2x EXP & 2x DROP event

../images/Emo41.gif2x EXP & 2x DROP event../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

מחר. כפיצוי על כל הסרבר צ'קס שהיו. http://maplestory.nexon.net/News/News.aspx?boardNo=101&contentNo=00Bz4&pageIndex=1 [אם מישהו יוכל לכתוב את השעות בארץ זה יהיה טוב, כי אין לי כוח לבדוק...
] אני בספק אם אני אכנס למשחק בדאבל אקספי, בטח יהיו לאגים נוראיים ויעשו לי מלא KS.

Macbook

New member
כן.

במקום לעשות את הדאבל EXP מ12 עד 2 לפנ"ב, שיעשו מ10 עד 12... זה לא כזה קשה.

P o o f i

New member
אתה שוכח שהרוב הם מארה"ב

חוץ מזה, המון פונקציות במשחק מתאימות רק למי שגר שם.. יש מייפל לאסיה ומייפל לאירופה, אנחנו סתם לא משתייכים לא לשם ולא לשם אז אנחנו בגלובל (למרות שפעם היו שמועות על מייפל למזרח התיכון? אוי ואבוי).. לא רואה סיבה לכך שנקסון צריכים להתחשב בנו. הרוב קובע, לא?

יש עולם של "מידל איסט"...../images/Emo3.gif

מוצע לשחקנים מתחילים מהמזרח התיכון לעבור ל"אל נידו-דה מידל איסט" משהו כזה. כמובן שלא מחוייבים אבל יש הצעה כזו אחרי שאתה נכנס למשחק ואין לך דמויות במשתמש המסויים...

P o o f i

New member
אה כן? ../images/Emo12.gif

אני יודעת שאירופאים חדשים בכלל לא יכולים לשחק בגלובל.

Macbook

New member
מצידי שהרוב יהיה מזמביה

אנחנו משוייכים לגירסה הזאת... אני חושב שלוטן מתבלבלת עם El Nido East Coast שזה סרבר לאנשים מהחוף המזרחי בארה"ב...

P o o f i

New member
אנחנו חלק קטן מהאנשים שאמורים לשחק

בגירסה הזאת של מייפל ונקסון יעדיפו להתחשב ברוב. אם כ"כ דחוף לך הדאבל איקספי אז תוותר על יציאה עם חברים ותעשה לילה לבן. הם לא חייבים לנו כלום, תגיד תודה בכלל שהמשחק חינמי ברובו (NX רק מקנה לך יתרון על שחקנים חסרי NX), שיש לך אפשרות להרוויח NX גם מבלי לשלם אלפי דולרים ושלמרות שזה נחשב למעין הפסד מבחינתם, הם עושים איוונטים של דאבל איקספי בזמנים שרוב השחקנים משחקים. להתלונן לא יעזור לך לקבל דאבל איקספי גם בזמנים אחרים ואתה יודע את זה.

nadavv2

New member
איזה לוותר על יציאה עם חברים

מה עדיף לשבת לשחק בX2 במקום ללכת עם חברים לשתות ולהנות זה הרבה יותר כיף X2 יהיה כל פעם

Hawkgirl

New member
בעע.. כרגיל בלילה..

זה יקרה ב-12 בלילה עד 2 לפנות בוקר שעעון ישראל. (החל מלילה שבת וגם בלילה ראשון) אני מתלבטת אם בכלל לנסות להתאמן בשעות האלו.. ברור שיהיו לאגים מטורפים, הסיכויים למצוא פארטי רק בערוצים אי זוגיים נושק למספרים שהרבה מתחת לאפס.. אחרי כל הפאשלות שלהם שלפחות יעשו 24 שעות של איוונט שכל העולם יוכל להנות ולא רק איזור מסויים בעולם >.>

עכשיו אני בכלל לא אשחק...../images/Emo6.gif

אין שום סיבה שבעולם שאני אנסה לשחק באמצע הלילה בשביל לקבל מלא לאגים ובטח למות, ולהתעצבן מKSרים. את הרמות שלי אני אעלה גם בלי דאבלים. וכן, מאכזב שמתעלמים מאיתנו אבל הם לא בדיוק מתכוונים לשים עלינו...

P o o f i

New member
בנוסף למה שרשמתי לרועי (רועי כן?) למעלה

היו איוונטים של 24 שעות בעבר, מעבר לזה לרוב האזורים (כי להגיד יבשות זה יהיה ממש לא נכון) בעולם יש גירסאת מייפל משלהם.

P o o f i

New member
לא מבינה למה אנשים מתלוננים על השעות..

מייפל גלובל קיים כבר 6 שנים (
|שי) ומאז ומתמיד התחשב ברוב השחקנים שנמצאים בארה"ב ובקנדה. יש כ"כ הרבה פונקציות שהרוב פה בכלל לא מודעים אליהן שמותאמות אך ורק לשחקנים האלה. אני דווקא חושבת שנקסון לא יפסידו הרבה (אלא ירוויחו) אם יחסמו את השחקנים מאירופה ומאסיה- כולל אותנו. מצד אחד, הם יפסידו "הכנסות" (מזעריות לעומת מה שהאמריקאים והקנדיים מכניסים) אבל מצד שני המשחק ירוץ הרבה יותר מהר, יהיו פחות האקרים והאנשים לא יתלוננו על עומס מטורף ועל אנשים שלא מדברים אנגלית. אני גם חושבת שבאיזשהו שלב נקסון יבינו שיותר משתלם להם להוציא עוד גירסה לכל ארצות ערב (דוביי, מצריים, ערב הסעודית) ואולי לתקוע גם אותנו, יוון, קפריסין ותורכיה. אז כן, אני חושבת שזה דבר טוב מבחינתנו שאנחנו בכלל יכולים לשחק במשחק הזה, שהוא פונה בעיקר לשחקנים מאמריקה.

נראה לי שהיא מדברת על העולם ולא על שרת

של ממש...עולם כמו שיש ברה, סקניה וכו'.

למעלה