ADP נגד TBK

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

figure it out

New member
איזה שירים מוזרים בחרת כדי להגן על הביקיפר...

Witness ?!?!?!%&&%* זה אחד מהאיומים! לדעתי, הוא מתחרה עם Sweet The Sting על תואר 'השיר הכי גרוע' בTBK... (וגם לוקח...)
בכל אופן - אם כבר... : Marys Of The Sea, Barons Of Suburbia,Mother Revolution... וכן, גם The Power of Orange Knickers ו- The Beekeeper...

רעוּת

New member
אמג, סוויט דה סטינג הוא שיר פופ מגניב

שבהחלט יכול להתחרות עם בריטני בטופ 10 של MTV
.

avivs

New member
שיר פופ מגניב זה

באונסינג. סוויט דה סטינג זה מוזיקת מעליות... רגע לפני שהמעלית מתרסקת.

Applebite

New member
נכווווווון גם אני הייתי בשוק בקשר לוויטנס ../images/Emo13.gif

את mother revolution אני אישית לא אוהבת, אבל מריז, בארונז וביקיפר באמת טובים מאוד יחסית לכל האלבום הצולע. על התחתונים הכתומים אני לא מדברת אפילו, השיר הזה עושה לי רע. יש לי חיבה גם ל-general joy ולמכוניות וגיטרות. וואו, כמה זמן לא שמעתי את האלבום הזה.......

avivs

New member
מבחינתי...

התחתונים הכתומים הם הפספוס של האלבום, בגלל שדואט עם מישהו איכותי ומוצלח כמו דמיאן רייס, צריך להניב משהו *טיפה יותר טוב מהשטות שיצאה להם. במקומו של רייס הייתי מסיר את הקרדיט מהשיר. השיר הכי טוב באלבום הזה, לדעתי, הוא הברון מסובורביה. שיר טורי איכותי. גם פרסול נחמד, ואפילו הביקיפר (אבל הוא פשוט לא מתאים לשאר האלבום, לכן היה לי קשה לשמוע אותו ברצף עם שאר השירים - בפעם היחידה הזו שהצלחתי לשמוע אותו ברצף).

Gremshnit

New member
וויטנס זה שיר מעולה

בעיניי בין הטובים גם בביקיפר. בפעם הראשונה שאתה שומע אותו אתה טרם מגבש דיעה, אבל אז מתחיל הקטע "is there anyone?..." ואתה אומר לעצמך: "מממ, זה מעניין..". ולהבדיל מהמון שירים בביקיפר, המילים שלו ממש טובות. בכלל, צריך גם להאזין לגירסת הלייב עם מקהלת הגוספל מההופעה בלונדון, זה פשוט מדהים. וכן, גם ברונס, מריז ומאת'ר רבולושן הם שירים מעולים, אבל אני חושב שוויטנס זה שיר הרבה יותר מייצג מבחינת צליל ומאוד מיוחד.

figure it out

New member
המילים של בארונס טובות יותר, לדעתי...

גם של הביקיפר... ושל מאריז אוף דה סי (לפחות מה שמובן, אני לא מרגיה שפיענחתי את השיר הרבה מעבר לפזמון...)

bookifletzet

New member
וואו, בתור אשת פורום אני שולחת אותך

לשמעו בהקדם. וזה לא שתגלי איזה ליטל ארת'קווייקס II. אבל עדיין. תשמעי. הוא מתוק נורא.

רעוּת

New member
למה את עושה לה את זה ../images/Emo46.gif

זה כמו לשלוח מישהו לתאי הגזים ואז להגיד לו לפני "זה לא גז, זה רק מקלחת". ולמי שלא הבין את המטאפורה אז השוותי את הביקיפר למוות מציקלון B. רק ששם לקח כ-15 דקות למות, הביקיפר הוא עינוי ארוך יותר.

noosh

New member
הממ, תפוז מוחק לי הודעות

בכל מקרה, בואו לא נסחף עם המטאפורות.

רעוּת

New member
אולי גם תפוז חושב שאני צודקת ../images/Emo140.gif

תוסיפו עוד קול ל-ADP בשמו
.

למעלה