50 דברים

../images/Emo6.gif אל תטרחי.. ../images/Emo163.gif

אני עושה את זה מספיק לעצמי. [תולשת את העגיל הכוונה]

© h i l a ©

New member
יאללה

1. עוד חודשיים וקצת אני אהיה בת 17 :) 2. השכן שלי מליונר. יש לו 13 וחצי מליון ש"ח וזה בגלל שהוא תבע את מקורות. בהתחלה היו אמורים להביא לו 3 וחצי מליון ומקורות עירערו ובסוף התגלה שצריך להוסיף לו עוד 10 מליון.. בן *ונה :((( 3. עברתי תיאוריה על אוטו 4. יש לי רשיון לטרקטור ולטרקטורון :$ 5. עברתי טסט ראשון 6. עשיתי כבר 7 שיעורים על אוטו פרטי (ידני כמובן) 7. אני מרכיבה עדשות מכיתה ח' ולא יכולה להסתובב בעלדיהן 8. אני מכירה את החברה הכי טובה שלי מכיתה ה', והיא בעצם החברה הכי וותיקה שיש לי 9. בכיתה ה' ממש שנאתי את המורה לדרמה שהייתה לי (אגב, היא מלמדת אצלנו מגמת תאטרון XD) אז הברזתי לה כמה פעמים ובסוף היא צרחה עלי ואמרה לי לא לבוא יותר לשיעור שלה, וככה באמת היה, לא למדתי דרמה בכלל XD 10. בכיתה ט' היה לי מורה חרא לתנ"ך. יום אחד החלטתי שאני חייבת אבל חייבת להצליח במבחנים שלו. התאמנתי למבחן שלו כל הסופ"ש, ממש ישבתי בבית וכל פס' תירגמתי על דף ובניתי את הפרקים בשפה מובנת. הגעתי למבחן והרחבתי בטירוף, כתבתי לו כמעט את כל הפרק והסברים על הפרק. בסוף קיבלתי 0 (!!!!) כי "לא עניתי על שאלה" והמורה בעצמו אמר שרואים שהשקעתי ולמדתי ממש טוב. לקחתי ממנו את המבחן והלכתי לבכות, השקעתי את כל הכוחות שלי בזה והוא לא העריך את זה, הוא אפילו לא נתן לי נקודה אחת על כל המאמץ שלי. בסוף נתנו לי לעשות מועד ב' ועד היום הוא לא החזיר לי את המבחן. ולמזלי בקושי שראיתי אותו מאז כי זה היה כבר סוף שנה והוא כבר לא מלמד אצלנו ^^.. לקחתי את זה כ"כ קשה עד למצב שבשיעורים שלו כמעט בכיתי כי הייתי נזכרת בקטע הזה. 11. בכיתה ז' גילו לי על מישהו שהאתהב בי, ואני כמו מפגרת עשיתי לו את המוות. אני זוכרת שבטיול שנתי הוא נכנס לנו לחדר לשניה והתחלתי לצרוח עליו שיצא ועל האחרים לא אמרתי כלום... הייתי כלבה 12. במקביל, באותה תקופה התאהבתי (בפעם הראשונה!) בילד שישב לידי. ילדה מפגרת אחת סיפרה לו על זה והייתי ממש מובכת. יצא שבסוף כל הכיתה ידעה על זה, אולי כל השכבה. למזלי הילד הזה טס לקולומביה בחופש הגדול בין כיתה ז' לח'. 