שרשור שאלות לרובי דואניאס

Mavette

New member
אה כן ורובי:

אחד הציטוטים הכי חזקים שהולכים אצלי בבית [כולנו מצטטים הפיג'מות תמיד...אל תשאל -.-] זה "תלך כפרה עלי!!!" במבטא ערסי כבד ותנועות של ניגון באורגנית! חחח

לרובי

אני מקווה שלמרות כל השאלות תגיע גם לפה.........
מה קורה
האמת שאין לי כל כך מה לשאול... רק עכשיו ראיתי את הפרסומת לשרשור שאלות אז לא היה לי ממש זמן לחשוב על שאלה.. רק רציתי להגיד שאתה אחד האנשים המוכשרים, ראיתי כמה דברים שעשית ואתה מדהים שאין דברים כאלה... אני לומדת תקשורת וקולנוע אני ממש אוהבת את העבודה שלך....
דנה

hofri10

New member
עוד שאלה

במה חטאנו שזכינו לפרק אחרון כ''כ מעצבן ויבש? אחרי שהיו כמה פרקים כ''כ טובים בעונה הזאת...חבל

תשובה .

יש אחרים שדווקא אהבו את הפרק הזה ... יכול להיות שאתה אולי לא מתאים לפרק הזה והוא גדול עליך קצת ... הפניה שלך ברבים ... דבר בשם עצמך וזה יעשה לך יותר טוב בחיים .... ...... אביה ....

שייקה43

New member
שאלות../images/Emo108.gif

האם אתה מקווה שתהיה עונה 6? האם אתה גם ביימת את המחזמר של הפיג'מות?

הדר 1992

New member
המחזה הוא של רובי ואילן {רוזנפלד ../images/Emo22.gif}

והבמאי של המחזמר הוא אבי דור ואם אתה מעוניין אז.. המוסיקה:טל ירדני

MR Lordi

New member
שאלה!

1. איזה דמות של קובי אתה הכי אוהב? 2. למה העונה החמישית הייתה פחות מצחיקה מהקודמות? (לדעתי)

גרי 541

New member
../images/Emo41.gif רובי יש לי כמה תסריטים שכתבתי

יש איזה שאו דרך שאני יוכל לשלוח לך אותם עם אתה כמובן מעוניין לקרוא אותם, אני מאוד רוצה להיות תסריטאי ובמאי בעתיד ואני מעוניין שתקרא כמה מהדברים שכתבתי תודה מראש

גרי 541

New member
והינה תסריט אחד שכתבתי לך

כתבתי אותו בתחרות התסריטים ושכחתי לשלוח אותו מה אתה חושב על הרעיון של הפרק והבדיחות ותגיד את האמת ואל תחסוך בביקורת חחח

למעלה