שרשור שאלות לרובי דואניאס

ערב טוב

בסדר יחסית.... דנה לא אמורה למלא מקום של אף אחד . היא דמות בפני עצמה ... ולגבי העליהום שיש עליה כאן בפורום . ואני חושב שזה כאן בלבד והרבה בגלל מה שהיה בצ'אט . לגבי המשחק שלה אני מפנה אתכם לתגובות שלכם לימית בעונה ארבע .. איך שנאתם אותה והתרגלתם .. תראו איפה אתם היום ביחס אליה כשחקנית ... ... הפרופסור...

MrHyde1

New member
לי אישית אין בעיה איתה

אני דווקא מחבב אותה, שאלתי את השאלה בנוגע לדמות ולא בנוגע לשחקנית.

לוט M

New member
השאלות שלי ../images/Emo203.gif

1. האם יש איזו שהוא פרק שאתה במיוחד אהב וזוכר? 2. האם אתה משתמש לפעמים במשפטים בסדרה ביום יום? 3. האם אתה מרוצה מעונה החדשה? 4. יש אולי איזשהו פר שלא כל כך אהבת? 5. מאיפה באים כל הרעיונות לפרקים? 6. זאת הצעה: אני חושבת שאחרי חמש עונות הגיע הזמן לעשות פרק גם עליך... תודה

והתשובות שלי ...

1 . עניתי. 2 . בסדרה משתמשים במשפטים שלי !!! וכן . אני מכור . 3 . מאוד. 4 . את בני השור . 5 . אני גונב משייקספייר ... מהראש . 6 . מסמיק ... נבוך ... להתרחק ! לא ידוע לאיזה מימדים עלול לגדול האגו שלי !!!
תודה ...... "ברגע...

0OמומיןO0

New member
השאלה הייתה-

יש אולי איזשהו פר שלא כל כך אהבת? (בטעות פר במקום פרק) והוא ענה את בני השור.

mikey girl

New member
היי רובי..:)

אני מקווה שמותר לי לשאול כי אני לא ממש קשורה לכאן. היי רובי , קוראים לי אפרת ואני בת 13. השאלות שלי הן: 1. תהיה עוד עונה לפיג'מות? ואם כן מתי היא תעלה? 2.לאיזה מהדמויות הכי התחברת? ולמה? 3. למה העונה ה-5 הייתה הכי קצרה מכל העונות? 4. למה בחרתם לא להראות את שפרה שכביכול משחקת את אשתו של גרי? ומי השחקנית? 5. האם זה מקרי שכמעט בכל עונה הדמות של הבת ..( אלונה, ימית,דנה..) מתחלפת? או שזה לא קשור? זהו רציתי להגיד לך שממש אהבתי את הפיג'מות.. ולדעתי היו עונות מוצלחות. מקווה לעוד עונה.. :)

הלו אפרת...

1עניתי . 2 . לכל הדמויות ... זה התפקיד שלי ..
3 . אני רואה שפ....ינג ענו לך על זה ... 4 . לא ראו אותה אף פעם ... באחד הפיספוסים אפשר לראות שנאווה המפיקה הייתה שם . אבל זה לא היא ... זה היה לצורך צילום .. בציערותה היא גולמה ע"י ליאת אחירון ... 5 . מיקרי ולא קשור . ודנה לא החליפה את ימית ... ....שאלחץ....

kuliv

New member
"אני רק שאלה!"

