Angel-4x06-Spin The Bottle

l AdidAs l

New member
פרק מדהים!

אהבתי מאוד את זה שהפכו את לורן למספר הפרק! המ...ובכלל כל הפרק רעיון גדול!!! מצחיק כ"כ
"אני בלתי נראה" - "לא אתה לא"

אוקי, וואו!!

אחרי כמה פרקים ממש משעממים, סוף סוף פרק עם קצת בשר! אני אוהבת את אנג'ל!! גם כשהוא ליאם. ביננו, הוא לא קצת גיי?

Real Fetish

New member
חברה שאלה חשובה על הפרק...

תגידו כשאנג'ל גילה שהוא ערפד אז הוא לא התחיל ישר להתנהג כערפד אלא רק אחרי שהחבורה התנפלה עליו, רק אז הוא רצה לשתות דם אנושי, אבל האם ברגעים ההם הוא התנהג כאנג'לוס או כאנג'ל?

Angelos6

New member
אנג'ל, דההה

ועכשיו לשאלות המרכזיות... עזרה פליז, נ"ל !

Real Fetish

New member
בסדר, אבל מה הוא שכח גם שיש לו נשמה

למרות שבקטע השיחה בינו לבין קונור במהלך הקרב שלהם הוא הזכיר לי קצת את אנג'לוס...

c o n n o r

New member
דברים הפוכים בפרק הזה וטאבולה

בטאבולה ראסה ספייק בלי הנשמה חושב שיש לו נשמה והוא זה שצריך לעזור לאחרים. בספין דה בוטל אנג'ל בעל הנשמה חושב שהוא ערפד בלי נשמה ומנסה להרוג את חברים שלו.

הייזל

New member
אם לאנג'ל לא היתה נשמה

קרוב לוודאי שהוא היה ממשיך להתנהג כמו ערפד. מכיוון שהיתה לו נשמה הוא התנהג כמו ליאם ומכיוון שליאם לא רצה להיות ערפד ועד שלב מסויים לא ידע שהוא ערפד (למרות שהוא עדיין הרגיש קור בפנים) צריך שגאן ווסלי יתקיפו אותו ממש כדי שהוא יכריז בהתרסה: אתם רוצים שאני אתנהג כמו ערפד אז זה מה שאני אעשה. כשאני חושבת על זה מזכיר לי את הפרק בעונה הראשונה שבו אנג'ל הופך לרגיש ורגשני ומסרב לעבור לפני הערפד שלו מפני שהוא מרגיש שזה מרחיק ממנו את דויל וקורדי. לדעתי הוא לא התנהג כאנג'ל או כאנג'לוס הוא התנהג כליאם.

פרק מעולה

|סוגד|all hail Joss כשהתחילו לעשות את הקסם הייתה לי תחושה שהולך לקרות משו טאבולה ראסה סטייל והפרק באמת נראה כמו מין שילוב של bad candy וטאבולה ראסה והיה ממש נחמד לראות את קורדיליה הישנה.. שחכתי כמה ביצ' היא יכולה להיות what kind of demons? shiny אבל מה היה הקטע של פרד עם הweed וסלייר? אם אני לא טועה פרד הייתה ילדה טובה.. וגם לא הבנתי מה קרה לקורדיליה שהיא נבהלה בסוף.. מה היו העיניים האלה?

עוד קטע מצחיק../images/Emo26.gif

when i get home im gonna have me a great cup o ale, i dont care what father says it does to ya אני דיי בטוח שהציטוט לא מדויק אבל וואטאבר

g a g a

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif אהבתי גם תציטוט הזה../images/Emo6.gif

Real Fetish

New member
חברה שבוע הבא-אל תפספסו!!!!

שבוע הבא ישודר אחד הפרקים הכי טובים של העונה אז מזכיר לכם עוד הפעם - אל תפספסו!!!!!!!!!!!!

alond

New member
../images/Emo58.gif עונה 4

אז לא הבנתי. ממתי בדיוק ג'סמין שולטת בקורדי? מאיזה רגע בדיוק? למה קורדי חוזרת בלי זכרון?

הייזל

New member
למה קורדי חוזרת בלי זכרון?!

קרוב לוודאי שבגלל שברגע שאתה הופך לישות עליונה אתה לא אמור לחזור. היא חזרה בדרך כלשהי והמחיר היה איבוד הזכרון. מרווח ספוילר עונה 4 ג'סמין משתלטת על קורדי כאשר המפלצת פותחת את עיניה אבל זה בא לידיי ביטוי החל מהפרק הבא. החל מהפרק הבא קורדי לא ממש מתנהגת כמו קורדי.

alond

New member
../images/Emo58.gif עונה 4

נניח שהיא חזרה תחת שליטה. 1. קורדי חוזרת בלי זכרון אבל מהר מאוד עוברת לגור עם קונור. שם היא משחקת איתו (במובן המיני). מתחילה לחמם אותו (ואז לקרר אותו). אם כי לא ברור לי למה לא שכבה איתו כבר אז אם היא תחת שליטה. אולי כדי ליצור קשר יותר רציני עם קונור כדי שיגן עליה ועל התינוק בהמשך. 2. קסם הזכרון. קורדי היא זו שדורכת על הבקבוק ודופקת את הקסם. יכול להיות שג'סמין מעוניינת שקורדי תהיה בלי זכרון בעיני הפאנג גנג כך שהם יהיו פחות מודאגים כשהיא תעשה דברים מוזרים בהמשך?

למעלה