רובי, אין עליך!
אפילו שאני לא רואה באופן קבוע הפיג'מות, אני חייב לציין שמדובר בסדרה מעולה ומצחיקה ביותר!!! אתה במאי מעולה וזה פשוט תענוג לראות הדברים שאתה מביים (אני די
. אני עוד זוכר אותך כאחד התותחים של הקומדי-סטור). האמת, רציתי להכנס לפורום כדי לומר שהיה היום פרק ממש טוב, בייחוד ההתחלה, מה שהילד אמר, נתנה פן מצחיק ביותר לפרק. ובדיוק בפורום אחר ראיתי שאתה הולך לענות כאן לשאלות, אז החלטתי לנצל את ההזדמנות, ולקבל שני ציפורים במכה (גם לומר את מה שרציתי לומר על הפרק וגם לשאול אותך שאלות). אז ככה, אחד הדברים שאני הכי אוהב בפיג'מות (בפן המקצועי) זה שיש מה שנקרא "הקיר הרביעי" (אני משאיל את המושג הזה מהתאטרון), ואם אני מבין נכון אז בפיג'מות הקיר הזה נשבר. זה מתבטא בכך שרואים אותך המון פעמים, שרואים אותם מדברים אל הצוות, שרואים איך מצלמים אותם ועוד... (בניגוד לשמינייה והאי ששמה זה ההפך במובן הזה).
רציתי לדעת איך חשבתם לשלב את זה. והאם זה בא תוך יצירת הסדרה או שחשבתם על זה לפני? (כתבתי חשבתם כי אני לא יודע של מי בדיוק הרעיון....) ראיתי שאלה דומה, אבל לא ראיתי תשובה. ועוד שאלה אחת - איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? תודה רבה, כל הכבוד על הסדרה המעולה!!! ולילה טוב, נתאי.