50 דברים

VIVIAN3

New member
../images/Emo6.gif הופעה של מיוז ../images/Emo2.gif

מזליסט שכמותך! גם ניו יורק וגם הופעה של מיוז! גם אני שונאת חברים, זאת לא סדרה ממש מצחיקה... והאמת היא שגם סיינפלד לא מצחיק אותי אבל הם יותר טובים מחברים אני גם גרועה במתמטיקה

Under the GUN

New member
אני מהמר שימאס לי בסביבות ה20..

1. קוראים לי יובל 2. השם האמצעי שלי זה אברהם 3. עד סוף כיתה ט' הייתי מכור להיפ הופ ולאמינם 4. אני הבנדאם הכי לא החלטי בעולם 5. אני מקבל 20 שקל לשעה בזמן שאני עושה את השאלון הזה 6. עד אמצע שנה שעברה הייתי מכור לאהבקות ברמה לא נורמלית... הייתי מוריד משהו כמו 30 קרבות ביום ורואה את כולם 7. דרך האבקות הכרתי את מטאליקה וכל מיני שירים מעולים 8. בחיים לא תמצאו אותי בלי האייפוד שלי 9. קניתי עכשיו את הSennheiser CX300 והם פשוט שוות כל אגורה מה250 שקל האלה 10. אני שונא רדיו, ומתעב 90% מהשירים שיש ברדיו 11. אני יכול לשבת ולשחק שעות בסוני 12. הבית שלי כרגע בשיפוצים ועוד חודש מסיימים 13. בואו נתערב שאף אחד לא יקרא את זה
14. יש לי בלוג סודי, שכל פעם שמישהו שאני מכיר מגלה אני מחליף לו פעמיים מספר 15. אני כותב במחשב בבצפר במקום עם מחברת 16. ירדתי שנים על סיסטם אוף א דאון ועכשיו אני שומע אותם
17. אני מכין את הטוסטים הכי טובים בעולם 18. אני חולה על סרטי אימה, הסרט אימה הכי טוב שראיתי עד היום היה שתיקת הכבשים... 19. יש לי 2 אחיות, אחת גדולה (21) ואחת קטנה (14) 20. יש חבורה של בנות בכיתה שאני מתעב, והם המציאו לכיתה שלנו את השם "הנמרים החמודים של אברמי" 21. יש לנו בבצפר מנהל נאצי 22. המורה שלי להיסטוריה הומו 23. הרגע הגעתי למסקנה שעברתי את מספר 20, אז טעיתי בהימור 24. אני מעולה בפוקר ובטקסס-הולד-אמ' 25. אחותי מנגנת די טוב בגיטרה, אבל אני כל הזמן יורד עליה שהיא מנגנת גרוע 26. הסדרות שאני אוהב הם: סאות'פארק, סימפסונס, חברים, סיינפלד, קייל XY, 4400, שנות ה70, האוס ונשואים פלוס 27. אבל הסדרה שאני הכי אוהב זה 4400 28. קניתי השבוע מקלדת חדשה, והיא כ"כ יפה
29. אני חולה על סרטים של דיסני, והסרט דיסני האהוב עלי הוא אלאדין 30. אני יודע את כל אלאדין ואת כל מלך האריות בע"פ 31. אני חצי עירקי, רבע מרוקאי ורבע תורכי.. שילוב של אורגיה.. 32. אחד המאכלים שאני הכי אוהב זה צ'יזבורגר 33. בשנת הלימודים הזאת אני אטוס 4 פעמים לחו"ל (בסוכות טסתי לטורקיה, בפסח לפולין, בחופש הגדול עם המשפחה של אמא לשוויץ-גרמניה-איטליה ועם איזה פרויקט אחד לספרד) 34. אני מגדל שיער ועוד משהו כמו 3-4 חודשים עושה ראסטות 35. התכנון המקורי שלי זה בכלל לעשות מוהוק 36. המשחקים המקוריים שיש לי למחשב זה GTA: San andreas, call of duty 4 ו-F.E.A.R 37. התחלתי לשמוע את "בצפר" רק אחרי שהייתי בהופעה של מגהדת' 38. ההופעות היחידות שהייתי בחיים הם: שלמה ארצי, בלק אייד פיס, פיפטי סנט, רוק"ע 2007, מופע באכזיב (ארקדי דוכין, אביב גפן ושלום חנוך אחד אחרי השני), אוונסנס ומגהדת' 39. הייתי מאוהב במישהי שנתיים, והיא עכשיו אחת הידידות הכי טובות שלי 40. אני יכול לחיות על טוסטים 41. אני כותב שירים למגירה ואף אחד אף פעם לא שמע שיר שלי 42. יש לי כלבה קטנה וחמודה בשם קיס 42. אוסף המוזיקה שלי כולל: 33 ג'אנרים של מוזיקה 875 אומנים 412 אלבומים 5798 שירים 43. אף פעם שיר לא גרם לי לבכות 44. הסרט הישאלי היחיד שאני אוהב זה "מבצע סבתא" 45. יש לי מורה (בת) לתקשורת שכל הזמן הפטמות שלה עומדות 46. תקשורת זה המקצוע היחידי שאני אוהב, והיחיד שלא הברזתי ממנו בחיים שלי 47. הבנדאם הראשון שהכרתי דרך האינרנט זאת ידידה שלי, הכרתי אותה בכיתה ז', ראיתי אותה 4 פעמים ושבוע שעבר היא ישנה אצלי 48. לי ולחבר שלי יש ויכוח ארוך על מי יותר חזק.. ספיידרמן או אקסמן 49. אני אומר אקסמן 50. אני שונא, מתעב, סולד (וכל מיני מילים כאלה) ממתוכניות ריאליטי סוג ז' כמו כוכב-נולד-לרקוד-עם-כוכבים או קוסם נולד אשכרה הצלחתי 50 אה?

