זה לא כזה נכון
השרשרת ברקים לפני ה-BB הייתה ממש לא יעילה, ואחרי ה-BB זה ניהיה מאוד חזק. (חזק יחסית) אבל כיוון שזה רק מכה אחת ולא 2-3 מכות במכה אחת (כמו שסמדר בתקיפה אחת פוגעת 3 פעמים) וזה גם לא סקיל כזה חזק, וגם לא הכי מהיר שבעולם (ולקסמי קרח זה הסקיל הכי מהיר) אז אני מתנחם בזה שלפחות האנימציה שלו מגניבה D: (נו באמת, יותר מגניב מברקים?!?!?!) אה וכמובן ששחכתי לציין זה שהתקיפה שלו לא כזה רחוקה, הוא לא רחוק כמו BM או NL, שתוקפים מעבר להתקפת קסם של האוייב, ככה שהקוסמים גם כול הזמן נפגעים.. ושלא נדבר על ה-MG שאם בוס עושה דיספל אז אנחנו כמו ליצן חצר קיצר לא חסר תלונות D: מצד שני, איך אפשר שלא לאהוב אותו? 0: אני בכלל לא יודע לאיזה פואנטה אני מנסה להגיע, או מה אני מנסה להגיד. אני אוהב את הדמות שלי (שאגב, אין לה את הכיסא שמקבלים במייפל איילנד, כי "מישהו" (עידן) לא טרח להגיד לי לעשות שם בכלל את הקווסטים.) אז מה שאני מנסה להגיד זה שלא משנה איזה דמות, כול עוד אתה מוצא חברים להיות איתם, או שכול עוד שאתה WH, כי אני שונא אותם, אני ממש שונא WH, אני שונא כול כל WH שלפעמים בא לי לבכות, למה יש להם סקיל שפוגע ב-15 מפלצות?? למה ברמה 120 יש להם מקסימום ספיד!?!?! למה אני צריך לשלם 70 מיל בשביל חיה שמביאה לי 170 ספיד, ולהם יש 190% ספיד? למה???? והם כאלה מכוערים על הנמר המכוער והגבוה שלהם, שכמובן דמות מושלמת שיש להם ציפור זימון שלא משתמשת באבן זימון (והקשתים הרגילים כן צריכים, ואני מדבר על הזימון של עבודה 3) ויש להם גם SE, וגם שלל סקילים עם אנימציה מגניבה, הכול גלגלי שיניים עם אדום וכתום. והשעון שלי קיבל עכשיו מכה וכול הזכוכית שרוטה 0: