ADP נגד TBK

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

bookifletzet

New member
TBK

בעיניי יש בו הרבה יותר רצף - ADP מרגיש לי כמו גיבוב לא הכי קשור של שירים היא תקעה ביחד לאלבום, שרק מנסים להגיע לטוריאיות כלשהי ולא באמת מגרדים את קצה קצהה... ועם כל המושיות של ביקיפר יש בו משהו ממש רגיש בקטע יפה, קצת סקארלטי - אבל בעיקר ביקיפרי... אני מאד אוהבת את 8 השירים הראשונים בו, וגם את קארז אנד גיטרס והוצ'י ווויטנס, ושיר הנושא - כמובן, וכמובן כמובן את גארלנדס שלגמרי הורג אותי. בקיצור, לא יודעת, יש מצב שזה ענין של סנטימנטים. אבל לקח לי הרבה זמן לאהוב גם את ביקיפר יחסית לאחרים. אולי הוא פשוט הגיע בעיתוי מתאים ומאז יש לי מקום חמים בלב בשבילו.

Applebite

New member
אה כן, ולמה אתם טוענים כל הזמן שהוצ'י וומן

זה מביקיפר?? זה לגמרי מ-ADP...

Applebite

New member
כמה מוזר ../images/Emo12.gif

משום מה תמיד חשבתי שזה ב-ADP ואתמול אפילו בדקתי את זה (כנראה בלא הצלחה יתרה
). זה רק מראה איך אני לא שומעת את שני האלבומים האלה בכלל...

rfranko

New member
אה, לא, הוצ'י וומן הוא בוודאות TBK

parasol sweet the sting the power of orange knickers jamaica inn barons of suburbia sleeps with butterflies general joy mother revolution ribbons undone cars and guitars witness original sinsuality ireland the beekeeper martha's foolish ginger
hoochie woman goodbye pisces marys of the sea toast

rfranko

New member
|נחנקתמצחוקלמהאינאיקונכזה| ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוף רעות כל פעם את מזכירה לי מחדש למה יש לי מאגר נרות וסכינים יפנים בבית את פשוט נסגדת ואני יודעת שבזה אני מעודדת אותך ומעלה לך את השתן לראש ּאבל אני לא יכולה שלא

רעוּת

New member
רק את ../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif

אמג, יש לי כ"כ הרבה בדיחות שחורות חדשות מהימים האחרונים ומלא בדיחות שואה ומוות, ואני כה מרסנת את עצמי כי יושבים פה שבעה וזה
אני בכלל חושבת שטורי היתה צריכה להכניס לביקיפר גם קטעי מעבר/ קריאה כמו "לזכר ילדה יהודיה דקה דומיה"
ולשים אותם בין השירים על טאש. מה, בטוח יש לה שורשים יהודיים איפשהו, לכולם יש
.

avivs

New member
../images/Emo187.gifנצל"ש - קטע מתוך ביקורת חדשה...

I consider my listening experience to be extremely "prime". And, re: the sound of the album, I don't think it is what anyone is expecting. All I can really say is that when I actually heard the first song, I was a bit shocked at how adventurous the production was: dark, moody, atmospheric and densely layered with instrumentation and electronic enhancement. It was very full. For some reason, the song reminded me of that scene in Indiana Jones where Mola Ram pulls that guy's beating heart of his chest. Imagine, then, Tori pulling a bloody beating human heart out of a computer and that gives you an idea. Visceral, pulsing, steady, and a little scary. There are some genuinely epic moments on this cd, so start preparing yourselves now...and just like any Tori album, there are also mo ments that will bring extreme division. This, to me, is what is most exciting about Tori: her experimenting. נשמע טוב! אני כבר רוצה את האלבום הזה!

rfranko

New member
ואייי, אני כבר מחכה ברעידות התרגשות קטנות

האלבום הזה יותר ויותר נשמע לי כמו פרויקט מאד חדשני (יחסית לטורי) ומאד מעניין סקרנית סקרנית

למעלה