giraffeeeee

New member
לוסקון כל כך חיכיתי שתמלא את זה..../images/Emo6.gif

יאק אתה מסתכל ליונה על הפטמות? יאק

NoFaRi1

New member
חח בהתחלה קראתי "אני יכול לחיות על סטוצים"

והיה נשמע לי מוזר, אז קראתי שוב P:

hadarya

New member
../images/Emo3.gifיאללה גמני

1. קוראים לי הדר
, נעים להכיר 2. אני קוראת בפורום כבר די הרבה זמן, אבל משום מה לא מגיבה. 3. והחלטתי שזאת הזדמנות טובה להתחיל 4. כי זה פורום מגניב. 5. אני רוקדת מגיל שלוש וחצי, ואני רוקדת בין ארבע לחמש פעמים בשבוע. 6. המקום שאני רוקדת בו עולה כמעט 15 אלף שקל לשנה
, אבל יש לי מלגה על חלק גדול מזה
7. תמיד התלהבתי מלעלות על פוינט שוז, ולפני ארבע שנים סוף סוף עליתי ואז גיליתי שזה ממש כואב, ואני כבר לא מתלהבת. 8. האמת שזה לא עד כדי כך כואב, זה פשוט בגלל ש |וידוי חיזריי| האצבע השנייה אצלי ברגל יותר ארוכה מהבוהן, ואז לי כואבת האצבע ולכולם הבוהן, וזה מעצבן.
9.האמת שהגוף שלי כולו די חיזריי, אני ממש גמישה (גם מלידה וגם שנים של אימונים) ואני יכולה לשים את הרגליים כמעט בכל מצב אפשרי
10. וזה קצת מוזר 11. אבל כולנו מוזרים נכון?
12. לדעתי פסנתר זה הכלי הכי יפה בעולם 13. ולכן אני מנגנת עליו (או שאולי זה הפוך?) למדתי שנה בכיתה ה', ואז עזבתי את זה כי שנאתי את המורה ואמא הכריחה אותי להתאמן (והייתי גרועה
). אבל חזרתי לזה לבד בחטיבה ואני מנגנת עד היום, אבל בלי מורה. אני יודעת תוים ופשוט מנגנת. 14. וזה ממש כיף ככה. 15. אני גם מלחינה לפעמים 16. אבל חוץ מכמה בודדים, לא השמעתי את זה לאף אחד. 17. כשאני אהיה גדולה יהיה לי פסנתר כנף לבן בבית
18. ובשביל שזה יקרה התחלתי לחסוך כבר עכשיו
19. אני ממש אוהבת חיות, ובעיקר חתולים. 20. יש לי כרגע שניים, ועוד כמה בגינה שאמא מאכילה. 21. היו לי שלושה, אבל החתול הסיאמי שלי מת בפסח שעבר, והייתי ממש במשבר.
22. קוראים לחתולים שלי תולי (מקורי נכון?) ובחנוכה הוא יהיה בן 15, וקארי בת 7. 23. אני לא שמה איפור, ואני לא סובלת את זה. אני שמה רק בהופעות כשמכריחים אותנו. 24. אני גם לא אוהבת ציפורניים ולקים. שמתי פעם אחת בחיים שלי לק, וזה חרפן אותי. 25. והלק הזה היה שקוף
