כי משעמם

נראה אם אני אצליח
1.אז אני אורנית 2.אני בת 16 וחודשיים בערך 3.נולדתי ב9.9.91 בא' תשרי 4.אני גרה בקרית מוצקין
[איפשהו ליד חיפה] 5.אני במגמת אומנות-האמת שאני לא מצטערת לשניה שבחרתי את זה

6.אני ב3 יחידות מתמטיקה ו4 באנגלית-וטוב לי ככה

7.אני בצופים מכיתה ה'[7 שנים!!!] 8.שנה שעברה הדרכתי ה'
-את קבוצת זבנג המושלמיםםםםם[הם קוראים לעצמם ככה גם השנה

איזה פשושים],אני מתגעגעת אליהם

9.השנה אני מדריכת ט'

ובינתיים נחמד לי ככה 10.אהה אני בשבט עידן הנהגת צפון
11.יש לי דפיוצר 12.ובלוג 13.בכללי אני נורא אוהבת לכתוב

לאחרונה במיוחד 14.אני נורא אוהבת מוזיקה 15.אני שומעת בעיקר ישראלי

-עברי לידר,שלמה ארצי,כפיר אפשטיין,משינה-הכל מהכל

16.ההורים שלי גרושים מאז שהייתי בת 7 17.לא כזה מפריע לי האמת 18.יש לי ארבעה אחים-3 בנים ובת 19.אני גרה עם אמא 20.אף פעם לא היה לי חבר רציני 21.הנשיקה הראשונה שלי הייתה לפני חודש וחצי.. וזה נגמר אחרי יומיים חחחח 22.בא לי אהבה

אמיתית כזאת 23.טוב נו,למי לא? 24.אני מתה על הים 25.גם בחורף

הוא מושלם! 26.לאחרונה פיתחתי גם אהבה מיוחדת לירח ולכוכבים

מדהים! 27.אני אוהבת את החורף

זה מכניס אותי למצב רוח מגניב כזה.. לא יודעת למה 28.אני ביישנית-ממש! 29.אני אוהבת טיולים 30.בכללי אני מתה על הארץ

אני מהפטריוטיות!

31.אני ימנית 32.אם הייתה לי אפשרות לגור במקום אחר חוץ ממוצקין הייתי בוחרת בירושלים-יש בה משהו כל כך מיוחד..קדוש

33.אני שונאת את תל אביב!!! איכככ[מצטערת תל אביבים..:S] 34.עברתי דירה 3 פעמים,בתוך מוצקין 35.אני רגישה 36.לפעמים מתעצבנת מאנשים שלא שוים את זה 37.אני לא יודעת לשמור על קשרים

זה פשוט עצוב.. 38.הייתי בסה"כ פעמיים בחו"ל-פעם אחת בטיול בר מצווה של אח שלי-הולנד בלגיה וצרפת ועוד פעם באוניה-יוון טורקיה וקפריסין 39-אני ממש אוהבת רכבות הריםםםם! הכי כיף בעולם

40.יש לי הליקס כבר שנה וחצי 41.שונאת צביעות ושקרים 42.אף פעם לא עישנתי 43.אף פעם לא השתכרתי 44.אני כותבת בפורום צופים,בנות ושביעיסטים. וקוראת סמויה באהבה בגיל ההתבגרות

45.וואוו אני כבר מלא שנים בתפוז... מכיתה ח' נראלי 46.אני מתגעגעת קצת לבי"ס
[בטח יעבור לי כשנחזור] 47.יש לי דגל ישראל מעל המיטה

48.יש לי פול סטיקרים 49.הרגע היה פה רעם ענקי :S אמאלללההה 50.הופהה הגעתי ל50

באמת קראת? קבל/י