2x EXP & 2x DROP event

../images/Emo45.gif

כן, יש לנו את הזכות לשחק בגלובל [לבינתיים, ואני מקווה שלתמיד], ואני כן מסכימה שנקסון מתחשבים ברוב המוחץ של השחקנים ובצדק, ולא כזה מפריע לי...
בכ"מ בדאבלים יש עומס נוראי שלא שווה את הניסיון לשחק.

Macbook

New member
"מתחשבים ברוב המוחץ של השחקנים"

הם פשוט קבעו שהשעות יהיו רק מ2 עד 4 בצהריים. לא שאלו אף אחד... איוונטים כאלה הם בד"כ בסופשבוע ואני לא רואה בעיה בנגיד, מ12 עד 2 בצהריים. בדיוק אותו הדבר אפשר להגיד על זה שהם הוציאו כרטיסי NX באוסטרליה (אני בקושי פוגש אנשים מאוסטרליה, מקנדה ומקליפורניה בפרט אני רואה המוןןן) ובישראל לא אל תבינו את זה לא נכון, אני מממש לא חושב שנקסון אנטישמיים...

P o o f i

New member
מתי היית הפעם האחרונה שפגשת אנשים? ../images/Emo12.gif

יש המוווווון אוסטרלים שמשחקים במייפל גלובל. אני זוכרת שכשיצאו NX cards באוסטרליה היו מלא אוסטרלים שהגיבו על זה בבאסיל. בסקניה יש לנו גם מלא גילדות מצליחות של רק אוסטרלים, אני גם מכירה המון אוסטרלים. הרוב המוחץ הוא מארה"ב וגם לא חסרים אנשים מקנדה, וזה בכלל לא נתון לוויכוח. עכשיו, תחשוב על זה ככה. במי עדיף להם להתחשב- באוסטרלים, באמריקאים ובקנדים (שהרבה יותר קל למצוא זמן לעשות דאבל איקספי בשעות יותר נוחות בשבילהם) או בישראלים והמיעוטים שמשחקים במייפל גלובל?
באירופה הם בכלל לא צריכים להתחשב, יש גירסת מייפל לאירופה. גם לא באסיה (לארצות בודדות שם יש גירסה משלהם ושאר הארצות חסומות ממשחקי רשת). בגלל שאנחנו משחקים בשעות של האירופאים, "נדפקנו".

Macbook

New member
ולאוסטרלים זה ממש נוח...

7 בבוקר, נו באמת... יותר קל להם להתחשב בנו מאשר באוסטרלים O_ם...

Macbook

New member
אנחנו UTC +2

PST זה UTC -8 האוסטרלים הם מUTC + 8 עד UTC +11. אז.. לא נוח לאוסטרלים, בכלל לא.

P o o f i

New member
אני לא בטוחה אם אתה צודק,

אני מודה שאני לא יודעת בדיוק מה השעה באוסטרליה, אבל ישראל זה GMT +3 לפי שעון קיץ (3 שעות אחרי לונדון). אני זוכרת שמשיחות עם חברים אוסטרליים- אחר הצהריים בשבילנו היה לפנות בוקר בשבילהם. בכל מקרה, גם אם אתה צודק לדעתי 7 בבוקר זה הרבה יותר נוח מ2 בלילה, ועוד בסופי שבוע. לפחות מבחינתי. זה עדיין לא משנה את העובדה שהרוב המוחץ הוא מאמריקה. ואגב, "יותר קל להם להתחשב בנו מאשר באוסטרלים"- הקושי שעומד בין נקסון לדאבל איקספי זה כמה לחיצות כפתור.. אז על איזה קושי אתה מדבר? מה שכן, נקסון זאת חברה גדולה עם כמות מכובדת של משקיעים ואנשים עם מוח פיננסי (וסיניים הידועים באהבתם למתמטיקה
סתם), הם בחרו בשעה שהכי משתלמת להם (לקנות את אהבת מרבית השחקנים או לעודד אותם לקנות כמויות מטורפות של NX כי דאבלים זה דבר נפלא).

Hasselblad

New member
אני מאוד מסכימה עם העובדה שנקסון

יודעים לעשות מה שטוב להם. ועד כמה שזה עצוב אין להם שום אינטרס לרצות אותנו. עד כמה שזה קר ומגעיל להגיד נקסון לא חייבים לנו כלום וגם מבחינתם רוב הסיכויים שלא שווה להם "להשקיע" בנו. אולי לא יקרה שום דבר אם הם יעשו דאבל אקספי בשעות שנוחות גם לנו אבל מביחנם גם לא יקרה שום דבר אם הם לא יעשו (עצוב אבל נכון). לגבי ליבא כרטיסי קאש לארץ, לצערנו אף אחד מאיתנו לא יודע להגיד מה המיסים ומה החוקים של מדינת ישראל בנושא ויתכן שלנקסון לא ישתם לייבא לכאן כרטיסי קאש ולכן בכלל לא שווה להם להשקיע אנרגיות בזה. הם מבחינם לתנו לנו אפשרויות לרכישת קאש. אני מבינה את התיכסול של רועי בהרגשה שהם מתעלמים מהישראל (ומעוד הרבה אחרים) ולמרות שבדף הורדה הראשי של מייפל כתוב את הדבר הבא: "MapleStory Global service is committed to servicing MapleStory for everyone in the world without localized service of MapleStory." עדיין כאשר פותחים חשבון חדש בנקסון כתוב בפירוש: "To register for a Nexon Passport, you must live in the United States, Canada, and Oceania. Access to Nexon America games is not supported outside these regions." בקיצור עד כמה שזה מתסכל אני חושבת שפשוט עדיף לא לצפות לזה.