13. אני ביישנית בטירוף 14. כשאני מדברת על משהו אני חייבת להרחיב עליו. קשה לי בלי :( 15. יש לי בלוג כבר 3 שנים :O 16. בכיתה ח' השכבה שלנו הייתה "ממוחשבת". כן כן לכל ילד היה מחשב עד שבפסח החליטו לשים קץ למסורת הזו. 17. להרבה בנות מהשכבה היה בלוג בישרא. כולל אני, הבלוג בישרא קדם על הבלוג בתפוז אבל נפטר לפניו וטוב שכך 18. רוב הסיבות שבגללן אני ב3 יחידות במתמטיקה קשורות למשחק השטני "בבלס". כי תכלס אני טובה באלגברה, רק שאני לא יודעת גאומטריה כמעט... ביום שהתחלנו ללמוד גאומטריה חשבתי שאני מבינה הכל, אז בשלב מסויים הפסקתי להקשיב והתחלתי לשחק בבלס.... 19. בכיתה ד' הלכתי עם אמא שלי לעשות עגילים. את כל הפחד והלחץ דחסתי עמוק בתוכי. כשיצאנו מהחנות והלכנו קצת פתאום התיישבתי על המדרכה, לא מרצון, פשוט התיישבתי בלי ששלטתי בעצמי. סירבתי לקום אבל בסוף הלכנו לשבת על ספסל נורמלי. 20. אני מתכננת לעשות הליקס (ככה כותבים את זה?), אני מתה לעשות אבל זה מפחיד אותי בגלל שזה בסחוס :( אמרו לי שזה כואב! 21. תקעו לנו השנה מורה מתלמד למתמטיקה (הוא אמר לנו שנלמד מהספר ואם לא נבין משהו נשאל אותו), ועוד השנה אנחנו ניגשים לבגרות הכי קשה. הכי הרבה ילדים שנכנסים לכיתה אצלו זה משהו כמו 6 ילדים. רק בגלל השביתה אי אפשר להחליף אותו. איך נירא לי שהשנה לא ניגש לבגרות במתמטיקה... 22. יש לי כבר 4 יחידות (אומנות, מתמטיקה, לשון והיסטוריה) 23. סבתא וסבא שלי היו ניצולי שואה, אבל לצערי שניהם נפטרו 10 שנים לפני שנולדתי. בשנה שהבן דוד הראשון שלי נולד סבא שלי נפטר ככה שרק סבא שלי זכה לראות נכד כל שהוא. 24. ההורים של סבתא שלי ז"ל נשלחו לאושוויץ. סבתא שלי סיימה כיתה י' בתקופה הזו ועבדה בממפעל ליצור פצצות שבו התעללו בה. היא עלתה לאחת האוניות שהסתירו מהבריטים, אבל בסוף גילו אותם והיא עבדה באיטליה שנה ורק אחר כך עלתה לארץ. אחיה איגר לארה"ב 25. סבא שלי ברח עם אחיו ממחנה השמדה כל שהוא ועלה ארצה. 26. יש לנו תמונה של ההורים של סבתא שלי. מפחיד אותי העמידה שלהם, יותר מדי תרבותית. 27. אני כנירא אטוס השנה לפולין למרות שרק חברה אחת שלי טסה ואני שונאת את השכבה. אני טסה רק בשביל המשפחה. חשוב לי לנסות להבין, לראות את הכל בעיניים שלי ולא דרך תמונות. חשוב לי להתקרב בדרך כל שהיא לסבים שלי שבחיים לא פגשתי. 28. יש לי שם משפחה גרמני, הוא בעצם מה שהציל את סבא שלי בשואה ואני לא חושבת שאני אשנה אותו בעתיד. 29.פעם נורא נמשכתי לבנים עם שיער ארוך, תאמת אני עדיין אבל זה לא משנה לי, אני נמשכת גם לקצר. 30. אני ממש אוהבת גבים
, שהם רחבים אבל לא מאוד. 31.היה לי חבר 4 חודשים. מהחופש הגדול בין כיתה ז' ח'.. אהבתי אותו מאוד אבל בסוף זרקתי אותו כי הוא היה עסוק בעניינים שלו ואני בשלי. לקח לי איזה שנה לשכוח אותו ורק כשניתקתי איתו קשר סופית שכחתי ממנו. נירא לי מוזר לשכוח מישהו בחודש כשנשארים איתו בקשר (אלא אם מוצאים מישהו חדש). טוב ממש חפרתי על הסעיפים. אז נגיד שכתבתי 50. קראתם?:(

