08x4 - Zero Hour

Johnny Rico

New member
אחד הפרקים שאני יותר אוהב.

מוכיח את החוק של מרפי - 'כל מה שיכול להשתבש - ישתבש' ושאפשר לטפל בהכל בעזרת חוש הומור!!

Echelon

New member
פרק מצחיק ביותר!

שימו לב שזה גם פרק שסובב בעקיר סביב ג'ק. כבר הרבה זמן שלא זכינו לדבר כזה.

Sedna

New member
אני לא יודעת מה יותר מצחיק...

"cammel-ass" או: I hear you have a Cling-on" (אטלנטיס)

alond

New member
LOL

מצטער. כל פעם שאני נזכר ב camel ass אני מתחיל לצחקק כמו דביל.

alond

New member
מקגייבר הוא הרוח החייה של סטארגייט.

יש לו את החלק הכי גדול של קטעים טובים והוא פשוט...אוניל!
מבאס אותי שהוא עוזב את הסדרה. מישהו יודע למה (לא הסיבה הרשמית שהוא רוצה לבלות יותר זמן עם משפחתו. זה בולשיט לדעתי)?

subatoi

New member
../images/Emo58.gif קטן לקאסט עונה 9 מעלי!

(שתדע-מקובל לתת קצת יותר רווח בין לא-ספוילר לבין הספוילרים, שאנשים יוכלו לשים לב ולהמנע ממנו
) למה אתה חושב שהסיבה הזו היא בולשיט? אם היית שחקן בן 50 פלוס, שמשחק כבר שבע-שמונה שנים באינטנסיביות, והייתה לך משפחה (אין לי מושג בני כמה הילדים שלו), לא יכול להיות שהיית רוצה קצת לבלות איתם? יכול להיות, לא?

alond

New member
יכול להיות אבל...

באמת! חצי שנה עבודה חצי שנה חופש? כסף טוב. עבודה (הוא גם מפיק). עניין. חברים (אני אוהב לחשוב שהוא באמת חבר טוב של שלושת השחקנים האחרים). יש לו את השורות הכי טובות! מה עוד צריך?

DeADrINEep

New member
בונא אני אהרוג אותך יא מעפאן

דיי לספיילר אינעל... תרשום ספויילר בכותרת לעזאזל. שמישהו ימחוק\יערוך את ההודעה

kinspirit

New member
עם כל הכבוד

עובדת עזיבתו של ריצ'ארד דוברה כאן בעבר, ואפילו פורסמה באתר שלנו בתור הודעה חדשותית. אתה לא יכול להסתובב באתרים של סטארגייט מבלי להיות מודע לעובדה הזאת. כבר היה לנו את הדיון הזה בעבר, שינויים כאלה בקאסט הם כל כך בסיסיים שלהתחיל להתייחס אליהם בכל פעם כאל ספויילרים יכול לשגע פילים. וזה לא שהוא כתב לך איך ג'ק הולך לעזוב... ואתה יודע מה, גם אם יש לך בעיה עם מה שהוא כתב - יש דרך לכתוב הודעה בנדון. אם כבר - הייתי עורכת ומוחקת את ההודעה שלך.

DeADrINEep

New member
אז תמחקי. שונא שהורסים.

וספויילר, מעצם היותו ספויילר מוגדר כמה שעדיין לא הובא לצופים בישראל. ואני מסתובב בפורומים של סטארגייט נוספים ואתרים אחרים כבר כמה שנים, אז בבקשה... עובדה שאני לא נחשפתי ואני בטוח שיש עוד כמה שלא נחשפו ושיש עוד אנשים שחושבים כמוני לדוגמא ההוא שהוסיף את ההודעה "ספויילר מעלי". אם אנשים רוצים, שיכתבו- רק שיוסיפו "ספויילר" בכותרת. כו"כ קשה? כתבת בעצמך, זהו נושא טחון.

kinspirit

New member
על ענייני משפחה

הבחור כבר לא צעיר, ויש לו ילדה אחת בלבד בת 5 או 6, שהוא רוצה לבלות איתה יותר זמן. הילדה הזאת היא כל עולמו, הוא חוזר ואומר את זה בכל הזדמנות. אני חושבת שזה בהחלט הגיוני שהוא ירצה להיות איתה כמה שיותר, השנים האלו הם השנים הכי חשובות בהתפתחות של הילדים והקשר של הורה-ילד. זה הגיל שהילדים רוצים להיות עם ההורים שלהם, אחר כך כבר יבוא השלב שהיא לא תרצה שהוא יסתובב סביבה - צריך לנצל את זה עכשיו כמה שיותר
המצב הוא שהוא מצלם את הסדרה בוונקובר (קנדה) והיא גרה בלוס אנג'לס עם אמא שלה. הוא רואה אותה רק בסופי שבוע וכדומה, וגם זה אחרי שהוא עושה "הנוסע המתמיד" בשביל להגיע לשם ולחזור אחר כך לצילומים. זה די בלאגן, בוודאי תסכים איתי. ושוב, השורה התחתונה היא שהילדה הזאת היא כל העולם בשבילו. הוא כבר הכריז בעבר שבעיניו החיים זה לא העבודה. לבחור יש סדר עדיפויות. מקווה שעכשיו אתה מסוגל לראות את נקודת המבט שלו

lenin972

New member
למה לא להכניס את הבת שלו לסדרה?

לא יודע שיגידו שקסנדרה הפכה ליותר צעירה בגלל איזה ניסוי של נירטי שחיפשה את מעיין הנעורים

למעלה