50 דברים

shiratel

New member
באמת?../images/Emo9.gif

יאאא, תודה
אף פעם לא אמרו עליי שאני מעניינת

מנצלת את ההזדמנות כדי להצטרף...

1. קוראים לי עדי. 2. נולדתי ב-30.5.91. 3. אני גרה במבשרת ציון מאז שנולדתי. 4. וזה חור. 5. אבל לרוב אני מעדיפה מקום שקט ומבודד כזה מאשר עיר גדולה ורועשת. 6. אני לא יכולה להירדם כשיש רעש ברקע, אם אין שקט מוחלט אני לא נרדמת. 7. ניגנתי בפסנתר 6 שנים. 8. בשנה שעברה הפסקתי עם זה מחוסר זמן וכוח. 9. אני רוכבת על סוסים כבר שנה וחצי. 10. בכיתה ו' גם רכבתי שנה והפסקתי. 11. אני אוהבת חיות, ויש לי כרגע חתולה בבית. 12. היו לי בסה"כ מגיל 5 ועד עכשיו 19 חתולים בבית (15 מתוכם היו גורים שנולדו אצלנו ונתנו אותם אחרי חודשיים). 13. אבל תמיד רציתי כלב וההורים לא הסכימו. 14. כשהייתי קטנה היו לנו 2 אפרוחים בבית. 15. אבל ההורים קנו אותם רק כי הם חשבו שתוך יומיים הם ימותו. 16. אחד באמת מת, אבל השני גדל עד שהיה לנו תרנגול בבית. 17. ואז הוא אכל את כל העציצים אז ההורים שלי נתנו אותו. 18. אני ביישנית. הרבה יותר מידי. 19. אני מעדיפה מקצועות ריאליים. 20. אבל שום דבר ממה שלומדים בבי"ס לא באמת מעניין אותי. 21. אני מרחיבה מחשבים. 22. וגם ביולוגיה. 23. אבל בחרתי בביולוגיה רק מחוסר ברירה כזה... 24. למרות שעכשיו אנחנו לומדים אקולוגיה וזה דווקא יותר מעניין אותי מהחומר של כיתה י'. 25. אני שונאת עישון וכל מה שקשור בזה. 26. אני אוהבת קיץ. 27. אני אוהבת לטייל. 28. עד עכשיו הייתי בכרתים, הולנד, צרפת, ירדן, תורכיה, איטליה, ספרד, אנגליה ובארה"ב 3 פעמים. 29. וגם טיילתי הרבה בארץ בטיולי משפחות כאלה.. 30. וכשאני אומרת לטייל – אני מתכוונת באמת לטייל, לראות מקומות חדשים, טבע.... מפתיע אותי שאנשים תמיד מתעניינים רק אם הלכתי למקומות מגניבים כמו להופעות או לחנויות שיש רק בחו"ל. 31. הייתי בקצת הופעות בארץ: סקורפיונס, רוג'ר ווטרס, אוונסנס, NOFX, רוק"צ 2007 ובצפר כמה פעמים. 32. הסדרות שאני אוהבת: נמלטים, אבודים, האוס, חברים, שנות ה-70, נשואים פלוס, רוזוול. 33. אף פעם לא עישנתי. 34. אף פעם לא השתכרתי. 35. אפילו לא יצאתי סתם לשתות. 36. האמת שמאז שהתחילה השביתה בכלל לא יצאתי מהבית. 37. וזה נהיה נורא משעמם. 38. לרוב אני אוהבת להיות לבד, עם עצמי. 39. אבל אני גם שונאת את זה. 40. אין לי שום פירסינג בגוף, גם לא עגילים רגילים באוזניים. 41. אבל הייתי עושה אם זה היה מתאים לי. 42. אני אוהבת אוכל. בעיקר בשר. למרות שלא רואים את זה עלי אני אוהבת לאכול כמעט הכול ולנסות כל מיני מאכלים. 43. הדבר הכי מוזר שטעמתי זה צלופח. 44. היה לזה טעם..... מחשמל
. 45. תמיד רציתי אח גדול. 46. יש לי אח אחד שקטן ממני ב-3 שנים. 47. היחסים שלי איתו ועם המשפחה בכלליות לא משהו. 48. עד עכשיו בכל פורום שהצטרפתי אליו כתבתי רק איזה הודעה אחת או שתיים. 49. אני מקווה שלפחות פה זה לא יהיה ככה. 50. סיימתי
.