mikmikonet

New member
גם אני עונה. אין לי כוח לעבודה בספורט.

1. היי, קוראים לי מיכל.
2. אני בת 16 וחצי. יותר נכון, ה-24.1.07 זה תאריך היומולדת הלועזי שלי ואני אהיה בת 17
3. נכנסתי לעולם האינטרנט בערך בגיל 11. 4. בהתחלה לא הייתי בפורומים אלא דווקא התמכרתי לצ'ט תפוז, והייתי נכנסת כל היום לחדר מסויים שקראו לו "הכל, רק לא sex". אמרתי שאני בת 15 (הייתי הרבה יותר קטנה) והייתי נחשבת ל"קטנה של הצ'ט". 5. אח"כ עברתי לענייני הפורומים והבלוג. 6. את הבלוג התחלתי לכתוב בתחילת כיתה ח' ויש לי אותו עד עכשיו
7. בין הפורומים שכתבתי בהם אי פעם / שאני עוד כותבת בהם - נירית קופל (שחקנית ממשחק החיים), שירלי לילו, שיר ביטון, ורד פלדמן, הטופ מודל הבאה
, מה שמביא אותי לעובדה הבאה: 8. אני ממש מכורה לסדרה "הטופ מודל הבאה" (america's next top model)
9. ועם כמה שמצחיק להודות בזה, אני גם מתה על הסדרה "המורדים". ועכשיו אני רואה אותה ב-VOD. 10. אני מאד אוהבת מוזיקה
אני לומדת פיתוח קול ומנגנת על פסנתר, וגם משתתפת חדשה בלהקת הנוער של עירנו הקטנה... 11. עוד לא הופענו השנה וזה טוב, כי יש לי פחד קהל רציני. 12. וחוץ מזה יש לי גם פחד מחיסונים, מהעתיד הלא צפוי, מלגדול ולפעמים גם פחד מאנשים. בקיצור אני מאד אמיצה. 13. עד כיתה ח' בערך לא ידעתי שהשיער שלי בעצם מתולתל (ועוד איזה מתולתל), כל הזמן הזה ניסינו להחליק אותו עם קרמים ופנים ולא הבנתי למה זה לא עובד. עד שגיליתי שיש לי מיני אפרו. 14. הרבה פאקצות מביה"ס מכנות אותי "זאת עם השיער"
15. יש לי עיניים כחולות. 16. אני לא אוהבת חומוס
17. דחיתי את הצו הראשון שלי שהיה אמור להיות עוד יומיים, בגלל שהייתה אמורה להיות לנו גיחה בתאריך שלו, אבל הגיחה נדחתה בגלל שכנראה יהיה גשם. אז סתם דחיתי! 18. אני אוהבת חתולים. ואף אחד לא מבין אותי וכולם אומרים שכלבים יותר חמודים
19. אני ילדה של חורף, אני פשוט אוהבת גשם, שלג, רוח וכל מה שמעורב בזה.
20. התמכרתי לאחרונה לשפתון לבלו דובדבן. 21. אני אוהבת את מארינה מקסימיליאן בלומין
היא מדהימה. כל כך מוכשרת וגם בן אדם חם ולבבי. 22. אני אוהבת לכתוב המון, בעיקר סיפורים, מכיתה א' כתבתי סיפורים כל הזמן, עד היום. 23. אפילו בכיתה ז' זכיתי במקום הראשון בתחרות הסיפור הקצר של בית הספר. 24. אני גרה עכשיו באופן זמני בדירה, כי הבית שלנו בשיפוצים... 25. חזרתי מפולין לפני בערך שבועיים, זו הייתה חוויה מדהימה והזויה לגמרי. 26. בכיתה ט' השתתפתי בתכנית "יזמים צעירים". הקבוצה שלנו הגיעה לגמר, אבל לא זכינו בסוף
27. אני עושה 3 יח"ל במתמטיקה, ו5 יח"ל באנגלית. 28. אני עכשיו באמצע עבודה בספורט (כן כן, ספורט) ועצרתי כדי לכתוב את העובדות האלו. אין לי כוח אל העבודה הזאת. 29. התאהבתי בשיר "סתם עוד יום", השיר החדש של אוהד חיטמן
30. אני אוהבת את חג חנוכה וכבר מתה שהוא יבוא. לא רוצה ללמוד בחופש חנוכה בגלל השביתה. 31. אני שונאת את השביתה הזאת והלוואי שהיא תיגמר כבר. 32. הטיסה לפולין הייתה הטיסה הראשונה שלי וזו הייתה גם הפעם הראשונה שהייתי בחו"ל. 33. היות וזו העובדה ה-33, אספר שפעם הייתה לי אובססיה למספר הזה, וזה בגלל הסיבה הכי אדיוטית בעולם.
34. מכיתה ז' בערך לא הסתפרתי ואני כנראה הולכת להסתפר בקרוב...
35. אני שונאת עישון, מעשנים, נרגילות, סיגריות וכל מה שקשור בזה. שלא יתקרבו אלי. 36. אני גם שונאת צבעי מאכל ולא שתיתי קולה כבר כמה שנים טובות. 37. אבל אני אוהבת מוקה יטבתה
ויוגורטים. 38. יש לי אח קטן בן 14 ואחות קטנה בת 9. שניהם לפעמים ניג'ס, בעיקר אחי, אבל הם גם חמודים
39. שני ההורים שלי עורכי דין ואמא שלי עובדת בכנסת
40. פעם אחת בחיים הייתי במפגש פורום בעזריאלי, גם זה לא מרצוני החופשי לגמרי
הספיק לי לתמיד אני מניחה. לא בשבילי. 41. אני אוהבת תרבות- הצגות, תיאטרון, הופעות, סרטים... לא יוצא לי יותר מדי אבל כשיוצא אני ממש אוהבת. 42. אני מתה על כל סרטי הקיטש האלה, כמו סרטים על הייסקולז אמריקאיים כאלה, אפילו הלכתי עם אחותי הקטנה בסוכות לסרט "בראץ" (זה לא מצוייר)
43. פעם הייתי מתלוננת שאני לא מהילדים שעושים להם מסיבות הפתעה- מאז עשו לי 2, בגיל 13 ובגיל 16
44. כל פעם שיש לי הודעה חדשה במייל, המייל שלי אומר לי: "תגידי, אמרו לך פעם ש... יש לך הודעה?"
45. המקצוע השנוא עלי הוא הסטוריה. 46. אהבתי את נינט בערך 3 ומשהו שנים, מכיתה ו' עד ט' בערך, הייתי ממש מעריצה שלה. אבל אף פעם לא הייתי בשום פורום שלה וגם לא יצרתי איתה קשר. 47. יש לי כמה קראשים- עטים צבעוניים, צעיפים וכובעים של חורף, גרביים עם דוגמאות נחמדות ובעיקר פסים (!!!), בגדים עם נקודות, וכו'. 48. וגם יש לי כמה אובססיות לא מובנות- אני שותה כמעט הכל עם קשית, איך שאני נכנסת לרכב אני חוגרת את עצמי מייד, ועוד. 49. אני כבר ממש לא יודעת מה לכתוב פה. 50. שיהיה לכולם יום נעים ושבוע מלא טוב.

