שרשור שאלות לרובי דואניאס

תודה

נראה אם יהיה לי זמן להגיע אל התסריטים שלך ... נחמד שאתה כותב.... תעשה עם זה משהו .... אין לי אפשרות כרגע לקרוא תסריטים אני עסוק . ...... הבת ..... ....

0OמומיןO0

New member
עוד כמה שאלות קטנות../images/Emo13.gif

1.איזה מהפתיחים אתה הכי אוהב? 2.מה חשבת על קובי עודד ואילן כשרק הכרתם אותם? 3.האם מייד התחברת איתם? 4.איך יניב הגיע לסדרה? 5.אתה אוהב לצפות בפרקים של הפיג'מות(מכל העונות) בזמנך החופשי?

ny22

New member
מנהל
רובי, אין עליך!

אפילו שאני לא רואה באופן קבוע הפיג'מות, אני חייב לציין שמדובר בסדרה מעולה ומצחיקה ביותר!!! אתה במאי מעולה וזה פשוט תענוג לראות הדברים שאתה מביים (אני די
. אני עוד זוכר אותך כאחד התותחים של הקומדי-סטור). האמת, רציתי להכנס לפורום כדי לומר שהיה היום פרק ממש טוב, בייחוד ההתחלה, מה שהילד אמר, נתנה פן מצחיק ביותר לפרק. ובדיוק בפורום אחר ראיתי שאתה הולך לענות כאן לשאלות, אז החלטתי לנצל את ההזדמנות, ולקבל שני ציפורים במכה (גם לומר את מה שרציתי לומר על הפרק וגם לשאול אותך שאלות). אז ככה, אחד הדברים שאני הכי אוהב בפיג'מות (בפן המקצועי) זה שיש מה שנקרא "הקיר הרביעי" (אני משאיל את המושג הזה מהתאטרון), ואם אני מבין נכון אז בפיג'מות הקיר הזה נשבר. זה מתבטא בכך שרואים אותך המון פעמים, שרואים אותם מדברים אל הצוות, שרואים איך מצלמים אותם ועוד... (בניגוד לשמינייה והאי ששמה זה ההפך במובן הזה). רציתי לדעת איך חשבתם לשלב את זה. והאם זה בא תוך יצירת הסדרה או שחשבתם על זה לפני? (כתבתי חשבתם כי אני לא יודע של מי בדיוק הרעיון....) ראיתי שאלה דומה, אבל לא ראיתי תשובה. ועוד שאלה אחת - איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? תודה רבה, כל הכבוד על הסדרה המעולה!!! ולילה טוב, נתאי.

ny22

New member
מנהל
עוד שאלה(ות)

איך הגעתם ליניב פולישוק (שהוא שחקן מעולה!). עשיתם לו אודישנים וכו'? או בדרך אחרת? ולגבי אלי קרן-אסף, הפיג'מות זו הסדרה הראשונה שלה, נכון? (שהיא גם אגב שחקנית מעולה, שאפילו שיש לה משחק מינמלי (זמן המסך שלה), היא עושה אותו בצורה פשוט מיצוינת [
]...) וברשותך עוד שאלה מה הדבר (הערה/מחמאה....) הכי מוזר שאמרו לך על הפיג'מות? תודה רבה! ולילה טוב

לילה טוב

קודם כל תודה על המחמאות .... עניתי ... אנחנו ידענו שנשבור את הקיר הרביעי כבר מהפרק הראשון וכך גם מתחילה הסדרה בכלל .. השלושה על מסך לבן מדברים עם הקהל .. פולי הוא שחקן ענק וחבר שלי שנים . ואני תמיד ארצה שהוא יהיה על הסט של כל דבר שאצלם . .... המכונה ....

ny22

New member
מנהל
אגב רובי, מה פשר כל המילים שאתה מוסיף

בסוף כל הודעה? .....(מילה)..... יש לזה משמעות? אתה סתם בוחר מילים? (ראיתי את ההתחלה ויש לה רצף הגיוני)

הוא הסביר מה זה. ../images/Emo223.gif

"בסוף כל תשובה שאענה . ( ורק בשירשור של התשובות ) תהיה מילה . אם תחברו את המילים, כמובן לפי סדר הופעתן תוכלו להרכיב את הסיפור..." :)

היי רובי :) יש לי שאלה שמטרידה אותי ../images/Emo223.gif

כבר כמה זמן. מה הקטע שלכם עם נתניה?
אני מנתניה, לא שזה מפריע לי, אני דווקא נקרעת כל פעם שמזכירים אותה
, אבל אני תוהה למה אתם מזכירים את זה כלכך הרבה.
["אני מבקש מכל תושבי נתניה לצאת מהבתים ולתקן את כל הדרכים העקלקליות!"
"אני מודאג. מוכר, קונה, עניינים בנתניה. מה יש לך מנתניה?" - "אמאא" - "אתה מוכר את אמא שלך בנתניה?" חחחחחחחחחחחחחחחח XDD]
:)

למעלה