NumberTwo

New member
אני יודעת ללקק את המרפק!

1. אז כן, אני יודעת ללקק את המרפק 2. ברגע זה אני על המחשב למרות שבכלל אסור לי (עונש) 3. יש לי 78 דיסקים- כולם קנוים 4. הדיסקים מסודרים לפי א-ב וabc וכתובים ברשימה מודפסת 5. נולדתי בארה"ב בהארלם, ניו יורק וגרתי שם עד גיל 3 6. בחופש הגדול האחרון עברתי מעיר הבירה למושב חור ליד 7. יש לי אסתמה יחסית קשה 8. יש לי המון עיוותים בגוף 9. עד לפני שנתיים רקדתי שש שעות בשבוע בלט 10. ניגנתי שנתיים על פסתר 11. ניגנתי חמש שנים על סקסופון 12. אני בצופים מכיתה ו' 13. אני הילדה הכי חנונית שנבראה ולא בקטע של חרשנות אלא פשוט באופי
14. אני בחוגי סיירות מכיתה ה'- כעשיו כבר פחות 15. אני אוהבת מתמטיקה 16. שנה שעברה עשיתי קורס של האוניברסיטה הפתוחה על תורת הקבוצות. פאק אני כזאת יצורה 17. עברתי חמש דירות 18. וארבעה בתי ספר 19. אני ממש אוהבת ורוד 20. יש לי תשעה פוסטרים בחדר 21. אני במגמות ספרות והיסטוריה 22. יש לי אחות בת 20 ואני שונאת אותה כי היא סיבכה אותי עם אמא ואבא 23. אני שיא האשכנזיה: רוסיה, פולניה, גרמניה ומסתבר שסבתא איזה דור שישי בארץ ובמקור גם מרוסיה 24. תמיד יש איתי מצלמה 25. יש לי מדף עם לקים שמסודר לפי גדלים וחברות וצבעים וכולם שיא הכיעור 26. יש לי את כל הספרים של אתגר קרת 27. ניתן לראות את הצד האמריקאי שלי במדף ספרים מלא בספרי אמריקאיות מתבגרות שממש מביך אותי שאנשים יראו 28. אני בלונדינית 29. אני נמוכה (1.58) 30. ההופעה הכי טובה שהייתי בה הייתה של רוג'ר ווטרס 31. אני אוספת מלא דברים 32. לחברה הכי טובה שלי קוראים שקד 33. הייתי ב17 הופעות 34. לקרובים שלי בארצות הברית יש מפעל לטיהור יהלומים 35. ממש אוהבים סיינפלד במשפחה שלי ויש לנו 5 עונות בדיוידי 36. לאחרונה גיליתי את הסדרה אוז והיא ממש מעולה 37. אני מתה לעגיל בלשון ואבא אמר שאם אני עושה מעיפים אותי מהבית 38. יש לי שני חתולים ואני שונאת אותם!!!! 39. אני בכיינית 40. יש לי סף אלכוהול גבוה 41. הייתי שלושה חודשים בדיכאון רציני וירדתי פול במשקל.. 42. הפחד הכי גדול שלי בחיים זה דבורים, דבורים וצרעות 43. בכיתה ז' צמחה לי עוד עצם מתוך עצם הירך 44. אני מתעצבנת ממש בקלות וצועקת וטורקת דלתות.. 45. פעם אחרונה שהייתי עם מישהו הייתה לפני ארבעה ימים 46. אני לא אוכלת שום דבר שבא מהים 47. טסתי פעם ראשונה בגיל עשרה ימים 48. יש לי יחידה בבית 49. אני טסה ביום ראשון לאירלנד!!!!!!!!!!! 50. כאילו שזה מעניין מישהו.. יאלה לחזור לעונש

