08x4 - Zero Hour

alond

New member
לא מעניין אותי! אני רוצה אוניל!

אוניל! אוניל! אוניל! למה הוא לא אוהב אותי כמו את בת שלו?
זו אשמתי שהוא לא מכיר את אמא שלי? הייתי מכיר בינהם אם זה היה עוזר. כמובן, אם אני זה שמכיר בינהם אז זה לא ממש עוזר... אוניל! אוניל! אוניל!

subatoi

New member
../images/Emo6.gif

"אחרון גיבורי הפעולה" - הילד שמכיר את שוורצנגר לאמא שלו
מגניב.

alond

New member
בלהכיר את אמא שלי התכוונתי שיהיה

אבא שלי וכך יאהב אותי ולא יעזוב את הסדרה...

subatoi

New member
כן, הבנתי.

צ'מע, אתה תמיד יכול להשיג איזו מכונת זמן קטנה ולשנות את ההיסטוריה. אבל אז יש כל מיני פרדוקסים וכאלה. יכול להיות מסוכן.

SL Anubis

New member
מוזר.

וואי אחד הפרקים המוזרים....אולי זה בגלל שצריך להתרגל לרעיון שג'ק הוא מפקד הבסיס....סה"כ אחלה פרק, פול בדיחות מצחיקות! כל שתי שניות היה איזה משהו מצחיק, במיוחד בהתחלה עם וולטר ובהמשך עם הצמח...כנראה תוצאה של פרק שמתמקד כולו באוניל
, כן ירבו כאלו. היה נחמד לראות את כל הכאב ראש שיש לג'ק מלנהל את הבסיס והדרכים שלו להתמודד עם זה (כמו למשל כליאת השגרירים בחדר ביחד
).... מה שכן - הסדרה הולכת להיות מוזרה יותר כשהוא בתור המפקד בסיס ולא בשטח עם SG-1...פשוט מרגיש מוזר. ועכשיו מי שמשעמם לו יכול לספור כמה פעמים כתבתי מוזר.

subatoi

New member
5

כולל הכותרת והמשפט שבו אמרת לנו לספור
subatoi שלא נרתע מאתגרים כאלה, וכבר הוכיח את זה בעבר!

alond

New member
הייתה נקודה שהרגשתי שניסו להסביר

בצורה לא מוצלחת. למה בעל בילף? יותר נכון, איך הוא ידע לבלף? מאיפה יש לו את המידע ש-SG1 נעדרים?

רועי ו

New member
חנות קטנה ומטריפה

ד"ר לי: "הצמח עוד לא אכל אף יצור חי" אוניל: "יופי, סימור!!!" גדול!!!

subatoi

New member
כן, אולי זה רק אני,

אבל לפעמים נדמה לי שבס"ג (זה תמיד היה, זה לא חדש מהיום) הם דוחפים הסברים לדברים מסובכים (לאו דווקא מבחינה טכנית, אלא גם דברים רגילים של עלילה) במעט מדי זמן. יש איזה משפט אחד בדיאלוג עמוס שאמור להסביר איך קרה המפץ הגדול, בערך, ולא תמיד זה מספיק כדי לקלוט. בסדרות אחרות אין לי בעיה כזו. לא יודע, מוזר.
לענייננו-זה באמת היה מוזר. מסתבר שהאלקש שראו SG3 אחרי ש-SG1 נעלמו, לא היה זה שחטף אותם עם מתקן הטבעות, אלא סתם ג'אפה שבאו לכוכב בשביל לתפוס את כל הצוות. הוא לא חטף אותם, אבל מכיוון שהוא בדק את השטח, הוא ידע שהם נעדרים. ואז הוא החליט "לשחק על הקלף הזה".

alond

New member
איך הוא ידע שהם נעדרים?

הוא ידע שהם לא בקשר עם SGC? הרי בלוף שהסיכוי שלו לפעול נמוך הוא בלוף דבילי כי אם הוא מתגלה אז בלופים אחרים שלו בסכנה וחוץ מזה, גואולדים בדר"כ לא מבלפים. בנוסף, זה די ברור שאחרי שהיום שהוא נתן להם עבר והוא לא עשה כלום שאין לו כלום בכיס.

subatoi

New member
לא יודע, אולי הוא עקב אחריהם

מהספינה וראה אותם נעלמים. אולי הוא ניטר את התקשורת שלהם (אני מניח שזה לא כ"כ קשה לעשות) ושמע שהם נעדרים.

alond

New member
לא אמרו בקשר שהם נעדרים.

היו עשרות מקרים בהם גואולד ידעו ש-SG1 לכודים על כוכב ולא בילפו. ובאמת בעל יצא שמוק. מי יאמין לו עכשיו? כמובן, כיוון שזו סדרה ולא חיים אמיתיים, אם תהיה פעם הבאה אזי היא תהיה אמיתית

subatoi

New member
אני חושב שהקולונל אומר לג'ק בקשר

שאין לו קשר איתם. אני חושב.

lenin972

New member
לאחר בדיקה מדוקדקת של הפרק

גילית שכך היו הדברים. SG1 נעלמו ומיד אחרי זה SG3 ראו אלקש עפה מעליהם. SG3 יצרו קשר עם ג'ק ואמרו לו שהם איבדו קשר עם SG1 ושהם ראו את האלקש. אחרי כל זה בעל דיבר עם ג'ק ואמר לו שהוא מחזיק בחברים שלו, הוא אפילו לא אמר איזה חברים, מה שמראה שהוא ידע שמישהו נעלם ולא אמר מי. סביר להניח שהגאולד יכולים להאזין לגלי רדיו לא מוצפנים, אחרי הכל יש לבעל טכנולוגיה של אנוביס, והוא יכול היה לצותת למוח של אסגרד...

alond

New member
חוץ מזה, למה אוניל לא ביקש הוכחה

שהם שבויים שלו? נראה דרישה סבירה. לפחות שיוכיח שהם בחיים וכל זה.

subatoi

New member
יש בזה משהו, אבל אני לא האדם שיגיד

אם במקרים אחרים נהגו כך או לא. אני לא זוכר מספיק.

למעלה