמו בשר הטבעות.. כל הצילומים עם המטאורים הם מדהימים. אל איי עולה באש. בינתיים, לטוויסט החזק של הפרק, לקורדי וקונור. האמת היא שידעתי שזה יקרה מתישהו, וחשבתי כל הזמן איכס! קורדי וקונור?! אוקיי, ואל תבינו אותי לא נכון, הרעיון שלהם ביחד עדיין לא עושה לי טוב, אבל קורדי עשתה נאום כ"כ יפה. על זה שלקונור אין אף אחד, ואם זה הסוף היא רוצה שיהיה לו לפחות משהו אמיתי. הם מתנשקים, והמטאורים מאחוריהם. אוקיי, אבל הצילום שלהם מתחת לשמיכה היה מיותר לגמרי. לגמרי. כ"כ ריחמתי על אנג'ל כשראיתי את הפרצוף הקודר מתמיד שלו..

Real Fetish

New member
גאן ועברושים - לא מוגזם מדי ?

הקטע בו גאן ופרד בורחים מעכברושים. לפרד נסלח, אבל גאן??? לא זכור לי שיש לו פחד מעברושים
זה הקטע היחיד שעיצבן אותי בפרק... לגבי הפרק עצמו - כבר כתבתי

charmed marian

New member
על הפרק :

*- זה רק אני או שהקרב עם הייצור היה קצת (מטריקס) ?! *- לא הבנתי אם בסוף אנג'ל ראה את קורדי וקונור או לא ? *- לילה + וסלי נו די כבר באמת !

MoGanC

New member
אהבתי את הפרק

זה רק משתפר מפה והלאה.זאת פעם שלישית שראיתי אותו,אז הוא לא כזה מותח בצפייה מחודשת (במיוחד כשיודעים מה *הולך* לקרות).טוב,זהו.

Leuko

New member
פרק ענק. אבל משהו שתהיתי לגביו

~ספוילר לכל הפרקים הבאים~ האם כבר כאן קורדי היא לא עצמה? ובכלל, מה קרה לה לא הבנתי, האם יסמין השתלטה עליה כדי ללדת על עצמה, ואם כן אז ממתי? מאז שהחיה חנקה אותה, כי נראה היה שקרה שם איזה משהו. אם קורדי היא עדיין קורדי כאן, אז זה באמת זוועה, הוא יכול להיות הבן שלה! טוב, נו, לא ממש אבל עדיין! ומסכן אנג'ל........

למעלה