מה זה משנה אני באתי לLHC שעתיים לפני!
בגלל דאבל שהיה קודם שהגעתי רק חצי שעה, וכולם תפוסים אז החלטתי לבוא בבאה לדאבל הרבה יותר מקודם... כך הגעתי שעתיים לפני... ונחש מה? עדיין כולם FULL ותפוסים!!! כבר כשעה וחצי אני בערוץ 1 וצועק J<PARTY LVL 142 @@@... ואף אחד לא בחרו בי, ואפילו רוב מהם צועק J<PARTY אבל אף אחד לא רוצה להיות מנהיג... לכן זה יצרתי פראט משלי (אני מנהיג...) כמה פעמים ,לא משנה כמה פעמים עשיתי שוב ושוב, כולם פורשים מרגע שעשיתי פארטי איתם ולא רוצים להיות בפארטי איתי... כך בקושי תמיד אני מגיע ל3 פארטי ומיד הם עוזבים... (אפילו שיש לי בישופ שגם הוא עוזב...) אני מוכן אפילו לאמץ בחדר של איילים אדומות/לבנים אף אחד לא רוצה ועוזב איתי... מה בעיה שלהם????? יש להם "טיפים" איך ליצור פארטי בLHC מבלי לעזוב אותי בדאבל בחדר איילים אדומות...? המסקנה- בזבזתי שעתיים בלחפש פראטים ומפות ומה יצאתי? כלום עזבתי את הLHC ולבסוף בליתי בחיפוש אחרי כלי נשק מייפל (להחליף למטבעות, נגד מפלצות רמה נמוכות - טיק טאק שעונים...) אז כנראה בבאה איבוא 3-4 שעות מקודם..???!!?!!?!?!?!?!??? או אחכה לעלות לרמה 160 וקל לבחור אותי....??!!? ארררר מקולקל הLHC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!