Angel-4x06-Spin The Bottle

City Of Angel

New member
טוב זה כבר דיון עתיק ומפורסם...

"באפי" לעומת "אנג'ל". אנדרו לא ממש סיפר את הפרק ב"סטורי טלר", רק בחלק מהקטעים שהוא הופיע... לא יודע אני לא רואה הרבה דמיון בין הפרקים (אבל בכל זאת, אלה אותם כותבים..)

מסכים חלקית

באמת דומה לכל הפרקים שאמרת אבל לא מצאתי את זה מעצבן בקשר לזה שאמרת שקשה יותר להזדהות לנושאים של אנג'ל- לא תמיד חייבים להזדהות למה שרואים, לדעתי ההומור שיש באנג'ל הרבה יותר טוב (אפילו שרוב הכותבים הם אותם אנשים) אני לא ממש יכול להשוות בין באפי ואנג'ל בקשר לצופים- בtales of the vampires מראים שצופים מתחילים ללמוד להיות צופים כבר בגיל 10 (ככה נראות הדמויות, אני לא בטוח אם זה 10 אבל זה דיי צעיר)

מסכימה בקשר לדיון על באפי\אנג'ל

באפי זו פשוט דרך חיים. אני לא יכולה להסביר את זה. למה היא כן ואנג'ל(לדעתי)-לא. זה פשוט ככה אצלי. ואל תבינו אותי לא נכון. אני מתה על אנג'ל. כל הקטע עם דרלה שהיה, דויל( עצוב..), ולורן, אבל אני לא רואה את זה כחיים שלמים. הסיבה שאני רואה את זה היא, טוב, בהתחלה ידעתי שיש סדרת המשך לבאפי, אז ברור שאני אראה, אבל עכשיו זה פשוט כי מעניין אותי מה קורה לדמויות הטובות והאהובות שאת חלקן ראינו כבר בבאפי. אבל לאחרונה, הדברים שקורים להם הם דיי הזויים ולא הולכים בקו ישר, וזה מתחיל לעצבן אותי. Don't stake me, אבל ממה שראיתי בעונה ה-4, הדברים מתדרדרים ברמה, ופחות ופחות כייף לצפות בזה. ואני יודעת שאתם אומרים שבפרק הבא מתחילה הדרמה או whatever של העונה, ואולי אני אשנה את דעתי בקשר לעונה הזו, אבל עד עכשיו,הפרקים שהיו היו דיי מיותרים ולא מוצלחים. מיה.

hospital_food

New member
אז תן לי להפריח תקוות

הפרקים הנותרים של העונה הם פרקים מדהימים, סוחפים,מותחים ומרגשים. לטעמי החלק הטוב ביותר של הסדרה. לא להחמיץ!

אם דיברת אליי, אני בת

ואני בהחלט מסכימה שהעונה יכולה להיות טובה, רק שעד עכשיו היא אכזבה אותי... :)

Veganiny J

New member
פרק לא משהו בכלל

ומאד תמוה בעיני שכולכם כל כך התלהבתם ממנו
כן, היו קטעים משעשעים, אבל בגדול היה די לעוס ונדוש. כבר שקורדי חזרה ולא זכרה כלום התעצבנתי על זה, הם לא חידשו שום דבר בקונצפט הזה. וכנ"ל גם היום. נו, טאבולה ראסה סטייל, רק הרבה הרבה פחות טוב (עד כדי כך שאי אפשר להשוות בכלל). לראות את קורדי הישנה היה מזעזע (שנאתי אותה אז ואמשיך לשנוא אותה לנצח) ורק הזכיר לי כמה שהזיווג אנג'ל + קורדי מחריד כשאני לא מצליחה להדחיק את באפי תוך כדי צפיה. בקיצור, פרק חלש (חוץ מלורן הנפלא, שגם שכולם מאכזבים ממשיך להיות מושלם), ואני מקווה למוצלחים יותר בהמשך העונה.

City Of Angel

New member
"היינו מאוהבים?היינו מאוהבים??" בעע

כן זה נכון.. מספיק לראות את הדקה האחרונה בכל אחד מהפרקים של עונה 4 להראות ששום דבר לא מתקדם בכל העניין של קורדי. אז נכון, כל פרק יותר מצחיק/מגניב/גאוני מהקודם אבל בסך הכל (בדיוק כמו בעונה 3) אין שום עלילה עונתית. נחיה ונראה.. ומה באמת נסגר עם בית-לחם?

City Of Angel

New member
ממה?

לא אמרתי שום דבר רע על העונה, רק שאני עדיין לא מבין את העלילה העונתית (ואני מקווה שתהיה כזאת)

MoGanC

New member
אתה תבלע את לשונך באמת

אני שם את ההודעה שלך על מועדפים כדי לחזור בסוף העונה להראות לך מה חשבת :p

City Of Angel

New member
מה כבר אמרתי??

אמרתי שבינתיים הפרקים מצויינים אבל אני לא מבין איך הכל קשור ל"השתרכות בית-לחם"... (או מזה לעזאזל "השתרכות"?)

רינת4

New member
אני יכולה להבטיח לך

שעד עכשיו אלה היו פרקי חימום, מן אקספוזיציה לסיפור העלילתי של העונה, והסוף של הפרק הזה הכניס אותנו לעניינים והדברים מתפתחים החל מהפרק הבא ובעוצמתיות. זו באמת עונה מצויינת.

למעלה