198

Hasselblad

New member
תאמיני לי שלא אמרתי סתם...

אני יודעת בדיוק איזה בסיס קולט טייסים מתי... שירתתי בחיל האוויר... ביום מבסיס אחד... (הייתי גם קצינה בחייל)

המממ אח שלי כבר בן 33

וטייס מאד ותיק..... אני לא אתפלא אם הוא כבר עלה בתפקידים ובדרגות....הוא בחור מאד צנוע ולפעמים אני יודעת עליו דברים מהחברים שלו..... הוא כרגע יצא ללימודים ועושה רק כוננויות .......

צ ל י ל 8

New member
אני מסכימה שזה תלוי בפארטי

הייתי שם אתמול עם רמות ממש גבוהות (חמודים שבכלל צירפו אותי, ואפילו ה-SE המסכן שלי על רמה 9 לא הזיז להם עד שבא BM אחר והצטרף עם MAX SE והוא היה רמה 186 וכ"כ קינאתי בדמג' שלו
אני עושה בקושי 20-22K מקסימום בחץ אחד והוא עשה משהו כמו 80K אם אני זוכרת נכון). עכשיו כשאני חושבת על זה ומחשבת, עליתי איתם משהו כמו 60% בכשעתיים (בלי 1.5). מיותר לציין שהעזרה שלי היתה אפסית לעומת הנזק ששני ה-NL עשו שם וה-BM שהגיע

מ י ל ר

New member
כן אבל אי אפשר להסתכל על זה ככה כול הזמן...

כי אם הייתי מסתכל על זה ככה בכלל הייתי פורש מהקוסם שלי D: אתמול הייתי בפאטרי של 130 - 150 ועדיין הייתי חלש שם מכולם, הייתי חזק רק יותר מהבישופ שהיה רמה 128... :| שהסקילים שלו אפילו לא ממוקססים.. :/ את תיהי יום אחד חזקה כמו מפלצת, תתנחמי בזה D:

מ י ל ר

New member
קבלו משהו שאף אחד לא שם לב

עומדת לה מפלצת מפחידה בעלת מראה מלבב, מהסוג שהמפלצות במשחק מפחדות מהם. [מהסוג של "היי זאקום #@$#@%#$^$&^ ביי זאקום] ביד אחת בלון, וביד אחת שרביט של רמה 8 לידה יש בישופית יפה שמסתירה את הפנים עם מסיכה של פורים, שבחור בשם גהגה הביא לה. וכולם חושבים שזה בסדר "היי תראו את ההירואית הזאת עלתה רמה, היא נלחת עם שרביט חח מה היא קוסם??" זה מה ששומעים צעקות. מה זה? לאן הדירדרנו?!?! פעם היינו עולים רמות במאמץ!! לא לוחמים שרוצים להיות קוסמים!! לפחות תשיגי איזה סטאף ריברס, מה שרביט של רמה 8?!?!@?! וכולם עושים כאילו זה בסדר, כאילו אין שם מישהו שמטפס על חבל ויש עליו קוף (אדם שמטפס על חבל ויש עליו קוף! קוף!!) פחחח, הסטאף שלי בטוח יותר טוב מהשרביט שלך, פחחח, ושוב: פחחח (סתם, את האמת אני לא כזה בטוח) [אני יודע מה מטרת השרביט, סיוון כבר הסבירה לי בעבר, הכול בהומור, למרות שאני לא כזה מצחיק מהתחלה
]

מ י ל ר

New member
אגב, מגניב רצח שכול המפה זה של גילד אחד

רמז לחברי הגילד שבפורום... רמז יותר דק לעידן...

Don Nirtin

New member
יש לי כרגע בעיה../images/Emo267.gif

אני כרגע עוזר לבתאתל ולאנה ולעצמי עם הטבעות......... חכה שהאיוונט ארור הזה ייגמר.... ונחזור לטירה D:

מ י ל ר

New member
כן אני מבין

אני עושה בעצמי 4 טבעות... על הפנים האיוונט הזה אבל בעוד 10 יום נשמח. יש לנו כבר טבעת טובה, ואז פשוט יהיה לנו עוד טבעת טובה! יהיה לי 2 טבעות ביג בנג, אחת מתנגדים ואחת חתונה עם 4 אינט, אני מסודר בעיניין הטבעות :)

Don Nirtin

New member
ואגב אסף../images/Emo267.gif

רועי אמר לי שהדמויות שלנו הכי גרועוצת במשחק.......... אני חושב שהוא לא צודק. פשוט נקסון החליטושאנחנו לא שווים גרוש ודירדרו אותנו עוד יותר D:........

