שרשור שאלות לרובי דואניאס

8דושנקה8

New member
לשמינייה חייבת להיות עונה 4! חברה שלך צודקת!

לא שזה אומר שתיהיה אבל בכל זאת..... וכן, אני יודעת שגם אני לא ממש קשורה....

hofri10

New member
שאלות

1.במידה ותהיה עונה שישית,תערך תחרות תסריטים כמו שהייתה ל"פרק שלכם"? 2.מהו הפרק האהוב עליך בכל עונה? 3.כמה אחוזים מכל הפרקים שהיו חברי הפיג'מות כתבו(בערך)? 4.מהי לדעתך העונה הכי מוצלחת? 5.מה לדעתך הבדיחה הכי מצחיקה\הציטוט הכי טוב שהיו בסדרה?

נו... נענה...

1 . אין לי מושג ועניתי 2 עניתי . תקרא את השאלות שנשלחו לפניך ... 3 מאיפה אני יודע . תחשב לבד ! 4 . עניתי . 5 . כל פעם ציטוט אחר שמתאים לי למצב רוח ... צר לי על התשובות הלקוניות אבל אתה לא עשית את המאמץ הפשוט של לקרוא את השאלות שנשלחו לפניך ... ומה האחוז ? אין לי מחשבון ... ... שאלה...

0OמומיןO0

New member
השאלות שלי../images/Emo13.gif

1.האם תהיה עונה 6 לפיג'מות?ואם כן-היא תהיה בהפרש של שנתיים ויותר או בשנה הבאה? 2.מה הפרק שזכור לך במיוחד ואהוב עלייך? 3.מי תהיה הדמות הנשית בעונה הבאה? 4.ימית תשתתף בעונה הבאה? 5.למה רוני לא השתתפה הרבה בעונה הזו? 6.מה אתה חושב על העונה החמישית? 7.עם מי הכי נהנית לעבוד מהנשים שהיו בסדרה?

או קי ...

1 . עניתי . 2 . עניתי . 3 . אם תהיה עונה הבאה אני מקווה שכולן כולל אלונה... 4. עניתי. 5 . היא הייתה ב"ב והיו לה בגרויות... קורה ... 6 . נורא נהנתי לעשות אותה . ואני חושב שהיא עונה מצחיקה מאוד... אממ... אפילו יותר... חכו שתגלו בה עוד בדיחות שפיספסתם
7 . עם כולן כולל ברכה וכמה מהניצבות שמנהלות פה ת'פורום ... ...הבת...

0OמומיןO0

New member
שרואים פרק פעם אחת לפעמים מפספסים בדיחות

אז בכל הפרקים האלה בטוח יש כמה בדיחות טובות שלא שמנו לב אליהן או לא הבנו

Jen74

New member
"וכמה מהניצבות שמנהלות פה ת'פורום..." ../images/Emo2.gif

אני כל הזמן משוויצה שהשתתפתי לכמה שניות בפרק "בטברנה של גרי" אבל לרגע לא חשבתי שאתה זוכר אותי.
אתה באמת זוכר? אז איך היה הבחור שבאתי איתו ושיחק את "אלביס"?

שאלות לרובי

1.מה לדעתך הפרק הכי טוב בפיג'מות? 2.יש תכנונים לעונה השישית?האם דנה פרידר תשתתף בעונה החמישית? 3.מי זו\זה "אתי חלפון" שכתב כמה פרקים יחד איתך? 4.מה הקטעים הכי גדולים בפיג'מות לדעתך?(ברור שהיו הרבה). 5.האם לדעתך בעונה השישית תהיה תחרות תסריטים? אפרופו, אם יש לך זמן אני מצרף תסריט.לא שרציתי לקטר. ועוד בדיחה ספק מצחיקה:איש אחד הלך הלך הלך והצטער שהוא שמע את הבדיחה הזו.

למעלה