גם אני עונה. אין לי כוח לעבודה בספורט.
1. היי, קוראים לי מיכל.
2. אני בת 16 וחצי. יותר נכון, ה-24.1.07 זה תאריך היומולדת הלועזי שלי ואני אהיה בת 17
3. נכנסתי לעולם האינטרנט בערך בגיל 11. 4. בהתחלה לא הייתי בפורומים אלא דווקא התמכרתי לצ'ט תפוז, והייתי נכנסת כל היום לחדר מסויים שקראו לו "הכל, רק לא sex". אמרתי שאני בת 15 (הייתי הרבה יותר קטנה) והייתי נחשבת ל"קטנה של הצ'ט". 5. אח"כ עברתי לענייני הפורומים והבלוג. 6. את הבלוג התחלתי לכתוב בתחילת כיתה ח' ויש לי אותו עד עכשיו
7. בין הפורומים שכתבתי בהם אי פעם / שאני עוד כותבת בהם - נירית קופל (שחקנית ממשחק החיים), שירלי לילו, שיר ביטון, ורד פלדמן, הטופ מודל הבאה
, מה שמביא אותי לעובדה הבאה: 8. אני ממש מכורה לסדרה "הטופ מודל הבאה" (america's next top model)
9. ועם כמה שמצחיק להודות בזה, אני גם מתה על הסדרה "המורדים". ועכשיו אני רואה אותה ב-VOD. 10. אני מאד אוהבת מוזיקה
אני לומדת פיתוח קול ומנגנת על פסנתר, וגם משתתפת חדשה בלהקת הנוער של עירנו הקטנה... 11. עוד לא הופענו השנה וזה טוב, כי יש לי פחד קהל רציני. 12. וחוץ מזה יש לי גם פחד מחיסונים, מהעתיד הלא צפוי, מלגדול ולפעמים גם פחד מאנשים. בקיצור אני מאד אמיצה. 13. עד כיתה ח' בערך לא ידעתי שהשיער שלי בעצם מתולתל (ועוד איזה מתולתל), כל הזמן הזה ניסינו להחליק אותו עם קרמים ופנים ולא הבנתי למה זה לא עובד. עד שגיליתי שיש לי מיני אפרו. 14. הרבה פאקצות מביה"ס מכנות אותי "זאת עם השיער"
15. יש לי עיניים כחולות. 16. אני לא אוהבת חומוס
17. דחיתי את הצו הראשון שלי שהיה אמור להיות עוד יומיים, בגלל שהייתה אמורה להיות לנו גיחה בתאריך שלו, אבל הגיחה נדחתה בגלל שכנראה יהיה גשם. אז סתם דחיתי! 18. אני אוהבת חתולים. ואף אחד לא מבין אותי וכולם אומרים שכלבים יותר חמודים
19. אני ילדה של חורף, אני פשוט אוהבת גשם, שלג, רוח וכל מה שמעורב בזה.
20. התמכרתי לאחרונה לשפתון לבלו דובדבן. 21. אני אוהבת את מארינה מקסימיליאן בלומין
היא מדהימה. כל כך מוכשרת וגם בן אדם חם ולבבי. 22. אני אוהבת לכתוב המון, בעיקר סיפורים, מכיתה א' כתבתי סיפורים כל הזמן, עד היום. 23. אפילו בכיתה ז' זכיתי במקום הראשון בתחרות הסיפור הקצר של בית הספר. 24. אני גרה עכשיו באופן זמני בדירה, כי הבית שלנו בשיפוצים... 25. חזרתי מפולין לפני בערך שבועיים, זו הייתה חוויה מדהימה והזויה לגמרי. 26. בכיתה ט' השתתפתי בתכנית "יזמים צעירים". הקבוצה שלנו הגיעה לגמר, אבל לא זכינו בסוף
27. אני עושה 3 יח"ל במתמטיקה, ו5 יח"ל באנגלית. 28. אני עכשיו באמצע עבודה בספורט (כן כן, ספורט) ועצרתי כדי לכתוב את העובדות האלו. אין לי כוח אל העבודה הזאת. 29. התאהבתי בשיר "סתם עוד יום", השיר החדש של אוהד חיטמן
30. אני אוהבת את חג חנוכה וכבר מתה שהוא יבוא. לא רוצה ללמוד בחופש חנוכה בגלל השביתה. 31. אני שונאת את השביתה הזאת והלוואי שהיא תיגמר כבר. 32. הטיסה לפולין הייתה הטיסה הראשונה שלי וזו הייתה גם הפעם הראשונה שהייתי בחו"ל. 33. היות וזו העובדה ה-33, אספר שפעם הייתה לי אובססיה למספר הזה, וזה בגלל הסיבה הכי אדיוטית בעולם.
34. מכיתה ז' בערך לא הסתפרתי ואני כנראה הולכת להסתפר בקרוב...
35. אני שונאת עישון, מעשנים, נרגילות, סיגריות וכל מה שקשור בזה. שלא יתקרבו אלי. 36. אני גם שונאת צבעי מאכל ולא שתיתי קולה כבר כמה שנים טובות. 37. אבל אני אוהבת מוקה יטבתה
ויוגורטים. 38. יש לי אח קטן בן 14 ואחות קטנה בת 9. שניהם לפעמים ניג'ס, בעיקר אחי, אבל הם גם חמודים
39. שני ההורים שלי עורכי דין ואמא שלי עובדת בכנסת
40. פעם אחת בחיים הייתי במפגש פורום בעזריאלי, גם זה לא מרצוני החופשי לגמרי
הספיק לי לתמיד אני מניחה. לא בשבילי. 41. אני אוהבת תרבות- הצגות, תיאטרון, הופעות, סרטים... לא יוצא לי יותר מדי אבל כשיוצא אני ממש אוהבת. 42. אני מתה על כל סרטי הקיטש האלה, כמו סרטים על הייסקולז אמריקאיים כאלה, אפילו הלכתי עם אחותי הקטנה בסוכות לסרט "בראץ" (זה לא מצוייר)
43. פעם הייתי מתלוננת שאני לא מהילדים שעושים להם מסיבות הפתעה- מאז עשו לי 2, בגיל 13 ובגיל 16
44. כל פעם שיש לי הודעה חדשה במייל, המייל שלי אומר לי: "תגידי, אמרו לך פעם ש... יש לך הודעה?"
45. המקצוע השנוא עלי הוא הסטוריה. 46. אהבתי את נינט בערך 3 ומשהו שנים, מכיתה ו' עד ט' בערך, הייתי ממש מעריצה שלה. אבל אף פעם לא הייתי בשום פורום שלה וגם לא יצרתי איתה קשר. 47. יש לי כמה קראשים- עטים צבעוניים, צעיפים וכובעים של חורף, גרביים עם דוגמאות נחמדות ובעיקר פסים (!!!), בגדים עם נקודות, וכו'. 48. וגם יש לי כמה אובססיות לא מובנות- אני שותה כמעט הכל עם קשית, איך שאני נכנסת לרכב אני חוגרת את עצמי מייד, ועוד. 49. אני כבר ממש לא יודעת מה לכתוב פה. 50. שיהיה לכולם יום נעים ושבוע מלא טוב.