Angel-4x07-Apocalypse, Nowish

rds15

New member
../images/Emo129.gifפרק כל כך טוב

שנהרס עם סוף כח כך זוועתי. זה פשוט פדופילי מדי, וכמעט גילוי עריות.
אבל בכל זאת, פרק ממש טוב. כל הרמיזות העבות האלה שמשהו לא בסדר קורה בל"א, עם כל הפעילות העל טבעית המוגברת, השיתוף פעולה בין ווסלי לפאנג גנג, השיתוף פעולה בין אנג'ל לליילה. העונה הזאת רק התחילה עכשיו, והיא התחילה בפיצוץ.

../images/Emo58.gif(אנג'ל 407) העיניים שלי

הע-י-ני-י-י-ם ש-ל-י. קונור וקורדליה שוכבים ביחד,תגידו לי שזה לא נכון בבקשה תגידו לי שזה לא נכון.לא מעניין אותי עם קונור היה בן אדם האחרון בעולם,אסור לו לגעת בקורדליה,אסור לו,זה פשוט מבחיל.וזאת התגובה שלי אחרי הפעם השנייה שראיתי את הפרק. חוץ מזה סוף סוף הופיע אחד מהביג באדס האהובים עליי החיה (the beast),ווסלי ולילה ממשיכים להיות הזוג הכי מעניין אי פעם בסידרה,גאן ווסלי ממשיכים לריב על פרד ונראה שהעולם עומד להחרב.

rds15

New member
../images/Emo129.gifזה לא ספוילר,

הפרק שודר לפני שעה[טוב, התחיל לפני שעה. נגמר לפני רבע שעה]. ואכן,
על קונור וקורדי. קורדי צריכה להיות עם אנג'ל, עד שבאפי תבין שספייק אידיוט ואז אנג'ל ובאפי יהיו ביחד.

../images/Emo58.gif (אנג'ל 511,520)דבר ראשון

ספייק לא אידיוט,אבל אני מעדיף אותו דרוסילה, ככה שבאפי ואנג'ל יכולים להיות משעממים ביחד לנצח מבחינתי. דבר שני,בכל מקרה לא נראה לי שבאפי ואנג'ל יהיו ביחד,היות שהיא עכשיו עם האימורטל (Immortal) ולא סומכת על אנג'ל בכלל לפי מה שאנדרו אומר. ובכל מקרה לקורדליה וקונור אסור להיות ביחד,פשוט אסור.

c o n n o r

New member
הוא לא כל כך נחשב לביג באד...

אתה יודע למי אני מתכוון שהוא הביג באד האמיתי של העונה

לא ממש אהבתי את הפרק.../images/Emo4.gif../images/Emo168.gif

הבימוי היה מעולה, הייתה אווירה של מתח באוויר, אבל.. לא יודע. המתח הזה התחיל להיות כל-כך נמתח כמו מסטיק, שהרגשתי כאילו אני רואה LOST. הקרב בין החבורה לתפלץ- הויז'ואליות של הדם ברקע (שוב, בימוי מעולה) והסלואן-מושן.. אבל באיזהשהו שלב כשהקרב הזה המשיך יותר מ-3 דקות, זה כבר הגיע לרמה של "טוב, הבנו". זה שייקרה משהו בין קורדיליה לקונור כבר היה ידוע מפרק 4x04.. אז זה לא היה ממש הפתעה בשבילי.
כשהעיניים של קורדיליה נהיו לבנות, הרגליים שלי כמעט התחילו לרעוד. אבל כש-45 דקות רק דיברו על זה ש"משהו מגיע" (מה שגם בסוף הוא עולה לשמיים וזורק מלא כדורים נוצצים), זה כבר קצת נמאס. ואיך פתאום החבורה של אנג'ל נהיית גאונית, ובתוך 3 דקות הם הצליחו לעשות את מה ש-W&H לקח להם חודשים ללא הצלחה? פשוט מאכזב. בהתחלה זה היה מפחיד כשאמרו ש"משהו מגיע", אבל אחרי השיחה של אנג'ל עם לילה כשהמשיכו והמשיכו לדבר על זה, זה כבר פשוט.. נמאס.

noa131

New member
הה פרק טוב!!!../images/Emo58.gif- נראה לי..