P o o f i

New member
../images/Emo45.gif

אני חושבת שלבוא עם ציפיות בקשר לזה שנקסון ייתחשבו באנשים שגרים מחוץ לארה"ב, קנדה או בכלל באזור של האוקיינוס השקט זאת פשוט טעות. אין להם שום אינטרסנט לעשות דבר כזה, ואחרי 6 שנים שהמשחק הזה כבר קיים צריך להשלים עם זה ולהעריך את מה שכן יש לנו.

והיי, בסופו של דבר, זה רק דאבל...../images/Emo3.gif

תזכור שקשה למצוא מפות פנויות בדאבלים/אנשים שמוכנים לחלוק איתך ולא להשתלט לך על כל המפה/יש המון לאגים...
יהיו עוד דאבלים ומי יודע, אולי אפילו בשעות שנוחות לנו.

Macbook

New member
לא נכון! אני זוכר שהרבה פעמים היו איוונטים

בשעות נורמליות כמו 8 בערב. זה היה לפני מייפל אירופה... אבל אנחנו לא משוייכים למייפל אירופה אז הם החליטו פשוט להתעלם מאיתנו. אי אפשר להוציא גירסה למדינות ערב כי אנחנו לא דוברי ערבית וגם לא קפריסין וטורקיה ויוון (שהיא אגב באירופה), ולפתוח גירסה לישראל לא משתלם כי אנחנו לא הרבה אחרי הכל. קיצר אנחנו תקועים במייפל גלובל אבל שמים עלינו ***, לא שזה בצדק. אנשים שלא מדברים אנגלית- אוי לא מי ישמע, הרי רוב הישראלים יכולים לתקשר באנגלית...

מ י ל ר

New member
היה לי את הדאבל EXP הכי מעפאן שהיה לי איי פעם

אני יודע שזה לא אמור להרגיז אותי אבל זה באמת הצליח הלכתי שעה לפני לארגן פארטי ולתפוס מפה, שעה לפני!!! איגרנתי פארטי, אחרי שחלק עזבו כי אין HS ובלה בלה לא מעניין 10 דקות אחרי שהתחיל הדאבל, חשבתי לעצמי, "מה כבר יכול להשתבש?" פשוט באה עוד פארטי, ועשתה לנו KS היינו כול השעתיים 2 פארטי במפה, זה היה כזה פצוע ולא כיף. ואז האיוון שלהם התחיל להגיד שלרמה 166 לעשות דמג' של 100K זה לא מספיק, סליחה באמת שאני לא איוון כול יכול!!!!!! סליחה שאני לא קוסם שיש לו את כול האלמנטים!! הוא עשה דמג' של 200K, אין ספק שהוא משתשמ באלמנט אש על מפלצות שרגישות לאמנט אש, ויש לו 50% קריטיקל, יהיה יןתר חזק ממני .. F3. אבל לא קיללתי אף אחד שם, רק צקחתי קצת על הבישופ כמה שהוא חלש, מאוד נהנתי מיזה. קיצר, היה מעפאן, היה מלא רגעים שפשוט רציתי לעזוב ולסגור את המשחק, אבל לא רציתי שהם ינצחו, נשארתי על הסוף.

מצבניק

New member
אל תתרגש!

גם לי היתה תקרית מעצבנת מאוד בדאבל EXP הלילה! אנשים פשוט נהפכים להיות אגואיסטים ומגעילים כשהם לחוצים בזמן! אני הייתי אצל הרובוטים בלודי והגיע אראן פלצן עם מלא קאש שופ שחפר לי בנשמה... והמכניקים! אלוהים שבשמיים תעשה משהו כנגד למכניקים! (לאגואיסטים שביניהם) לא ראו אף אחד ממטר והציפו את המפות! אבל בסוף עליתי שתי רמות... ורכשתי לי כסא מייפל נחמד...

מזלטוב על הרמות והכיסא!../images/Emo9.gif

גם אני בדרך להשיג כיסא...עוד 3 רמות שאני אקבל בהן 100 עלים ואני אשיג את הכיסא המפגר הזה...

ככה זה...דאבלים מביאים המון עצבים והמון

אנשים שעושים KS...ויודעים טובטוב לעלות על העצבים...
תתעודד...
העיקר שהצלחת להעלות את האחוזים?...

צ ל י ל 8

New member
נו, מה חדש? ברור שיש מלא מלחמות KS

ועוד בדאבל??? אגב, אנחנו "תפסנו" מפה 3 שעות לפני, לא שעה אחת
והייתי עם פארטי מדהים

מעולה! שמחה בשבילך! ../images/Emo9.gif

הכי חשוב בKS לא לוותר לבנאדם. מילא, אם הבנאדם תפס לפני את המפה ועשה לי KS עוד יש לי סיבה לעזוב...אם סתם ככה אנשים תופסים לי את המפה, לא מוכנים להתחלק בה במידה וזו מפה גדולה/לא מוכנים לעזוב-אין ברירה אלא לעשות KS גם...רק ככה אנשים כאלה מבינים ועוזבים.

למעלה