היי, רובי. קודם כל- רציתי לומר תודה. לא יצא לי לדבר איתך המון על הסט ביום הצילומים של "הפרק שלכם" (בכל זאת- נו, יום צילום), אבל זו הייתה חוויה קצרה ונהדרת מבחינתי. הסט מדהים. אני ממש מקווה שבעונה השישית ערוץ הילדים הארור סופסוף יעניק לכם סטים שקהל יכול לצפות בהם. אני בטוח שזו תהיה חוויה מרעננת גם בשביל מעריצי הסדרה וגם בשביל יוצריה לצאת מהצחוקים המוקלטים של חדרי העריכה ולראות, כמו בהקרנה, את הצחוקים האמיתיים. חוצמזה- בטח גם לך יהיה יותר נחמד על הסט. סופסוף תוכל להפסיק לצחוק בשקט :) השאלה שלי היא האם אתה חושב שהסדרה אי פעם תחליט להתפתח מעבר למשבצת הסיטקום שבה היא נמצאת חמש עונות? ואני לא אומר שהמשבצת היא דבר רע. כל עונה אנחנו מגלים דברים יצירתיים בסדרה שתענוג לראות. פרקים כמו "פיק פיק פוק", "המבול" ו"פרק כשר" היו חוויה גדולה מבחינתי. גם "במדבר" ו"גשר" שבו את לבי. וכשאני חושב על זה, עונה 5 הייתה ממש מדליקה. אבל לי, בתור צופה, זה כבר מתחיל לגבול בשברון לב לראות את השלישייה כבר יותר ממאה פרקים פשוט נכשלים שוב ושוב. אם תשים לב לכתיבה, הדמויות בסדרה הופכות מעונה לעונה לאנשים קצת פחות טובים. ובחיי, היה לי קשה לכתוב את התסריט בהתחלה אחרי שראיתי שביקשת במפורש שכל הגיבורים ייכשלו בסוף. בגלל זה גם דאגתי, נו, שזה לא יהיה סוף כ-ז-ה מדכדך. לי, בתור צופה מסור, יש אהבה גדולה לסדרה בכל צורה שבה היא קיימת או תמשיך. אבל אחרי שראיתי שוב את "מי גבר?", "אני אוכל כדי לזכות", "חתונת הכסף", "מסודרים" ועוד המון פרקים, היכתה בי ההבנה שהפרקים האלו היו מצוינים- והסוף גמר לי את הצורה. בתור ילד גם נורא אהבתי את הסדרה, וגם אז לא הבנתי למה החבורה תמיד נכשלת. אולי פעם אחת הסיטקום שאנחנו כבר צופים בו במשך שש שנים יחליט להפתיע אותנו, ולו קצת? בכל זאת, אתם בעצמכם קבעתם בסוף העונה הראשונה שהקהל צריך גרגר של תקווה להיאחז בו. מצחיקה ככל שתהיה, הפיג'מות כסדרה שממשיכה להכשיל את גיבוריה לא תהיה תמיד מצחיקה כל כך לנצח אם גיבוריה לנצח ייכשלו. בעוד כמה שנים זה לא יהיה כבר קצת... עצוב? אני אשמח לתשובה, ואני מאוד מעריך אם שרדת עד לפה. אה, וגם אם תמשיכו להכשיל את החבר'ה עוד כמה שנים טובות- אפשר לפחות לתת להם, כשהסדרה תיגמר, האפי אנדינג קטן פלוס הסכם גירושין לגרי? בבקשה. בשביל כולנו. תודה גדולה, זיו.

הממ...

כמה פרקים מדי פעם שהפיג'מות ינצחו יעשו טוב על הלב. אבל לא יותר מדי
למרות שלהפי אנדינג אני מסכים. רק לא גרי. שיהיה הפי אנדינג לכולם, חוץ מגרי. מה לעשות, אסור שיהיה טוב לגרי אף פעם.

הדר 1992

New member
לפחות שיעשו פרק אשליה ../images/Emo6.gif

או שרק בחלום של גרי היה לו טוב חחחחח

אבל וואחד שאלה !!!!

אני גם מקווה ש"מול קהל" יקרה ... הסדרה תהיה סיטקום . כי זה מה שהיא . אם הם יצליחו זה לא יהיה אותו דבר ... אולי באמת בסוף הסופי והמוחלט בעונה 61 . הם יצליחו ... חוץ מגרי ... היה תענוג לארח אותך על הסט ואני מקווה שבסוף היית מרוצה מהפרק שלך ... ואני לא מתכוון להתחרות באורך החפירה שלך אז ביי .... ... על ....

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifושאלה שמאוד מסקרנת אותי

איך בעצם הגעת לעולם הזה של הטלוויזיה? איך התחלת? למדת לפני זה בבית ספר למשחק/לקולנוע? במשך הקריירה שלך עברת קורסים מסויימים? ואם אפשר, מה אתה יכול להמליץ למי שמתחבר אל התחום הזה, ורוצה מאוד לעסוק בעשיית טלוויזיה בעתיד?

למעלה