כי משעמם :) נראה אם אני אצליח

1.אז אני אורנית 2.אני בת 16 וחודשיים בערך 3.נולדתי ב9.9.91 בא' תשרי 4.אני גרה בקרית מוצקין
[איפשהו ליד חיפה] 5.אני במגמת אומנות-האמת שאני לא מצטערת לשניה שבחרתי את זה :) 6.אני ב3 יחידות מתמטיקה ו4 באנגלית-וטוב לי ככה :) 7.אני בצופים מכיתה ה'[7 שנים!!!] 8.שנה שעברה הדרכתי ה'
-את קבוצת זבנג המושלמיםםםםם[הם קוראים לעצמם ככה גם השנה :) איזה פשושים],אני מתגעגעת אליהם :( 9.השנה אני מדריכת ט' :) ובינתיים נחמד לי ככה 10.אהה אני בשבט עידן הנהגת צפון
11.יש לי דפיוצר 12.ובלוג 13.בכללי אני נורא אוהבת לכתוב :) לאחרונה במיוחד 14.אני נורא אוהבת מוזיקה 15.אני שומעת בעיקר ישראלי :)-עברי לידר,שלמה ארצי,כפיר אפשטיין,משינה-הכל מהכל :) 16.ההורים שלי גרושים מאז שהייתי בת 7 17.לא כזה מפריע לי האמת 18.יש לי ארבעה אחים-3 בנים ובת 19.אני גרה עם אמא 20.אף פעם לא היה לי חבר רציני 21.הנשיקה הראשונה שלי הייתה לפני חודש וחצי.. וזה נגמר אחרי יומיים חחחח 22.בא לי אהבה :) אמיתית כזאת 23.טוב נו,למי לא? 24.אני מתה על הים 25.גם בחורף :) הוא מושלם! 26.לאחרונה פיתחתי גם אהבה מיוחדת לירח ולכוכבים :) מדהים! 27.אני אוהבת את החורף :) זה מכניס אותי למצב רוח מגניב כזה.. לא יודעת למה 28.אני ביישנית-ממש! 29.אני אוהבת טיולים 30.בכללי אני מתה על הארץ :) אני מהפטריוטיות! :) 31.אני ימנית 32.אם הייתה לי אפשרות לגור במקום אחר חוץ ממוצקין הייתי בוחרת בירושלים-יש בה משהו כל כך מיוחד..קדוש :) 33.אני שונאת את תל אביב!!! איכככ[מצטערת תל אביבים..:S] 34.עברתי דירה 3 פעמים,בתוך מוצקין 35.אני רגישה 36.לפעמים מתעצבנת מאנשים שלא שוים את זה 37.אני לא יודעת לשמור על קשרים :( זה פשוט עצוב.. 38.הייתי בסה"כ פעמיים בחו"ל-פעם אחת בטיול בר מצווה של אח שלי-הולנד בלגיה וצרפת ועוד פעם באוניה-יוון טורקיה וקפריסין 39-אני ממש אוהבת רכבות הריםםםם! הכי כיף בעולם :) 40.יש לי הליקס כבר שנה וחצי 41.שונאת צביעות ושקרים 42.אף פעם לא עישנתי 43.אף פעם לא השתכרתי 44.אני כותבת בפורום צופים,בנות ושביעיסטים. וקוראת סמויה באהבה בגיל ההתבגרות :) 45.וואוו אני כבר מלא שנים בתפוז... מכיתה ח' נראלי 46.אני מתגעגעת קצת לבי"ס
[בטח יעבור לי כשנחזור] 47.יש לי דגל ישראל מעל המיטה :) 48.יש לי פול סטיקרים 49.הרגע היה פה רעם ענקי :S אמאלללההה 50.הופהה הגעתי ל50 :) באמת קראת? קבל/י

למעלה