VIVIAN3

New member
טוב נכנעתי! אני עונה על זה!

חלק גנוב מהבלוג שלי
(מה לעשות אני עצלני..) 1. נולדתי שבועיים אחרי מלחמת המפרץ 2. כשנולדתי, הרגליים שלי היו מאד עקומות (נגיד אתם עושים עכשיו ישיבה מזרחית? ככה הרגליים שלי נראו) אז בגיל שנה שמו לי גבס על כל הרגל כדי שהיא תתיישר. 3. כשהרגליים שלי התיישרו לא יכולתי לעשות שפגט ודברים גמישים (אני עדיין לא יכולה). 4. תקעו לי את השם אביה על שם הספר והסרט של גילה אלמגור "הקיץ של אביה". 5. גרנו ברחוב רפידים 4 שהיה ממש קרוב ללונה פארק תלאביב. 6. כשהתקלחתי בפעם הראשונה היה לי פחד מטורף ממים אבל אחרי זה, כששמו לי ברווזון כזה צהוב קטן אז כבר לא פחדתי יותר. 7. כשאחותי הקטנה נולדה- כמו כל ילד קטן ומעצבן, התחלתי להתלונן להורים שלי שהם אוהבים את אחותי יותר ממני. 8. כל כך קינאתי באחותי עד שפעם אחת אבא שלי קנה רק לי סוכריה על מקל ולא לאחותי אז חרצתי לה לשון בהתנשאות ואז היא התחילה לבכות ואבא לקח ממני את הסוכריה ודרש ממני להתנצל... 9. הייתי בת 3 וחצי והיה לי חבר שקוראים לו תמוז והיינו ממש ממש חברים טובים 10. פעם אחת התרחצנו ביחד וזה היה מאד מאד שובבי... או או..... 11. הייתה לי מסיבת יום הולדת 4 והיה לי חום ממש גבוה (40 אם תרצו לדעת או לא...) אז אף ילד לא התקרב אליי כי הם יכלו להידבק אבל תמוז כן התקרב אליי בנחמדותו וקיבל שפעת גם הוא (אחח דברים שעושים בשביל אהבה...) 12. ההורים שלי ניסו ללמד אותי לדבר ולהגיד אבא-אמא אבל דיברתי רק ג'יבריש אפילו כשהייתי בגן טרום חובה לא ידעתי לדבר שוטף 13. ואז כשלקחו אותי לגן חובה חשבתי שזה גן רגיל אבל הסבירו לי שבעצם זה היה גן לילדים שיש להם פיגור בהבעה ודיבור (לא יודעים לדבר שוטף עד גיל 5) 14. הייתי ילדה די מופרעת בגן והייתי מתחמקת מהגננות שרצו לקשור לי את השרוכים כי רציתי לבד... 15. אחרי זה במגלשה ראיתי אלפי שבלולים דבוקים למגלשה אז רציתי לקחת את כולם בבת אחת וכולם נגעלו. 16. היה איזה ילד אחד מעצבן שכל הזמן שאני בונה ארמון בחול הוא מפרק לי אותו אז התעצבנתי עליו והחטפתי לו סטירה מצלצלת על הלחי והוא בכה כמו נקבה ואז הרביץ לי חזק בראש... 17. הייתי ממש מכורה לפרפר נחמד. פשוט מכורה. זה כמו סדרת ריאליטי בשבילי. אחרי זה גם הייתי מכורה לשאלתיאל קוואק ולבלי סודות (אז גם כולם חשבו שחנן גולדבלט היה בלש תמים שאומר "חשוד מאד חשוד") 18. ביום בעצמאות הייתה פעילות בגן שכל אחד היה צריך לשיר שיר על ארץ ישראל אז היה איזה פרק אחד של יום העצמאות של פרפר נחמד ולמדתי את השיר הזה בעל פה על הדקה הראשונה. שרתי אותו לגננות והן פשוט נדהמו מהיכולת שלי לזכור את זה ולשיר את זה פשוט מושלם בלי פגימות וגמגומים (כי להזכירכם, זה גן למפגרים שלא יודעים לדבר שוטף) 19. ואז הייתה איזו חגיגה במרכז תל אביב עם ראש העיר וגם קצת עם ערוץ הילדים... והגן שלנו השתתף בו והיו צריכים להביא נציג\ה אחת מהגן שתשיר שיר על ארץ ישראל ובסופו של דבר בחרו אותי... והייתה איזו אחת מפחידה שנגנה לידי בגיטרה. 