Angel-4x07-Apocalypse, Nowish

ספויילר....

ס פ ו י י ל ר אבל היו צריכים להוציא לאנג'ל את הנשמה... ושהוא צריך לחוות אושר אמיתי... והאושר האמיתי שלו הוא לשכב עם קורדיליה לא!?
batel ohayon + david boreanaz = love for ever and ever and ever!!!!!!!!!!!!!!

Real Fetish

New member
../images/Emo41.gifAngel-4x07-Apocalypse, Nowish../images/Emo41.gif

פרק שמתחיל את העלילה של העונה ולכן חובה לראות אותו. את הפרק הזה ראיתי כבר כמה פעמים אבל אני רואה אותו גם היום מפני שלדעתי פרק זה הוא אחד הטובים ביותר של עונה
פרק מספר 73 - "אפוקליפסה, בערך עכשיו". מומלץ בחום.
קישור לתקציר נמצא למטה... ציטוטים: Gunn: We find this thing, and then what? Angel: Then we do something large and violent. (Edit) Lorne: (After the fang gang sees the Beast for the first time) I think we're going to need bigger arrows. (Edit) Lorne: Well, it might take a couple of days, you're fifth on the bleeding walls list. Spritz a little 40,; we'll get back to you. (Edit) Lorne: I hate to be the little demon that cried Apocalypse, Nowish, but.. (Edit) Angel: He's right, you should probably get some sleep. Cordelia: Yeah, because impending doom, almost as good as warm milk. (Edit) Lilah: Couldn't you have at least tortured (Gavin) a little bit more? Angel: Really wanted to, but he wouldn't stop talking long enough for me to get into it. (Edit) Gunn: Well, if Snowball hasn't tried to eat your spine yet, hit her with the catnip till we get there. (Edit) Lorne: Do we fight snakes? Angel: Only if they're giant, or demons, or giant demons. Are they giant demon snakes? (Edit) Lorne: Ohhh, ah, I'm gonna need a bigger arrow. (Edit) Wesley: Why are you dressed like that? Lilah: (imitating Fred) Isn't this what you like? Big brain and a tight little… Wesley: Lilah. Lilah: Forget that evil witch. Let's talk about me. I'm good and I'm pure and science turns me on, and one day, if I pray hard enough and eat all my vegetables, I just might have hips. (Edit) Angel: Maybe we can help each other. The enemy of my enemy... Lilah: Can kiss my ass. (Edit) מקווה שנהניתם מהצפייה והינכם מוזמנים להגיב.

ספויילר.... אני יכול

לנסות להסביר לך אבל זה אומר שאני יצטרך לכתוב הרבה ואין לי כוח כרגע. אז אני יפנה אותך לסכפ"ש שיסביר לך הכל אני מקווה.... בכל מקרה האושר האמיתי שלו הוא לא קורדיליה וגם לא באפי,זה יותר מסובך מזה.הוא צריך שכמה דברים יקרו בבת אחת ושהוא יהיה באמת מאושר,ורק אז אם הוא ישכב בדיוק באותו רגע עם מי שהוא אוהב (קורדיליה,באפי או מי שהוא יאהב מתי שזה יקרה) הוא יאבד את הנשמה שלו.

עוד לא ראיתי את הפרק,

אבל רק רציתי להגיד תודה על זה שכמעט בכל שבוע אתה פותח הודעה כ"כ מושקעת על הפרק. ממש כל הכבוד! מיה.

Real Fetish

New member
תמיד בבקשה ../images/Emo13.gif אני משתדל

לפתוח דיונים, כמו זה, כל שבוע אבל לא תמיד יוצא לי מסיבות אישיות.... נ.ב. שמח לשמוע שיש חברה שנהנים מדיונים שלי

Real Fetish

New member
../images/Emo13.gif גם אם יש רק בן-אדם אחד

שנהנה מדיונים שאני פותח, כבר שווה לפתוח דיון כזה כל שבוע.

alond

New member
וואלה. שכחתי שיש היום פרק.

נעל רבק עם האמי הזה.

Ro¥aL

New member
OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוקיי כמה דברים: מצחיק שווסלי נהיה ניו ממטריקס, עם הרובים והיצור הזה
למה ווסלי ירה באנג'ל חצים? איזה מגניב היה העיניים של קורדיליה כשהיא ראתה את היצור מגיע שהן היו לבנות! אני מת על זה ואני עושה את זה כל הזמן! (יש תמונה בעולם שלי) אמממ קורדיליה, היא פאקינג פדופילית? היא מאוהבת באנג'ל והיא שוכבת עם קונור.. ומי שאמר שבוע שעבר שהפרק היום זה פרק שאסור לפספס, כלכך צדק!!!!!!!

Ro¥aL

New member
והפרק הזה בא בידיוק כשחשבתי שהסדרה

מתחילה לשעמם...

rds15

New member
../images/Emo129.gifווס לא ירה באנג'ל.

הוא ירה על החיה הזאת, שהסיט את החצים לכיוון של אנג'ל.

l AdidAs l

New member
זה פשוט...זה..

זה הפרק הכי טוב שראיתי
אני עדיין בהלם, אני אגיב יותר מאוחר על הפרק.

Arielcohen

New member
../images/Emo2.gifהפרק שהחזיר אותי לשוק הטירונות

פשוט מרתק. מפחיד. מעניין. חכם. אפשר לומר עליו כל כך הרבה... אני זוכר שראיתי אותו פעם בסטאר אבל עכשיו... פשוט וואו. * ווסלי שוב חלק מהחבורה לכל דבר. ככה זה נראה * לילה ממשיכה במשחקים וגורמת לי לאהוב אותה יותר בכל פעם שאני רואה אותה. * קורדי ממש לא בסדר. פשוט פדופילית (למרות שהוא בן 18...). היא לא אוהבת אותו. והיא באמת מאמינה שזה הסוף? אני לא חושב. לא מבין אותה ואת ההתנהגות שלה. למרות שסקס על רקע אפוקליפסה הוא לא נדיר בבאפיוורס (Touched ועוד). משהו פה מוזר לי מאוד * השד הזה די מפחיד. טוב נו, הוא לא ממש מיוחד, ואני לא הולך להתעורר מסיוט בו הוא רודף אחריי באמצע הלילה (כמו שקרה עם ערפד העל הראשון... אלוהים, הוא היצור הכי מפחיד שראיתי מעולם
), אבל הוא חזק בצורה מטרידה. אותה מחשבה קבועה של "איפה באפי?" צצה גם פה * מסכן אנג'ל. כואב הלב. כיסחו אותו, והוא רואה את מי שהוא אוהב (לא כמו באפי, הצד הילדותי והקטנוני שבי מבקש לציין), קורדי, שוכבת עם בנו. עצוב. פרק מדהים. נראה לי שאני שוב הולך לראות את "The end of days" כדי להיכנס לאווירה יותר באפית ולקל שוב את דון על מעשיה. אריאל

BedRooM Bra

New member
היי תגידו בסוף הפרק אנג'ל הסתכל

על קורדיליה וקונור? או סתם דרך החלון?

הולי שיט!!!!!!!!!!!!

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!
למה היצור הזה לא הרג את קונור וזהו?!??

למעלה