ADP נגד TBK

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך
עליתי על זה. היא נראית כמו חיז"ל!!!!!!!!!!

בקליפ וכו' פשוט גוויה,שהנפש שלה כבר ------- אבל פשוט כישפו אותה להתעורר פיזית לשם משהו. (ואני לא רוצה לחשוב לשם מה|: ) שעה ניסיתי לחשוב על זה.. מה היא מזכירה לי... ממש גוויה שהונפשה... מהלכת.. עם מבט ריק כזה...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגע עליתי על למה רשמתי חיז"ל עם גרשיים חחחחחחחחחח בגלל חז"ל
אוי אוי אוי ...

Gremshnit

New member
כי זה יוצר שילוב של חי+ז"ל

עם תחושה של המילה "חייזר". הנה, אפילו הבאתי ציטוט מהפורום של גילי בר הילל סמו המתרגמת: חיז"ל במקור: inferius (יחיד) inferi (רבים). ה-inferi, למי שעוד לא קרא, הם גופות מתים שהונפשו על ידי קוסם רשע כדי לשרת אותו, מעין זומבים. כשהבריק אצלי התרגום חיז"ל (חיז"ל = חי + ז"ל, זכרונו לברכה; על משקל חייזר) ידעתי מראש שאם אבחר בו, יהיה זה אחד התרגומים השנויים במחלוקת בספר השישי. התלבטתי ממושכות: האם עדיף להיצמד לתיעתוק פשוט, פיתרון פרווה, הבחירה הקלה והשמרנית שלא תעצבן אף אחד; או ללכת על החידוד שלבטח יעצבן אחוז מסויים מהקוראים, אבל יש בו חן וחריפות – לדעתי, ברוח הכתיבה של ג'ואן רולינג. בסוף בחרתי באופציה הנועזת יותר: התרגום שלבטח יזכה אותי בכמה עקיצות מזלזלות בפורומים, אבל מצד שני יעלה חיוך על פניהם של קוראים רבים אחרים.

avivs

New member
אני באמת מאמין

שכל הלוק שלה בוידאו הוא בכוונה. זה לא שהיא קמה ככה בבוקר ואמרו, "טוב, לא נורא. נצלם בכל זאת." היא רצתה/ניסתה להעביר תחושה מסוימת עם הוידאו, ומכיוון שהיה לה קשה לעשות את זה עם העלילה עצמה (אין עלילה), היא ניסתה לתת למבט הדכאוני שעל פניה לדבר בשמה. לקח לי הרבה האזנות להבין שבאמת מדובר פה בשיר די אפל, והמבט על הפנים שלה לאורך כל הקליפ רק מחזק את התחושה הזו.

Sunflower Fairy

New member
יו, למה העלית את זה לפה?../images/Emo204.gif

עכשיו יהיו לי סיוטים בלילה.
די, ואני חשבתי שהיא יותר מסתם בובת שעווה מפחידה.

avivs

New member
ADP

מדהים בעיניי. עם עריכה נכונה הוא היה יוצא מעולה, אבל גם ככה אני נהנה ממנו מאוד. טורי ממש מנסה שם, מותחת את הגבול. TBK הוא התרסקות, ולא משנה איך מסתכלים עליו. זה הגיע למצב שרק מלהסתכל על העטיפה אני מרגיש בחילה. באמת שקשה לי להנות ממנו, אפילו משלושת השירים הטובים (יחסית) שבו לפחות WELCOME TO ENGLAND יותר טוב מכל מה שיש בTBK. איזה שיר מצוין זה
.

זאת אומנם פדיחה נוראית....

...אבל יש לי את TBK בבית ולמעט נסיון אחד להקשיב לו...ולא מחוסר רצון - לא יצא לי להקשיב לו. אנשי הפורום יצרו לי אנטגוניזם נוראי כנגדו - shame on you. שישב אצלי בבית חומר של טורי ואני לא אקשיב לו.... אז כרגע אני לא יכולה לענות על זה כי המדגם שלי לא מייצג
(רעות, זה במיוחד בשבילך) תשובה תינתן בעתיד.... יום טוב שיהיה, ליבי

avivs

New member
טוב, פדיחה זה לא.

אם יכולתי להוציא את הזכרון של האלבום הזה מהראש, הייתי הולך על זה. האמת, אולי יתנו לנו הנחה קבוצתית. עוד מישהו מצטרף?

Gremshnit

New member
אישית, אני מבטיח לך שלא תצטערי.

להבדיל מ*כל* הפורום הזה, אני דווקא מאוד אוהב את הביקיפר. ובכלל, יש שם כמה שירים פשוט מדהימים שמצדיקים את כל האלבום הזה. לדוגמא: The Beekeeper, Parasol, Original Sinsuality, The Power of Orange Knickers, Witness, Hoochie Woman, Jamica Inn ועוד ועוד ועוד... הו, כן, וממליץ לך גם לבדוק את Garlands המדהים! העניין עם ביקיפר (ובכלל עם טורי) הוא לבוא בראש נקי ואובייקטיבי. זה לא שאין לי ביקורות כלפי האלבום, כי בהחלט יש בו כמה נפילות, אבל הוא רחוק מלהיות איך שהוא מתואר בפורום הזה.

noosh

New member
דווקא באתי אליו בראש נקי ואובייקטיבי

(עד כמה שאפשר, זו טורי), ופשוט לא. באמת שניסיתי, אבל כשאני אשכרה סובלת מלהקשיב למוזיקה ורוצה להפסיק... וול, לא יודעת, לא אינדיקציה טובה. אבל אתה לא לבד, גם רינת אוהבת את הביקיפר ונראה לי שגם לירון אוהבת אותו מעט, ויש כאן עוד כמה לדעתי שלא חושבים שהוא עד כדי כך נוראי.

למעלה