26. המספר מזל שלי זה שלוש. איכשהוא הכל בחיים שלי סובב סביב המספר הזה. 26. אגב, אם מחברים את התאריך לידה שלי יוצא שלוש (25.3.91). 27. יש לי שני אחים (כלומר סה"כ אנחנו שלושה ילדים). 28. אחות בת 23 שמסימת תואר בפסיכולוגיה ( בעע) ואח בן 21 שבדיוק השבוע חתם קבע. 29. אגב כתבתי בעע, כי אחותי לא מפסיקה לחפור לי על הפסיכולוגיה בשיט שלה, וזה נראה לי משעמם. 30. אני מעדיפה מקצועות ריאלים. שונאת לחפור ולכתוב הרבה (כמו עכשיו
). 31. לכן הגברתי כימיה ומחשבים. 32. למרות שבכלל רציתי פיזיקה. ויתרתי כי צריך לתרגל הרבה בשביל להצליח ואין לי זמן יחד עם הריקוד. 33. אה ואני גם במגמת ספורט (מחול). 34. והתקבלתי השנה למעודדות (כן כן אתם יכולים לצחוק), אבל יחד עם השביתה כנראה שלא ממש יהיו מועדדות. 35. אני לא סובלת את המעודדות, זה מזעזע בעיניי. 36. אבל אני מקבלת בונוס לכל ציוני ההגשה בכל המקצועות בסוף השנה. 37. אז זה שווה את ההשפלה. 38. אם היה לי זמן, ולא היתי רוקדת כל יום כל היום, הייתי ממש רוצה להיות בתנועת נוער. 39. כשהיתי קטנה היתי בצופים, ותנחשו למה עזבתי. 40. וגם ממש היתי רוצה להיות מדריכה. 41. אני ממש אוהבת לטוס, ועד עכשיו היתי בהולנד, בלגיה, אנגליה, ארה"ב, צרפת, קנדה, טורקיה, ופעמיים באיטליה. הכי כיף היה בארה"ב. עשיתי שם טיול בת מצוה עם אבא. 42. תמיד היתי ילדה של אבא, והאמת שעם אמא אף פעם לא הסתדרתי כל כך טוב. 43. אבל אבא שלי נפטר לפני שנתיים, מהתקף לב. 44. הייתי במשבר רציני תקופה די ארוכה.
45. היה לי גם בלוג די סודי, אבל הפסקתי לכתוב בו אחרי הרשומה על אבא, ולא נכנסתי אליו מאז, אבל הוא עדיין קיים איפשהוא ברשת. 46. יש לי די הרבה בני דודים, אבל כולם בנים. יש רק בת דודה אחת שגרה באיזה חור ואני רואה אותה פעם במליון שנה. 47. ושחושבים על זה, נראה לי הרבה יותר קל להסתדר עם בנים. הם הרבה פחות מורכבים. 48. יש לי עיניים ירוקות, וזה בין הדברים הבודדים שאני אוהבת בעצמי. 49. אבל גם יש לי משקפיים. ככה שזה לא ממש שווה את זה.
50. אני ממש אוהבת מושבניקים. הם האנשים הכי טובים בעולם, ואם יכולתי היתי עוברת לגור במושב.
אעאעאע נגמר
. האמת שהיה פחות קשה מחשבתי... מישו קרא?

