198

Hasselblad

New member
אצלי הבעייה של הערוצים הזוגיים

נפתרה רק בעזרת חבילת גיימרים.

GינGית

New member
אני אתמול הוספתי גיימרים אבל הלך לי האינטרנט

לגמרי אז לא יכולתי לבדוק

GינGית

New member
טוב גם הגיימרים לא עוזר לי, יש לכם רעיון?

אני כבר מיואשת

Hasselblad

New member
מזל טוב שרון!

אוי אני זוכרת כמה התרגשתי בזאקום הראשון שהלכתי אליו כאתקרית! וכמובן שמזל טוב גם על הרמה.

צ ל י ל 8

New member
נכון, זו בערך הפעם הראשונה שלי כאטאקרית

היתה פעם אחת שהלכתי עם השאדוורית שלי ממש ממש מזמן, אבל כמובן התנתקתי בגוף שלישי ולא זכיתי מעולם לראות את זאקום מת עד אתמול
זה בהחלט נותן גאווה. כבר אמרתי שאני מתה על ה-BM שלי?
אני חייבת להעלות את הסינגוסית שלי ואני כ"כ מתעצלת.......... רק אתמול הבנתי ונפל לי האסימון, שהאטק של הסינגוס הוא בנוסף לאטק שמקבלים מהדמות הכי גבוהה בשרת
פתאום "גיליתי" שיש לי עוד 12 אטק מהסינגוסית (היא רמה 6X). מפגרת, כל הזמן חשבתי שזה במקום ולא בנוסף

Hasselblad

New member
../images/Emo45.gif

אני הגעתי עם הסיגנוס לרמה 50 נכון לכרגע. ובנוסף יש לי בחשבון את האראנית רמה 70.

צ ל י ל 8

New member
זה מדכא "לרדת" פתאום לרמות של 6X

אחרי שרואים את הנזק שהדמות הגבוהה עושה. אפילו שעולים עם הרמות הנמוכות הרבה יותר מהר, מדכא אותי להתאמן על הרובוטים בלודי. פעם בכמה ימים אני מתחברת אליה בכוח ומעלה אותה רמה אחת בקושי. בחיי סמדר, מגיע לך
על כל ההשקעה שלך ועל כל הסבלנות. איך הצלחת להעלות לרמה 120 כ"כ מהר? ספרי לי באיזה חנות את קונה את הסבלנות הזו

דווקא אין לי הרבה סבלנות

ואין לי דחית סיפוקים בגרוש. אני רוצה הכל עכשיו ומהר.... אבל יש לי גם איזו נטיה לפרפקציוניסטיות. ואם חייבים סינגוס דרגה 120 כדי שהדמות הראשית תרויח, אז מה לעושת אעבוד בשביל זה ואכין כזו..... אקח על עצמי משימה... אני אדם של משימות ויעדים....... היעד עכשיו מאד בולט לעין - דרגה 200.....

צ ל י ל 8

New member
לא הייתי מנחשת את היעד הזה ../images/Emo6.gif

אגב, בשביל הסקרנות.. מה יהיה היעד שלך כשתגיעי ל-200? איזו דמות תתחילי לאמן?

היעד שלי יהיה

לנוח קצת. לפצות את הבעל והילדות על כל הזמן של האימונים..... לקרוא ספרים, לעבוד בגינה, לבשל, לטייל וכד' במשחק היעדים שלי יהיו - לחסוך מלא כסף. לעסוק הרבה בשוק..... לחפש מציאות.... להרוג דברים שנותנים דרופים טובים..... ללכת מלא לבוסים..... לא דברים שדורשים ישיבה רצופה מול המחשב לשעות כמו אימונים למטרת % ..... ממש באיזי. לא מתכוונת כרגע לאמן אף דמות. ההרואית שלי זו הדמות השניה שלי - חרשתי כבר לאמן קוסמת אש לדרגה 165 עוד לפני שהיה ליפרי, ניסיון כפול ועבודה רביעית.... בעתיד..... אם מייפל עדיין יעניין אותי אאמן את הסניפרית שלי. אבל לא עכשיו. אין לי כח !!!!! אני בשארית הכוחות שלי מעלה את ההרואית שלי לדרגה 200.

Hasselblad

New member
סמדר קיבלת כבר את הסיכה של הכנפי טייס?

מה זה?!?!?!? אני מכתירה אותך כטייסת קרב! אתה טסה יותר מהר מ F15!!! מזל טוב! יש לך רק עוד שני שירשורים כאלה מאושרים בפורום
ממש כיף לראות שהמפות החדשות כל כך יעילות גם ברמות שלך

צ ל י ל 8

New member
נכון? זה מאוד מעודד לדעת שאפשר לעלות רמות

גם ב-198 אינשאללה שבכלל נגיע לשם אי פעם

לא. אבל אח שלי קיבל מזמן..... ../images/Emo8.gif

אח שלי טייס F16 .....
מפות יעילות ביותר. צריך פארטי מעולה......

Hasselblad

New member
אז אני יודעת באיזה בסיס הוא משרת ../images/Emo3.gif

וכן צריך פארטי טובה למפות האלה. מאז הפאצ' רשימת הבאדי שלי השתנתה לחלוטין, יש לי עכשיו חלוקה בבאדי לפי: 1.חברים. 2. בישופים (מה לעשות חייבים HS למפות האלה). 3. פרי מרקט. 4. וטירה (שם אני מוסיפה את כל מי שרמה גבוהה וטוב לי להתאמן איתו).

למעלה