20. אני זוכרת גם שלבשתי שמלה לבנה מזעזעת כמו בגדים של מלח 21. אחרי זה היה איזה פרק אחד של פרפר נחמד על ניקיון וסדר, אז לקחו אותי ועוד איזה שתי ילדות לצילומים של הפרק ויש לי את זה בקלטת אבל איזה מנקה אחד מניאק זרק את זה בטעות לפח..... 22. מאד אהבתי ללכת לקרקס מודראנו שהיה אז בפארק הירקון אם אני לא טועה... 23. עדיין גרתי ברחוב רפידים 4 ולעיתים קרובות הלכתי עם דוד שלי ללונה פארק ברגל והתאהבתי בבלרינה הזאת שמסתובבת... 24. כשהייתי יותר גדולה דוד שלי ניסה לעלות איתי על רכבת הרים (אז עדיין לא היה את האנקונדה) והיה לי פחד גבהים מטורף אז פשוט צרחתי מפחד כל הנסיעה וכמעט כמעט נפלתי מהרכבת הייתי ממש בשפיץ של הרכבת אבל דוד שלי משך אותי בחזרה. 25. מאז יש לי אקרופוביה (פחד גבהים) ולא עליתי על רכבות הרים יותר בחיים שלי 26. אחרי שהייתי בגן חובה וידעתי לדבר קצת שוטף לקחו אותי ליתר בטחון לכתה א' עם מוגבלויות כי ההורים שלי חשבו שלא אוכל להסתדר עם לימוד רגיל. 27. מסתבר שזו הייתה טעות חמורה לתקוע אותי בכתה עם מוגבלויות כי סבלתי שם נורא. 28. אחרי זה עברתי לכפר סבא הנחמדונת והורי למדו את הלקח ורשמו אותי לבית ספר גורדון עם ילדים רגילים. 29. אני כל הזמן התעצבנתי על זה שלא בחרו אותי למועצת תלמידים
30. למזלי, גם הייתה לי מורה טובה מאד שקוראים לה מירה והיא עזרה לי לדבר שוטף וזה באמת עזר! 31. כמו כל ילדה מטומטמת, בכיתי מכל בולשיט קטן שכנראה יכול לפגוע בי. 32. הילד שאני הכי שנאתי כשהייתי בבית ספר הזה היה עודד בן שלוש!!! אררגגג אני שונאת אותו עד היום! 33. בכתה ה' סוף סוף נבחרתי למועצת תלמידים! (יש!) עם אריק (הילד הכי שנוא ביקום) 34. כל פעם שההורים שלי היו חוזרים מחו"ל הם היו מביאים לי סמארטיז+מתנות (העיקר סמארטיז
) 35. התמכרתי לסדרות של בנים כגון: פוקימון, צבי הנינג'ה, פוואר ריינג'רס. 36. בכתה ו' היה סיפור אחד על החברה שלי שלא הייתה בעצם חברה היא הייתה מרשעת. (ג'יז, אין לי כוח לספר את הסיפור סוחט הדמעות הזה...) 37. בכתה ה'-ו' הייתי אצל פסיכולוגית שקראו לה דניאלה והיא הייתה מאד נחמדה! אפילו יצרנו סיפור אחד על איזו חבורה שרוצה להציל את העולם וליצור רע אחד קראתי שרדר (יענו מצבי הנינג'ה). 38. לכבוד הבת מצווה שלי, לא היה להם זמן לעשות לי אירוע משפחתי יוקרתי באיזשהו מקום אירועים נידח אז פשוט עשו לי יום הולדת ביתי עם המשפחה המצומצמת+מסיבה עם השכבה במקום נידח בהרצליה+טיסה לפריז 39. כל כך חיכיתי לחטיבה שסוף סוף רציתי להיפטר מה"עלק מקובלות" בשכבה שלי ולהיות עם ילדים נורמלים שיש להם קצת אינטיליגנציה... 40. הייתי בחטיבה ובמשך 3 שנים הייתי בערך בחבורה של עוד 3 אנשים 41. הצטלמתי ליומטוב בתור אילוסטרציה למשהי עם לקויות למידה 42. 20 ביוני 2004 היה היום הנוראי בחיי - גם כמה ערסים ירדו עליי, גם התעודה לא הייתה מי יודע מה והקש ששבר את גב הגמל היה שסבא שלי נפטר. 43. נשארה לי רק סבתא אחת 44. יש לי דודים מבלגיה 45. יש לי בקושי דיסק אחד של קטנטנות (מהעונה החמישית
) 46. והדיסק של המורדים בכלל צרוב... 47. היו לי בחיי רק 2 פלאפונים 48. הדיסק הראשון שקניתי היה NOW 6 (כי אני מתה על האוספים האלה...) 49. עד שנה שעברה לא הכרתי אף שיר של הרולינג סטונס (אכן חור ענקי בהשכלה) 50. לא בכיתי בטיטאניק
וראיתי את הסרט הזה רק בכתה ז'... זהו

וואי קראתי קראתי

אף על פי שגם קראתי חלק מהבלוג. יסודי כל כך זכור טוב... ובכלל הבת מצווה שלך לא תשכח לעולם :)

VIVIAN3

New member
בטח שהבת מצווה שלי לא תשכח לעולם

בגלל שאמא שלי החכמולוגית החליטה להקליט את עצמה אומרת "happy birthday AVIA" בקול של ברווז ששחטו אותו וזה רודף כל אחד ששומע את זה

Double U

New member
נראה לי שאני יודע מי זה אריק המעצבן הזה!

אני גם מכפר סבא:$ וכמה ילדים בשם "אריק" קיימים בימינו וכמה מהם מעצבנים? רק אחד! פעם אחת כשחזרתי הבייתה מהבית ספר פגשתי אותו בדרך וכ"כ סבלתי

VIVIAN3

New member
חח אתה יודע כמה פעמים נתקלתי בו בדרך הבייתה?

זה היה סיוט כל כך משעמם לו בחיים באמת שכן ועוד מתלונן שאין לו חברים ובלה בלהבלי בלהבלהבלו אין פלא... ומה הוא עשה לך שכל כך סבלת מסקרן אותי לדעת? (אל תשאל למה...
)

Double U

New member
אמממ

דבר ראשון, הוא לפעמים נמצא במרכז נוער וכל הזמן מציק לאנשים שם. או באירוע עם ברי סחרוף, הוא כל הזמן נצמד אליי ואל עוד אנשים מהמועצה והתלונן: "הייתם צריכים לעשות אחרת!". באותו יום שפגשתי אותו בדרך הבייתה, זה היה היום של הבגרות במתמטיקה שנה שעברה, והוא הלך לשפירא לעשות את הבגרות ואני הייתי בדרך הבייתה והוא חירפן לי את השכל עם כמה שהוא טוב במתמטיקה ושהוא מוגש על 100... אבל הכי מצחיק - חבר שלי פגש אותו בצו הראשון
והוא כל הזמן התחמק LOL.

VIVIAN3

New member
אההה חחח אני מכירה עוד משהי שנתקעה איתו

בצו ראשון
איזה באסה... לפחות בתיכון אני מרחק שנות אור ממנו כי יש גבול לסבל שעברתי במשך 9 שנים