hkatsman

New member
אני קראתי../images/Emo13.gif

ניסיתי לחבר את התאריך לידה שלך, יצא לי 20.

hadarya

New member
צודק... הייתי צריכה

לכתוב את התאריך המלא- 25.3.1991 ואחרי שתחבר ויצא לך- 2019 תמשיך לחבר את הספרות (ככה תמיד עושים בנומרולוגיה): 2+0+1+9 שווה ל: 12 ואחד ועוד שתיים שווה שלוש
והאמת, שלומשנה באיזה דרך תנסה לחבר את הספרות בסופו של דבר יצא שלוש...
(2+5+3+1+9+9+1= 30) (3+0=3)

giraffeeeee

New member
קראתי../images/Emo13.gif

אני מושבניקית זה אומר שאני הכי טובה בעולם? מבינה אותך לגבי הבני דודים אצלי הרוב בנות ושלוש בנים שאחד מהם גר בגרמניה אחד גר בת"א ורואים אותו עכשיו פחות ואחד עוד מעט מתגייס..=/ וגם באצבע ברגל מבינה אותך גם אצלי זה ככה.. חחח

© h i l a ©

New member
קראתי :)

יא אני מושבניקית :$ גם אצלנו יש מגמת מחול, תמיד בשיעורי ספורט כל האלה מהמגמה מניפות את הרגלים למקומות מוזרים (למרות שגם אני גמישה ברגלים ואני לא רוקדת, פעם רקדתי משהו כמו חצי שנה והבנתי שזה לא בשבילי אז וויתרתי). לפעמים הן עושות לנו מתיחות לפני ריצות XD

Rose131

New member
...

