../images/Emo3.gifיאללה גמני
1. קוראים לי הדר
, נעים להכיר 2. אני קוראת בפורום כבר די הרבה זמן, אבל משום מה לא מגיבה. 3. והחלטתי שזאת הזדמנות טובה להתחיל 4. כי זה פורום מגניב. 5. אני רוקדת מגיל שלוש וחצי, ואני רוקדת בין ארבע לחמש פעמים בשבוע. 6. המקום שאני רוקדת בו עולה כמעט 15 אלף שקל לשנה
, אבל יש לי מלגה על חלק גדול מזה
7. תמיד התלהבתי מלעלות על פוינט שוז, ולפני ארבע שנים סוף סוף עליתי ואז גיליתי שזה ממש כואב, ואני כבר לא מתלהבת. 8. האמת שזה לא עד כדי כך כואב, זה פשוט בגלל ש |וידוי חיזריי| האצבע השנייה אצלי ברגל יותר ארוכה מהבוהן, ואז לי כואבת האצבע ולכולם הבוהן, וזה מעצבן.
9.האמת שהגוף שלי כולו די חיזריי, אני ממש גמישה (גם מלידה וגם שנים של אימונים) ואני יכולה לשים את הרגליים כמעט בכל מצב אפשרי
10. וזה קצת מוזר 11. אבל כולנו מוזרים נכון?
12. לדעתי פסנתר זה הכלי הכי יפה בעולם 13. ולכן אני מנגנת עליו (או שאולי זה הפוך?) למדתי שנה בכיתה ה', ואז עזבתי את זה כי שנאתי את המורה ואמא הכריחה אותי להתאמן (והייתי גרועה
). אבל חזרתי לזה לבד בחטיבה ואני מנגנת עד היום, אבל בלי מורה. אני יודעת תוים ופשוט מנגנת. 14. וזה ממש כיף ככה. 15. אני גם מלחינה לפעמים 16. אבל חוץ מכמה בודדים, לא השמעתי את זה לאף אחד. 17. כשאני אהיה גדולה יהיה לי פסנתר כנף לבן בבית
18. ובשביל שזה יקרה התחלתי לחסוך כבר עכשיו
19. אני ממש אוהבת חיות, ובעיקר חתולים. 20. יש לי כרגע שניים, ועוד כמה בגינה שאמא מאכילה. 21. היו לי שלושה, אבל החתול הסיאמי שלי מת בפסח שעבר, והייתי ממש במשבר.
22. קוראים לחתולים שלי תולי (מקורי נכון?) ובחנוכה הוא יהיה בן 15, וקארי בת 7. 23. אני לא שמה איפור, ואני לא סובלת את זה. אני שמה רק בהופעות כשמכריחים אותנו. 24. אני גם לא אוהבת ציפורניים ולקים. שמתי פעם אחת בחיים שלי לק, וזה חרפן אותי. 25. והלק הזה היה שקוף
26. המספר מזל שלי זה שלוש. איכשהוא הכל בחיים שלי סובב סביב המספר הזה. 26. אגב, אם מחברים את התאריך לידה שלי יוצא שלוש (25.3.91). 27. יש לי שני אחים (כלומר סה"כ אנחנו שלושה ילדים). 28. אחות בת 23 שמסימת תואר בפסיכולוגיה ( בעע) ואח בן 21 שבדיוק השבוע חתם קבע. 29. אגב כתבתי בעע, כי אחותי לא מפסיקה לחפור לי על הפסיכולוגיה בשיט שלה, וזה נראה לי משעמם. 30. אני מעדיפה מקצועות ריאלים. שונאת לחפור ולכתוב הרבה (כמו עכשיו
). 31. לכן הגברתי כימיה ומחשבים. 32. למרות שבכלל רציתי פיזיקה. ויתרתי כי צריך לתרגל הרבה בשביל להצליח ואין לי זמן יחד עם הריקוד. 33. אה ואני גם במגמת ספורט (מחול). 34. והתקבלתי השנה למעודדות (כן כן אתם יכולים לצחוק), אבל יחד עם השביתה כנראה שלא ממש יהיו מועדדות. 35. אני לא סובלת את המעודדות, זה מזעזע בעיניי. 36. אבל אני מקבלת בונוס לכל ציוני ההגשה בכל המקצועות בסוף השנה. 37. אז זה שווה את ההשפלה. 38. אם היה לי זמן, ולא היתי רוקדת כל יום כל היום, הייתי ממש רוצה להיות בתנועת נוער. 39. כשהיתי קטנה היתי בצופים, ותנחשו למה עזבתי. 40. וגם ממש היתי רוצה להיות מדריכה. 41. אני ממש אוהבת לטוס, ועד עכשיו היתי בהולנד, בלגיה, אנגליה, ארה"ב, צרפת, קנדה, טורקיה, ופעמיים באיטליה. הכי כיף היה בארה"ב. עשיתי שם טיול בת מצוה עם אבא. 42. תמיד היתי ילדה של אבא, והאמת שעם אמא אף פעם לא הסתדרתי כל כך טוב. 43. אבל אבא שלי נפטר לפני שנתיים, מהתקף לב. 44. הייתי במשבר רציני תקופה די ארוכה.
45. היה לי גם בלוג די סודי, אבל הפסקתי לכתוב בו אחרי הרשומה על אבא, ולא נכנסתי אליו מאז, אבל הוא עדיין קיים איפשהוא ברשת. 46. יש לי די הרבה בני דודים, אבל כולם בנים. יש רק בת דודה אחת שגרה באיזה חור ואני רואה אותה פעם במליון שנה. 47. ושחושבים על זה, נראה לי הרבה יותר קל להסתדר עם בנים. הם הרבה פחות מורכבים. 48. יש לי עיניים ירוקות, וזה בין הדברים הבודדים שאני אוהבת בעצמי. 49. אבל גם יש לי משקפיים. ככה שזה לא ממש שווה את זה.
50. אני ממש אוהבת מושבניקים. הם האנשים הכי טובים בעולם, ואם יכולתי היתי עוברת לגור במושב.
אעאעאע נגמר
. האמת שהיה פחות קשה מחשבתי... מישו קרא?