shiratel

New member
אמממ... אני

1. אני לא באמת ג'ינג'ית. יש לי בכלל שיער חום אבל בגלל שהוא תופס צבע אדמוני בשמש ויש לי המון נמשים אז אני מתלהבת. אבל בפנוכו אני באמת ג'ינג'ית. 2. יש לי נמשים בכל מקום. טוב, כמעט בכל מקום, אבל איפה שיש - יש הרבה. 3. ואני בכלל שונאת אותם. איזה מין ג'ינג'ית אני?
4. גרתי בבית הכרם עד גיל 6. 5. הייתה לי שם חברה הכי הכי טובה בשם מעיין, עוד איכשהו הצלחתי לשמור איתה אחרי שעברתי לזכרון על קשר אבל נראלי באיזה כיתה ו' אפשר להגיד שהוא כבר לא היה קיים יותר. 6. לפעמים אני עוד מתגעגעת לשם. 7. אני עד היום תוהה למה לעזאזל עברנו משם לפה, למרות שאני יודעת את הסיבה. אבל למה עשו לי את זה
8. בהתחלה אבא שלי חשב שנגור בזכרון כשנהיה ילדות ואז נעבור לחיפה כשטיפה נתבגר (כי אבא שלי ידע שזכרון זה חרא מקום לנוער ושאין לנו פה לאן להתפתח), אבל ההורים של אימא שלי פה והיא שכנעה אותו שנישאר. הייתי אמורה להיות בכלל חיפאית! אוף, זה לא פיר
9. זכרון =
10. אני רוצה להיות שחקנית, למרות שאני לא חושבת שאני כזאת טובה בזה. אבל אני רוצה מאוד מאוד להשתפר וגם אם זה לא יהיה עכשיו (כי כרגע אני לא בחוג תאטרון) אני יודעת שזה יקרה. 11. כשאני אסיים צבא אני רוצה ללמוד תאטרון באוניבסיטת תל אביב, ואח"כ אחרי שאני אשתפשף קצת שם אני אלמד בבצפר למשחק (בית צבי או ניסן נתיב). 12. אני ממש אוהבת את אוניברסיטת תל אביב. הייתי שם בסמינר ומין ערב המשך לסמינר, והתאהבתי במקום
13. אני הכי חכמה מבין שלושת האחיות שלי, וכנראה שתעודת הבגרות שלי תהיה הכי טובה מבין שלושתם. ככה אבא שלי אומר, אבל נורא קל להגיד וקשה לעשות
זה אפילו קצת מלחיץ 14. אני כנראה הולכת לעשות פסיכומטרי בקיץ הזה, אם שאלון 007 יעבור בציון טוב. 15. אני תומכת בשביתת המורים ולדעתי צריכה להיות מהפכה. עוד כמה שנים רן ארז יצא גיבור! 16. למרות שאני מודה שגם אני תומכת בשביתה, נקודה. אני נהנית מכל שנייה שאני בבית אפילו שמשעמם לי. תהרגו אותי
17. אני בטוחה במיליון אחוז שזה ידפוק אותי בעתיד, אבל אני יודעת שהבצפר שלנו יעשה כל מאמץ להשקיע להשלים את כל הפערים ולא יוותר עלינו. 18. למדתי להעריך את הבצפר שלי בזכות חברה שלי, שעברה בתחילת ט' לבצפר האזורי שהוא נוראי (ראו 19) ועכשיו היא יודעת שכשהם יחזרו מהשביתה יעמיסו עליהם בצורה מטורפת אבל לא ממש יעזרו להם להשלים ולא ישקיעו בהם, כמו שאצלנו ישקיעו. 19. והיא חוזרת אלינו
20. אגב הבצפר האזורי, הייתי בו שבוע וחזרתי. 21. עברתי אליו כי בבצפר שלי אין תאטרון ונורא נורא רציתי משום מה, אבל אי אפשר היה ללמוד שם כי התנאים היו מחפירים! אז חזרתי לבצפר שלי
חח עם הראש בין הרגליים... 22. בגיל יותר קטן הייתי נקשרת למורות שלי ממש. זה היה ממש ביזארי. 23. בחטיבת ביניים זה היה ממש זוועה, השיא היה בכיתה ט' כשהיינו אני וידיד שלי הולכים לאחת המורות הביתה והיא הייתה מספרת לנו על החיים שלה. והייתי ממש ממש ממש אובססיבית לגביה. 24. בכיתה י' הבנתי איזה טעות אני עושה ותפסתי מרחק, עכשיו אני יודעת מיהי באמת והיום אני שונאת אותה. היא מעוררת בי גועל, ואני לא מבינה איך שנתיים לפני זה הערצתי אותה בצורה עיוורת. איכס