1. אני נועה 2. אנשים קוראים לי רוזי 3. זה בגלל הכינוי שלי בתפוז 4. שאותו עשיתי בגלל שככה לסבתא שלי קראה 5. התאריך לידה שלי זה ה10.9.91 6. שזה התאריך לידה של מייקי, הבסיסט של MCR, פלוס 11 שנים 7. ישלי משקפיים במספר מינוס שתיים 8. זה מכוער ולא נוח 9. יש לי את אותה המסגרת מכיתה ז' 10. ההורים שלי גרושים 11. אבא גר בירושלים ואמא גרה במבשרת 12. עברתי 4 וחצי דירות בחיים שלי 13. לרוע מזלי, כולן באיזור ירושלים 14. אני שונאת את ירושלים, חוץ מששלושה דברים שיש פה- מזג אוויר טוב, מרכז העיר[מדרחוב ושות'] בבקרים\אחרה"צ\ערב. בצהריים-בוקרמאוחר זה מחורבן כי הכל מלא באיכסה. והבתי קפה שיש פה. עם דגש ענקי על נוקטורנו בבצלאל
15. אני נורא אוהבת את דה יוזד, MCR וHIM. 16. אני מנהלת את פורום דה יוזד 17. אני מנהלת את פורום ערוץ MTV2 18. אני קופאית\סדרנית\עונה לטלפונים עם דגש על קופאית באתר תיירות בירושלים כבר שנה וחצי 19. אני שונאת את זה. 20. אני מבזבזת כסף בקצב 21. אני מרחיבה קולנוע וספרות 22. אני אוהבת קולנוע וספרות, ורוצה לעסוק בקולנוע כשאהיה גדולה. 23. אני אוהבת צילום 24. אני אוהבת מתמטיקה
ובעיקרון שלחו אותי ל5 יחידות, אבל ביקשתי לרדת ל4 כי זין מה אני אעשה ב5 יחידות. 25. יש לי 9 חורים בשתי האוזניים: באוזן ימין שני לובים ושני הליקסים, באוזן שמאל שלושה לובים ואינדאסטריאל. 26. לאחד החורים של האינדאסטריאל יש גולה מהזה ענקית! משני הצדדים!
27. הוא כואב
28. יש לי כרגע עקיצה על המצח וגירדתי אותה וזה כואב. 29. יש לי בעיות באוזניים ויש קולות מסויימים שנורא מכאיבים לי- כמו נגיד מישהו שמפיל צרור מפתחות. אבל על רוב המוזיקה זה לא משפיע, כל עוד הבאסים לא חזקים יותר מהמוזיקה. הבאסים כן מכאיבים לי. 30. לא שתיתי קולה כבר 7 חודשים ו5 ימים. 31. פעם הייתי ממש מכורה לקולה. 32. עשיתי בייביסיטר על כמה וכמה פורומים- גרין דיי, HIM, 30 seconds to mars, בונג'ובי.. בקרוב אעשה גם על לוסטפרופטס ופראמור. 33. אחד הדברים שאני הכי רוצה לעשות כבר בערך שנה זה להיות בהופעה של דה יוזד. זה משהו שאני פשוט חייבת לעשות. 34. עשיתי צניחה חופשית ב2.9.06 כמתנת יומולדת 15. זה היה מחוברלמדריך[טנדם] וזה היה הדבר הכי מדהים שאי פעם עשיתי 35. אני רוצה להיות מדריכת צניחה בצבא! [פחחח, ממש.] 36. יש לי בלוג כבר שנתיים וחודשיים 37. יש לי הליקס כבר שנתיים וחודשיים 38. באותו היום שפתחתי את הבלוג עשיתי את ההליקס 39. שלושת הלהקות האהובות עלי[HIM, MCR, דה יוזד] הן הטופ3 שלי כבר שנה וחצי, ואני שומעת אותן כבר יותר משנתיים. 40. יש לי לק שחור כבר שנתיים ואחת הסיבות העיקריות לזה היא כי יש לי מחלת עור על הציפורניים שגורמת שיהיו עליהן שקעים קטנטנים כאלה כאילו שתקעו בציפורן מזלג. זאת מחלה בערך כרונית. יש לה בעיקרון טיפול אבל בשביל זה אני צריכה ללכת בלי לק ולטפל בזה כל יום עם כפפות במשך כמה חודשים וגם אחרי שזה מחלים יש סיכוי של איזה 90% שזה יחזור, being כרוני וכל זה. קיצור, זה סיפור יותר מדי ארוך בשבילי אז כרגע אני מעדיפה לשים על זה לק וגמרנו. 41. יש לי גם בלוג צילום שנה ושלושה חודשים 42. וגם DA חודשיים 43. עדיין לא התנשקתי 44. לא השתכרתי 45. לא עישנתי סיגריה שלמה. וגם לא חצי. לא יותר מכמה שאכטות, וב90% מהמקרים זה היה עם אמא שלי. 46. אני חושבת שסיגריות זה מסריח, אבל כיף. 47. אני 170 48. יש לי הארטאגראם על הצוואר כבר שנה וכמה חודשים 49. אני מנגנת כבר שנתייםומשהו על גיטרה 50. אני גרועה בזה הממD::

למעלה