מ י ל ר

New member
רועי פחות או יותר כן צודק

אני חושב שאנחנו טובים יותר מקוסמי אש / רעל אבל את האמת אני חושב שאחרי בישופ, קוסמי אש וקוסמי קרח נמצאים. זה פשוט דמות חלשה בצורה דיי מוזרה, יכלו לעשות את השרשרת ברקים יותר נורמלית, אבל זה לא קרה. מישהו אמר לי פעם שאם אני אוהב את הדמות שלי אז להשאר בדמות, ואני מאמץ את העצה שלו. חוץ מיזה, לא הגעתי לרמה 162 בשביל לפרוש עכשיו.

אסף. פשוט תשחק במה שגורם לך הנאה

כשהקוסמת שלי היתה בדרגה 165 הבנתי שהיא לא מספקת לי את ההנאה שאני רוצה מהמשחק ועזבתי אותה לטובת הרואית שמספקת לי את כל ההנאה שאני רוצה. זה היה קשה להתחיל מהתחלה ולהשקיע בדמות נוספת אבל עשיתי את זה בהנאה ומתוך מטרה מסויימת. קצת מבאס אותי שיש לה AVOIDABILITY נמוך אבל זה ממש בקטנה..... אם אתה נהנה מהקוסם קרח שלך אז אחלה ! אני חושבת שהקוסמת אש שלי כבר היתה יכולה להיות דרגה 200 לפני שנתיים.....

צ ל י ל 8

New member
מסכימה ב-100%. מה זה משנה באיזו דמות אתה משחק

אתה נהנה? זה מה שחשוב
לא שווה לשחק על דמות "מוערכת" במשחק בלי להינות ממנה בכלל.

Don Nirtin

New member
צריך להבין שקוסמי קרח פשוט לא צויידו ../images/Emo267.gif

בשום סקיל פארטי כלשהו שיכול לעזור להם. או סקיל התקפתי יעיל. מילא, קחו לנו את הקרח, אבל תעשו לנו משהו שנוכל לתקוף איתו.

מ י ל ר

New member
זה לא כזה נכון

השרשרת ברקים לפני ה-BB הייתה ממש לא יעילה, ואחרי ה-BB זה ניהיה מאוד חזק. (חזק יחסית) אבל כיוון שזה רק מכה אחת ולא 2-3 מכות במכה אחת (כמו שסמדר בתקיפה אחת פוגעת 3 פעמים) וזה גם לא סקיל כזה חזק, וגם לא הכי מהיר שבעולם (ולקסמי קרח זה הסקיל הכי מהיר) אז אני מתנחם בזה שלפחות האנימציה שלו מגניבה D: (נו באמת, יותר מגניב מברקים?!?!?!) אה וכמובן ששחכתי לציין זה שהתקיפה שלו לא כזה רחוקה, הוא לא רחוק כמו BM או NL, שתוקפים מעבר להתקפת קסם של האוייב, ככה שהקוסמים גם כול הזמן נפגעים.. ושלא נדבר על ה-MG שאם בוס עושה דיספל אז אנחנו כמו ליצן חצר קיצר לא חסר תלונות D: מצד שני, איך אפשר שלא לאהוב אותו? 0: אני בכלל לא יודע לאיזה פואנטה אני מנסה להגיע, או מה אני מנסה להגיד. אני אוהב את הדמות שלי (שאגב, אין לה את הכיסא שמקבלים במייפל איילנד, כי "מישהו" (עידן) לא טרח להגיד לי לעשות שם בכלל את הקווסטים.) אז מה שאני מנסה להגיד זה שלא משנה איזה דמות, כול עוד אתה מוצא חברים להיות איתם, או שכול עוד שאתה WH, כי אני שונא אותם, אני ממש שונא WH, אני שונא כול כל WH שלפעמים בא לי לבכות, למה יש להם סקיל שפוגע ב-15 מפלצות?? למה ברמה 120 יש להם מקסימום ספיד!?!?! למה אני צריך לשלם 70 מיל בשביל חיה שמביאה לי 170 ספיד, ולהם יש 190% ספיד? למה???? והם כאלה מכוערים על הנמר המכוער והגבוה שלהם, שכמובן דמות מושלמת שיש להם ציפור זימון שלא משתמשת באבן זימון (והקשתים הרגילים כן צריכים, ואני מדבר על הזימון של עבודה 3) ויש להם גם SE, וגם שלל סקילים עם אנימציה מגניבה, הכול גלגלי שיניים עם אדום וכתום. והשעון שלי קיבל עכשיו מכה וכול הזכוכית שרוטה 0:

למעלה