25. היום יש מורות שאני אוהבת ואפילו מאוד אוהבת, אבל למדתי לקחת הכל בפרופורציה. 26. אני ממש רוצה כבר רשיון ואני לומדת נהיגה, אבל בגלל שאני לא נוהגת טוב אני מפחדת לעבור רק אחרי מלא טסטים. 27. אין לי בטחון באיך שאני נוהגת, לא יכולה להסביר את זה. אני מרגישה שאני נוהגת גרוע. 28. יש לנו הסטוריה של נהגים גרועים במשפחה. 29. אימא שלי מפחדת להוציא רשיון. 30. אבא שלי עבר תאוריה ולמד נהיגה, אבל העבירו אותו לאוטומט, הוא נכשל בכמה טסטים ומאז הוא לא נוהג. 31. אחותי הגדולה (בת 20 בפברואר) עברה טסט חמישי, והיום היא נוהגת בצורה הזויה (ולרוב ממש מהר) וממש מפחיד לנסוע איתה. 32. סבא שלי מצד אימא בן 85 ועדיין נוהג, גם איתו די מפחיד לנסוע, אבל זה גם בגלל האוטו הטרנטה שהוא נוסע בה. 33. סבתא שלי מצד אימא לא נוהגת, ודווקא סבא וסבתא מצד אבא נוהגים סבבה. 34. אני נורא מתגעגעת לסבא מצד אבא. הוא גר באנגליה ואני אראה אותו רק בקיץ. ומשום מה לסבתא שלי (למרות שאני נורא נורא אוהבת אותה) אני לא מרגישה ככה. 35. לפעמים אני מרגישה על זה קצת אשמה. 36. אני שונאת אלכוהול. לא מסוגלת לשתות את זה, ובטח לא להנות מזה. זה מגעיל
37. אני אפילו מסוגלת לעשן סיגריה ונרגילה (אבל נרגילה זה לא ממש חוכמה
) ולא אוהבת לשתות. 38. בחיים שלי לא השתכרתי, ואני לא ממש מתכננת על להשתכר. 39. אני בת 17 עם גשר, גם 18 אני אחגוג עם גשר, ואני מרגישה שזה הכי משפיל בעולם. כנראה גם עד הגיוס אני אהיה עם גשר. 40. אף פעם לא היה לי חבר ממש רציני, לא ממש התנשקתי (לא עם לשון לפחות) ואני מרגישה כאילו אף פעם לא יהיה לי אף אחד. אפילו שהיה לי קטע פיזי עם בן אחד, זה לא ממש תורם לי להרגשה (למרות שלפעמים אני די נתלית בזה כדי לשכנע את עצמי
) 41. מספר החברות שלי שמאבדות בתולים הולך ועולה, וזה גם לא הכי תורם להרגשה שלי. 42. אבל האמת היא שאני די רגילה לזה ועד כמה שזה לא נשמע ככה כבר הפסקתי לרחם על עצמי ואני פשוט חיה עם זה בשלום. 43. האמת היא שלרוב החברות שלי אני גם מייעצת על בנים ועל הקטעים הפיזיים. זה מצחיק
אנשים אשכרה מתייעצים איתי... 44. ההורים שלי גרושים בצורה די לא יפה. 45. כל העניינים הכספיים והלכלוכים עוברים דרכינו, וזה לא הכי נעים בעולם. 46. אימא שלי אומרת שאני שפוטה של אבא שלי, למרות שלדעתי זה ממש לא נכון. 47. אני כותבת סיפורים. 48. כשאני כותבת שירים אני מרגישה שהם מטופשים ולא מהלב, אז ויתרתי על כתיבת שירים. 49. כשאני כותבת על החחים ובתוך זה על מין אז אני תמיד נורא מתביישת ונורא כותבת מסביב ומרמזת לזה, אין לי מושג למה
50. אני שומעת פופ ולא מצליחה ממש לאהוב מטאל או רוק כבד ולשמוע את זה בלי להתעצבן. ואני גאה במוזיקה שאני שומעת, ולא אכפת לי שזו נחשבת מוזיקה זולה וירודה. (למרות שבפלייליסט שלי יש גם פול קלאסיקות - אייטיז, סבנטיז, ניינטיז, וכו'). ממש יצאתי פה דכאונית. שתדעו שאני ממש לא ילדה דכאונית, אפילו להפך! מישו קרא?

VIVIAN3

New member
וואו קראתי ה-כ-ל!

אני גם לא מתכננת להשתכר וגם לי לא היה אף פעם חבר רציני וזה באמת מעצבן שלכולם כבר יש ואז זה מרגיש כאילו אני תקועה קצת... ואצלי זה ההפך, אני כתבתי שירים מטופשים אז אני עברתי לסיפורים

קראתיD:

את חושבת שאת לא ג'ינג'ית אמיתית?לי אין נמשים בכלל על הפנים. וב21 לא התכוונת 'עם הזנב בין הרגליים'?עם הראש בין הרגליים זה משונה למדי...

למעלה