אז לא הבנתי. בשרשור הקודם קראתי ספוילר שהיה כתוב שמשהו עם ג'סמין שמשתלטת על קורדי וכמו שחלק ממכם יודעים אני לא רואה באפי|נסקלת באבנים| אז כמה דברים מי זאת ג'סמין?
אל תהרגו אותי... מישהו אמר שמתי שקורדי רואה את העינים המפחידות נפתחות אז ג'סמין משתלטת עליה- זה לא היה העינים של היצור המפחיד הזה? ומשהו בקשר לפרק הקודם- למי לוקן סיפר את הסיפור?? וחוצמזה- קודיליה פדופילית!!! קונור חמוד והיא הורסת לו את התמימות! יהורסת תימויות שכמותה! אררג..

c o n n o r

New member
אני יתן לך הסבר..../images/Emo58.gif עונה 4

ביום שקורדי עלתה למימד הנוסף כדי להפןך לישות עליונה זה היה שקר המטרה של סקיפ להעלות אותה לשם הייתה כדי להכניס לגוף של קורדי ישות עתיקה מאוד ברגע שקורדי חזרה לכדוה"א הייתה תופעת לוואי והיצור איבד את הזכרון אחרי שלורן החזיר לכולם את הזכרון גם הייצור הזה קיבל את הזכרונות ואז הוא התחיל את האפוקליפסה יש כאלה שטוענים שההשתלטות של היצור הייתה הדרגתית על קורדי אבל אני טוען שהיא שלטה עליה ב 100% מאז שהוחזר לה הזכרון עכשיו כדי שהיצור יוולד חזק ככל האפשר הוא היה צריך לשכב עם קונור כדי להוליד את עצמו מה ששלט בקורדי שכב עם קונור כדי שהוא יוולד( אני יודע שזה נשמע ממש מעוות וזה נכון) ההריון של קורדי יהיה מיסטי ותוך כמה חודשים אחרי שיביאו את אנג'לוס ופיית והחיה ימות היצור יצא מתך קורדי בדמות אישה יפה (לדעתי ממש לא יפה) שכל מי שמסתכל עליה מתאהב בה ועושה כל מה שהיא אומרת פרד נתנה לה את השם ג'סמין כי היצור אהב את הפרח הזה אחרי כמה פרקים שפרד משתחררת מהכישוף של ג'סמין היא מצליחה להוציא את כל הפאנג גנג מזה ולומדים שיש מימד ששמה יודעים את השם האמיתי של היצור ואם יגידו אותו אז היא תאבד את כל הכוח שלה ואחרי שקראת את כל זה הבנת שקורדי לא פדופילית כי זאת לא קורדי

noa131

New member
אממ... רגע.../images/Emo58.gif

לא הבנתי. באמת סימני פיסוק. אממ.. רגע.. ג'סמין זה התינוקת של קונור וקורדי?(זה מעוות!) אממ.. וכאילו מה הקטע של סקיפ? הוא טוב או רע? למה הוא שיקר לה? למה הוא רצה להכניס לגוף שלה ישות עתיקה? היצור הזה- זה בן או בת? איך הוא השתלט על קורדי? מה הקשר שהמקום שקונור נולד בו זה המקום שהוא יצא בו החוצה? בעע הכל מסתבך לי!

c o n n o r

New member
תשובות להכל../images/Emo58.gif כל עונה 4 אנג'ל

היצור שיצא מתוך המקום שקונור נולד הוא שד מאוד חזק שנקרא "החיה" ג'סמין היא הביג באד יראו אוה בארבעת הפרקים האחרונים. קורדי עלתה למימד למעלה כדי שיכניסו לגוף שלה את ג'סמין. אחרי שג'סמין חזרה לכדוה"א כתופעת לוואי היא איבדה את הזכרון ולורן דרך הכישוף העיר אותה מחדש מה שגרם לעניים של ג'סמין להתעורר. ג'סמין היא כן התינוקת של קונור וקורדי אבל זאת לא קורדי זה ישמע ממש מעוות אבל ג'סמין ששלטה על הגוף של קורדי שכבה עם קונור כדי שהיא תוולד היא שכבה עם קונור כדי להוליד את עצמה. סקיפ הוא רע (למרות שטענו במשחק "מי אני?" במסיבאפי שהוא טוב) הוא עשה את כל זה רק בגלל שהוא עובד בשביל ג'סמין כמו החיה הוא היה אחראי על הפיכת קורדי לחצי שד חזק מאוד ואז להעלות אותה אל המימד הנוסף ולהחדיר בה את ג'סמין. עוד לא ברור מה זאת ג'סמין מה שידוע שהיא הייתה פעם מה PTB והפכה לרעה כי היא רצתה שכולם יחיו בהרמוניה אבל בלי בחירה עמית שזאת בעצם האפוקליפסה. "החיה" עובד בשביל ג'סמין מכין את הקרקע לפני שהיא תבוא לעולם הוא יסתיר את עור השמש כדי שכל הערפדים והשדים יגיעו ללוס אנג'לס יהרסו אותה ואז כל העולם יהיה בלי שמש. מקווה שנשמע יותר הגיוני. נתי.

noa131

New member
הה תודה../images/Emo58.gif לכל עונה 4

דבר ראשון היה יותר ברור עם נקודות ופסיקים ומרווחים. אז רגע. זה דיי מעוות שג'סמין שכבה עם קונור כדי שהיא תיוולד...חח היא תצא בצורת תינוקת או מה? למה היצור בחר דווקא את המקום שקונור נולד? סקיפ לא היה טוב? מה הקטע? רגע. הוא ידע מההתחלה שהיא תבחר להיות שדה ולא לחזור לחיים הקודמים שלה? אבל אהבתי אותו! אוף..

c o n n o r

New member
../images/Emo58.gif כל עונה 4 אנג'ל תשובות

היא תצא בתור אישה בוגרת. כי היצור קשור לקונור אני לא יודע כל כך למה אבל הוא היה חייב לעשות את הכישוף של הסתרת השמש בבית של קונור. אחרי שכולאים את סקיפ בכלוב מיסטי הוא מסביר שכל מה שרה כדי להביא את ג'סמין היה מתוכנן מראש הוא אומר לכל אחד בחבורה ככה. לפרד לשלוח אוה לפליאייה לגאן שאחותו תמות ללורן שהוא יעזוב את הבית שלו שווסלי יחטוף את קונור הוא אומר שהכל תוכנן עידנים לפני כדי שג'סמין תגיע לעולם ואז עולה השאלה של בחירה חופשית גאן אומר לו שהוא לא מאמין והם בוחרים מה לעשות בחיים שלהם סקיפ אומר שזה נכון הם בוחרים איזה סנדוויץ לאכול בבוקר ודברים אחרים אבל לא את הדברים האחרים את הגורל שלהם.

g a g a

New member
../images/Emo58.gifלהמשך העונה ה-4

אם יגידו את השם אז היא תאבד את כל הכח שלה? מישהו אמר "בת הטוחן"

City Of Angel

New member
../images/Emo59.gif מ-ט-ר-י-ק-ס ../images/Emo27.gif

וואו אני בשוק, מאיפה להתחיל... מזה הסלואו-מוושן הזה?? אתם בטוחים שזה ווסלי ולא ניאו? כמה רובים הוא מצליח להכניס לכיסים? ליילה עם משקפיים וצמות! ע-נ-ק!! למישהו יש את התמונה הזאת?! גם אני מעדיף שהיא תישאר איתם פרד וגאן - הזוג החינני הזה מחסל מדי יום יצורים שונים ומשונים, אבל להרוג בן-אדם פתאום שובר אותם. נראה פשוט לא הגיוני. וכמו כולם, הם מעדיפים רוחות רפאים ומפלצות על עכברים קורדיליה - או.קיי, יופי כל הכבוד, היית חודשיים ישות נעלה (מזה בכלל אומר?!). שתפסיק כבר לחזור על אותם סיפורים כל הזמן ותתחיל לחדש משהו! Dam vampire detectors- אנג'ל כבר בן-בית במשרד שלה, אבל ליילה כל פעם מופתעת מחדש... ובסופו של דבר יצא רק טוב מהקידוח שוולפראם אנד הארט עשו ללורן בראש למה השד האפוקליפטי יצא דווקא מהמקום שקונור נולד בו? ולמה כל הזמן עושים לו קלוז-אפ על הפה? (ואיזה בעסה ללכת בסמטה עלובה ושיגידו לך שכאן נולדת) עשרת המכות על לוס-אנג'לס?? או.קיי, ג'וס יודע מה הוא עושה.. אנג'ל זורק לווסלי נשק (שוב בסלואו מוושן) - והסיפור ביניהם נגמר רשמית. וכאן מסתיים עוד סיכום פרק שבו התעלמתי לחלוטין מקורדיליה וקונור. לילה טוב

למעלה