9:30 Club - Washington, DC

music again

New member
s i g a וכל הבנות

אני מודה שלי עצמי קצת קשה עם כל המיניות שלו על הבמה,ואני גם לא הומופובית. אני פשוט רגילה לדברים מסויימים, ואדם שבר לי את המוסכמות בעניין (ומיי כימיקל רומנס, שגם להם בהופעות היה המון קטעים כאלה). אני לא חושבת שזה הומופובי, אבל(במקרה שלי) זה קשור למשהו שאני לא רגילה אליו. שלא תחשבו לא נכון אני אוהבת את אדם, ואני בטוחה שגם s i g a. ואני חושבת שכולן פה מקסימות ונהדרות, וחבל לי s i g a שלא תהיי יותר בפורום בגלל זה. אדם למברט לימד אותי שזה בסדר שלאנשים יש דעות שונות. הוא לימד אותי שזה בסדר לאהוב את עצמך כמו שאתה ובאמת אתה לא חייב שכולם יאהבו אותך, או את כולך .אפשר גם לאהוב צדדים מסויימים במישהו ולא את כולם. אני מקווה שהוא ישאיר אותי פה עוד הרבה זמן, כי הוא מודל לחיקוי בשבילי, גם אם חלק מהדברים שהוא עושה, עדיין קשה לי איתם. אני עדיין מעריכה אותו מאוד ואני חושבת שהוא אמיץ מאוד, והלוואי עלי טיפה מהאומץ והביטחון שלו. סליחה על החפירה, אבל הייתי חייבת.. אוהבת את כולכן.

music again

New member
ורציתי לומר שהייתי היום בשיעור אירובי

והיה את WWFM בגירסת מיקס או דאנס או משהו כזה, ומרוב שהתגשתי לא קלטתי מה המורה עושה, אז רוב השיר קיפצתי לי סתם ושרתי. איזה מגניב! שתשים גם את FYE!!!!!

mokasosex

New member
כן, אני מבינה על מה את מדברת ..

לי הקטע של המיניות היה חדש גם. כלומר תמיד נמשכתי לדברים עם הרבה מיניות, בהתחלה זה היה מפחיד אותי, מאוד.. אחר כך הייתי מסתקרנת, ובודקת.. אם באמת היה משהו הייתי נשארת ונאחזת בזה ואם סתם משהו חולף לא הייתי זוכרת את זה אחרי יום. ככה היה לי עם אדם. בתחילת אמריקן איידול מאוד נלחצתי ממנו, ההופעה שלו בסטיספקיישן הלחיצה אותי ברמות. אחרי זה שהתפרסמו כל התמונות וההופעות שלו של KISS & TELL וCRAZY הסתקרנתי.. וההמשך מפה לשם נראה לי ידוע. אני חושבת שיש בהופעות של אדם המון תשוקה ועוצמה ולכן הוא כלכך מושך אנשים, במיוחד נשים שיש בהן את כל האנרגיות האלה.. יש מצב שבגלל החשיפה שלי לתכנים כאלה מגיל צעיר אז אני מתלהבת ממנו כלכך כבר עכשיו, אני בהחלט לא עושה את זה בשביל הפוזה. ככל שעבר הזמן יותר ויותר נהנתי ופחות נרתעתי, אני כמעט בטוחה שזה מה שיקרה איתך ומקווה שגם עם אנשים אחרים. סורי על החפירה, פשוט נחמד להזכר איך הכל התחיל. אוהבת אותך

Pooola

New member
ואני בכלל דוסית! D:

אני בכלל בכללי משתדלת לצנזר לי את התכנים שאני רואה אבל האמת היא שההופעות של אדם עם כל המיניות המתפרצת, והריקודים וזה... זה לא משהו שמרתיע או מגעיל אותי. דווקא את הקליפים של ליידי גאגא אני לא רואה, כי מבחינתי זה טו מאץ'. וכנ"ל לגבי הרבה זמרים אחרים. אבל דווקא אדם, למרות הליקוקים-נישוקים שלו עם טומי, אני לא מרגישה שזה יותר מדי מיני על הבמה. אני מסתדרת עם זה אחלה.

mayarel

New member
כשאדם היה אצל אלן אחרי הAMA

אלן אמרה משהו מאוד נכון- אם אתה הולך להעלב מהצגה של מיניות על הבמה, אתה צריך להעלב מכל הצגה של מיניות על הבמה. אם זה לא בסדר להיות מיני, אז כולם לא בסדר .. ולא הבחור היחידי שהוא במקרה גם הומוסקסואל. ולגבי SIGA אני מקווה שאת מבינה שכמו שהבעת את דעתך אני הבעתי את דעתי.. אין פה שום דבר אישי ובטח ובטח שלא היתה מטרה לפגוע או לגרום למישהו להרגיש לא טוב ולהפסיק לכתוב. |יונת שלום|

ר ו ח ל י

New member
אני יכולה להגיד לך שגם לי זה חדש ובהתחלה

היה לי קצת קשה עם איך שהוא מבטא את המיניות שלו, למשל בטור של איידול אבל אח"כ התרגלתי ולמדתי לקבל את זה וזה לא מפריע לי בכלל, אני אוהבת אותו ואת כל מה שהוא עושה. לפני שהכרתי את אדם תמיד הייתי נרתעת מלראות שני גברים מתנשקים אבל הוא גרם לי להיות פתוחה יותר לזה..

thats true maya and just to remind you of

mike jagar and david bowie many years ago ,they use to do it all the time,kissing another man on the stage,its part of the show,,,and tommy and adam knows it and its fun sexy and part of rock and roll

mayarel

New member
בואי היה מופיע בבגדי נשיםםםםם

הוא המחונן מכולם
תקופה מדהימה. הוא ולו ריד, איגי פופ.. אבל גם עכשיו גרין דיי, מי קמיקאל ברודרס, רד הוט צילי פפרס.. באמת לא חסרות דוגמאות שהם מתנשקים על הבמה. ו"סתם" להיות סקסיים?? זה בטח שלא חסר.. ושלא יחסר לעולם ואמרו אמן.

nini18

New member
בטח שתי הערים שהוא היה בהם לפני מזה כועסים

עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש מצב לתביעה!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ר ו ח ל י

New member
מטורףףףף! מדהים איך שהוא כל פעם מתאבד עם הקול

שלו ומגיע כל פעם מחדש לעוצמות האלה.. חזק!

nini18

New member
אני חושבתשזה הסליפווקר הכי עוצמתי שהיה לו

מתחילת הטור

למעלה